Vakgebied

Ondernemen
Politiek
Media
Sport
Nieuwe media
Reizen
Presenteren
Internet
Media & Entertainment
Persoonlijke ontwikkeling
Tekstschrijven
Literatuur
Poëzie
Taboes
Ondernemen
Persoonlijke ontwikkeling

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Lifestyle & Health
Business & Management
Communicatie & Media
Kunst & cultuur
Spreker technologie

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Interviewer
Presentator
Panellid

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Tim Hofman is programmamaker en schrijver.

Na een interne opleiding bij wat toen nog BNN was, maakt Tim sinds 2011 verscheidene programma’s bij BNN en later BNNVARA. Hoogtepunten in zijn carrière zijn de reis-documentaires voor Trippers, Je Zal het Maar Hebben, Verkracht Of Niet en zijn succesvolle Youtubekanaal #BOOS. Daarna​ast is Tim geregeld tafelheer bij De Wereld Draait Door en won hij in 2016 ‘Wie Is De Mol?’ In datzelfde jaar staat hij op de cover van ‘L’homo’.

In 2017 brengt hij bij Meulenhoff zijn eerste dichtbundel Gedichten van de broer van Roos uit, waarvan er inmiddels zo’n 30.000 van zijn verkocht. Opvolgend zullen, eveneens bij Meulenhoff, in 2019- en 20 zijn volgende boeken verschijnen. In september 2018 komt het Geschenk voor Boekenweek voor Jongeren namens het CPNB uit, waar hij samen met twee andere schrijvers een bijdrage aan levert.

Sinds 2013 wint Tim geregeld prijzen, waaronder vijf ‘Beste Social Media Awards’, twee ‘Spin Awards’ en twee ‘TV Beelden’. Geregeld staat Tim hoog in de lijsten met meest invloedrijke Nederlanders en mediamakers; dit mede door zijn politieke campagne onder de noemer ‘De Stembus’, waar hij in 2017 tijdens de landelijke verkiezingen zijn generatie oproep om te gaan stemmen en zijn petitie ‘Een pil teveel maakt geen crimineel’, waarmee hij ruim 40.000 handtekeningen ophaalde en later de Tweede Kamer toesprak.

Tim is te boeken als dagvoorzitter, panellid, interviewer, en spreker en is qua onderwerpen breed inzetbaar. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Eigenwijs en goudeerlijk
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer