1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter

Frida Boeke

Frida Boeke is een bevlogen podcastmaker, columniste en spreker. Als dagvoorzitter is zij met haar energie en natuurlijke nieuwsgierigheid een prettige begeleider van jouw evenement. Naast haar brede interesse en haar passies voor media, cultuur en de toekomst van werk heeft Frida met haar ervaring in het bedrijfsleven goed zicht op de uitdagingen van vandaag de dag bij organisaties. Door humor en een kritische blik te combineren is zij in staat om aan jouw evenement een entertaining èn inhoudelijke draai te geven. Frida Boeke is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Frida Boeke

Over Frida Boeke

Frida Boeke is de host van de succesvolle podcasts 'Lekker Gewerkt' en maakte de interviewserie 'Gevraagd Advies'. Naast het maken van de podcasts werkt Frida als columniste, dagvoorzitter, spreker en af en toe nog als marketing consultant.


Regie en presentatie

Frida komt uit Amsterdam. Toen ze 18 was deed ze de gerenommeerde BNN Academy. Ze genoot van het maken van verhalen en richtte zich vooral op regie en presentatie. Na het programma koos ze er bewust voor om alsnog haar studie Media & Cultuur aan de UVA verder op te pakken. Daarna raakte ze geïnteresseerd in marketing en ging na een master Media en Business aan de Erasmus Universiteit Rotterdam uiteindelijk voor een carrière als marketeer bij Heineken.


Podcast-host

Na hier zes jaar gewerkt te hebben aan een internationale carrière, realiseerde ze zich dat ze iets anders wilde dan de corporate ladder beklimmen. De drang om verhalen te maken en te vertellen was bovendien nooit verdwenen en het idee voor haar succesvolle podcast 'Lekker Gewerkt' was geboren. In deze podcast onderzoekt zij samen met haar twee co-hosts de betekenis van werk voor Millennials en Generatie Z. Daarnaast maakt Frida de interviewserie 'Gevraagd advies' waarin ze in gesprek gaat met experts om het werkende leven van de luisteraar nèt even naar ‘the next level’ te tillen. Zo sprak ze onder andere Sophie van Gool over salarisonderhandelingen, Thijs Launspach over stress op werk, Mark Tichelaar over concentratie en Nadine Ridder over diversiteit op de werkvloer.


Boek Frida Boeke bij het Sprekershuys!

Frida Boeke is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys en leidt regelmatig gesprekken over thema's als persoonlijke ontwikkeling, Millenials / Gen Z, leiderschap, communicatie & media en mentale gezondheid. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Frida Boeke boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Marketing, Podcasts, Schrijven, Werkgeluk

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Frida Boeke als dagvoorzitter

Frida begeleidt het evenement naar jouw wens. Dat betekent dat je van te voren de doelstellingen van het evenement bespreekt en kunt aangeven waarnaar je precies op zoek bent. Frida leest zich voor ieder event grondig in in het thema en de subonderwerpen van het programma, zodat ze goed op de hoogte is. Ze stelt de sprekers enthousiast voor, kan ik panels begeleiden waarbij het publiek ook betrokken kan worden en zorgt voor een fijne ontspannen sfeer. Interviewen van sprekers en gasten is uiteraard ook mogelijk.

...
Frida heeft vorige maand als dagvoorzitter het winterevenement voor ons voltallige bedrijf begeleid. Ze was enthousiast, wist de juiste vragen te stellen aan het panel en zorgde voor fijne interactie met de collega’s in de zaal. Ik zou haar zeker aanraden als je op zoek bent naar een kundige en verfrissende dagvoorzitter die jouw evenement echt tot zijn recht laat komen!
Nils van Tilborgh van IT bedrijf Tergos

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.