1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Frida Boeke

Frida Boeke is een bevlogen schrijver, podcastmaker, columniste en spreker. In haar keynote over de veranderende betekenis van werk koppelt ze persoonlijke ervaringen aan hedendaagse trends en plaatst ze in een bredere maatschappelijke context. Met interactie zet ze ook het publiek aan om de eigen relatie met werk te bevragen. Als dagvoorzitter is Frida met haar energie en natuurlijke nieuwsgierigheid een prettige begeleider van jouw evenement. Naast haar brede interesse en haar passies voor media, cultuur en de maatschappelijke betekenis van werk heeft Frida met haar ervaring in het bedrijfsleven goed zicht op de uitdagingen van vandaag de dag bij organisaties. Door humor en een kritische blik te combineren is zij in staat om aan jouw evenement een entertaining èn inhoudelijke draai te geven. Frida Boeke is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Frida Boeke

Over Frida Boeke

Frida Boeke is auteur van het boek ‘De tijd van je leven’. Hierin onderzoekt ze met een feilloos oog voor de polsslag van de tijd de zin en onzin van ons werkende leven. In autobiografische verhalen en reflecties schijnt ze licht op het werkende leven van millennials en gen z’ers. Ze bespreekt onder andere de eindeloze hang naar vrijheid (remote werken!), identificatie met ons werk (wie ben je nog zonder?) en de zoektocht naar betekenis nu de wereld in de fik staat. Over deze onderwerpen schrijft ze ook essays voor het financieel dagblad. Daarnaast maakte Frida samen met collega columnist Eva Hoeke de podcast “Hoeke & Boeke met het hoogste woord” over taal. Eerder maakte ze de podcastserie ‘Lekker Gewerkt' en de interviewserie 'Gevraagd Advies'. Ook schreef ze columns voor Cosmopolitan. Daarnaast is ze dagvoorzitter, spreker en werkt ze af en toe nog als marketing consultant.


Regie en presentatie

Frida komt uit Amsterdam. Toen ze 18 was deed ze de gerenommeerde BNN Academy. Ze genoot van het maken van verhalen en richtte zich vooral op regie en presentatie. Na het programma koos ze er bewust voor om alsnog haar studie Media & Cultuur aan de UVA verder op te pakken. Daarna raakte ze geïnteresseerd in marketing en ging na een master Media en Business aan de Erasmus Universiteit Rotterdam uiteindelijk voor een carrière als marketeer bij Heineken.


Na hier zes jaar gewerkt te hebben aan een internationale carrière, besloot ze dat het welletjes was. De drang om verhalen te maken en te vertellen was nooit verdwenen en het idee voor haar succesvolle podcast 'Lekker Gewerkt' was geboren. In deze podcast onderzoekt zij samen met haar twee co-hosts de betekenis van werk voor Millennials en Generatie Z. Daarnaast maakte Frida de interviewserie 'Gevraagd advies' waarin ze in gesprek gaat met experts als Sophie van Gool over salarisonderhandelingen, Thijs Launspach over stress op werk, Mark Tichelaar over concentratie en Nadine Ridder over diversiteit op de werkvloer. Later volgde meer podcasts, columns en een boek.

Boek Frida Boeke bij het Sprekershuys!

Frida Boeke is te boeken als keynote spreker over de veranderende betekenis van werk in ons leven. Daarnaast is ze ook dagvoorzitter bij het Sprekershuys en leidt regelmatig gesprekken over thema's als persoonlijke ontwikkeling, Millenials/Gen Z, leiderschap, communicatie & media en mentale gezondheid. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Frida Boeke boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Marketing, Podcasts, Schrijven, Werkgeluk

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Keynote: De Tijd Van Je Leven

In april 2024 verschijnt Frida's nieuwe boek: De Tijd Van Je Leven. In dit boek onderzoekt ze de zin en onzin van ons werkende leven en komen er verschillende thema's aan bod zoals vrijheid, identiteit, status, beloning, geld en betekenis. Doorspelend op haar boek beantwoord Frida in deze keynote de centrale vragen, eigenaardigheden en paradoxen in onze relatie met werk. Dit doet ze aan de hand van de eerder genoemde subthema's voorbij laten komen en de toehoorder uitnodigen hier voor zichzelf over na te denken. 

Workshop: De Tijd Van Je Leven

Niemand heeft het op z’n sterfbed over werk. Maar waarom eigenlijk niet? We besteden de beste uren van onze dag aan ons werk, het dicteert ons leven, maar de balans is zoek. We willen zekerheid, maar ook vrijheid. Belangrijk zijn en het los kunnen laten. En nu de wereld steeds vaker letterlijk in de fik staat, willen we dat al dat werk in een mensenleven niet voor niks is. Maar komt daardoor het werkplezier in het gedrang?


In de Workshop ‘De Tijd Van Je Leven’ helpt Frida Boeke je met geestige anekdotes, persoonlijke oefeningen en verhalende kracht om je leven - of in elk geval je werk - in te richten op jouw manier. Ze houdt het publiek een spiegel voor en schijnt licht op de veranderende betekenis van werk in ons leven. 


Digitale nomaden op zoek naar een thuis, burn-outs te lijft gaan met kikkergif, reclamemakers die bakker worden en haar eigen langverwachte sabbatical die mislukt. Frida koppelt persoonlijke ervaringen aan hedendaagse trends en plaatst ze in een bredere maatschappelijke context terwijl ze met interactie het publiek aanzet om de eigen relatie met werk te bevragen. 

Frida Boeke als dagvoorzitter

Frida begeleidt het evenement naar jouw wens. Dat betekent dat je van te voren de doelstellingen van het evenement bespreekt en kunt aangeven waarnaar je precies op zoek bent. Frida leest zich voor ieder event grondig in in het thema en de subonderwerpen van het programma, zodat ze goed op de hoogte is. Ze stelt de sprekers enthousiast voor, kan ik panels begeleiden waarbij het publiek ook betrokken kan worden en zorgt voor een fijne ontspannen sfeer. Interviewen van sprekers en gasten is uiteraard ook mogelijk.

...
Frida heeft vorige maand als dagvoorzitter het winterevenement voor ons voltallige bedrijf begeleid. Ze was enthousiast, wist de juiste vragen te stellen aan het panel en zorgde voor fijne interactie met de collega’s in de zaal. Ik zou haar zeker aanraden als je op zoek bent naar een kundige en verfrissende dagvoorzitter die jouw evenement echt tot zijn recht laat komen!
Nils van Tilborgh van IT bedrijf Tergos

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.