Vakgebied

Ondernemen
Politiek
Media
Sport
Nieuwe media
Reizen
Presenteren
Internet
Media & Entertainment
Persoonlijke ontwikkeling
Tekstschrijven
Literatuur
Poëzie
Taboes
Ondernemen
Persoonlijke ontwikkeling

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Lifestyle & Health
Business & Management
Communicatie & Media
Kunst & cultuur
Technologie en ICT
Webinar
Impact van corona

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Tim Hofman kan op een krachtige en scherpe manier lastige onderwerpen voor het voetlicht brengen. Hij is niet bang om het pijnpunt op te zoeken. Maar, neemt hierin ook altijd de nodige humor en luchtigheid in mee. Hij is op zijn eigen manier de perfecte gespreksleider. Zijn veelzijdigheid en bevlogenheid maken dat bedrijven en organisaties Tim Hofman veelvuldig boeken voor congressen en bedrijfsevenementen. Bedrijven die Hofman inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter zijn verzekerd van toegevoegde waarde.


Carrière

Tim Hofman startte zijn carrière bij BNN University en 101.tv met zijn programma Tim TV. Na dit succes werd hij gevraagd voor 24/7 van BNN-VARA. Voor dit programma maakt hij reportages, schrijft hij voice-overs en is hij live in de studio de internet-specialist. Na 24/7 maakt Tim het programma FC Gay, over homoseksualiteit in de voetbalwereld. Vervolgens presenteert hij Spuiten en Slikken, wat zijn doorbraak betekent.


Programmamaker

Tim maakt Over Mijn Lijk, waarin hij jonge mensen volgt die gaan sterven, en BOOS: hier strijdt hij tegen onrecht en heersende macht. Hij schreef twee (poëzie-)bestsellers, reisde voor Trippers de hele wereld over –van de KKK in USA tot aan de vuilnisbelts in Kenia- en won afgelopen jaren bijna twintig prijzen voor zijn werk. Daarnaast won hij Wie Is De Mol, was hij veelvuldig tafelheer bij DWDD en maakt(e) hij tijdens de Corona-crisis de best beluisterde podcast van Nederland: De BOOS AntiCoronaDepressiePodcast.


Gouden Televizier-Ring Gala

Tim hofman heeft in 2020 tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala drie prijzen gewonnen: de Televizier-Ster Presentator voor zijn werk als presentator, de Televizier-Ster Online-Videoserie voor YouTube-serie #Boos en de Gouden Televizier-Ring voor zijn televisieshow Over Mijn Lijk.


Boek Tim Hofman bij het Sprekershuys!

Tim Hofman is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, interviewer en panellid. Hij spreekt over de onderwerpen ondernemen, politiek, media, sport, reizen, presenteren, internet, persoonlijke ontwikkeling en presenteren. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Tim Hofman boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Eigenwijs en goudeerlijk
Spreker Tim Hofman boeken bij het Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer