Sprekershuys logo

Vakgebied

Inspiratie&Creativiteit
Duurzaamheid
Leiderschap
Ondernemerschap
Werkgeluk
Persoonlijk ontwikkeling
Geluk
People Happiness
HR
Diversiteit & Inclusie,

Thema's

Leiderschap
Diversiteit & Inclusie
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Duurzaamheid & Klimaat
Kunst & cultuur
Innovatie & Trends
Persoonlijke ontwikkeling

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.500

Biografie

Biografie

Danielle Jiskoot is een energieke, enthousiaste en gedreven spreker die zich specialiseert op thema’s rondom geluk, zelfontwikkeling en inclusie. Haar hoofdonderwerp is zelfexpressie – de ruimte nemen om 100% jezelf te zijn.


The Drag Agency

Ze is als Founder van The Drag Agency constant bezig de grenzen op te zoeken tussen de entertainment sector en het bedrijfsleven en op welke manieren beide werelden van elkaar kunnen leren. Daarnaast brengt ze inspirerende rolmodellen graag aan het licht en probeert ze met behulp van de queens waarmee ze werkt om het conservatieve bedrijfsleven een vrolijk tintje te geven en mensen de ruimte te geven zich op een nieuwe manier te uiten – een die misschien niet altijd denkbaar was op de werkvloer.


De psyche achter werkgeluk

Danielle wil in gesprekken mensen prikkelen om kritisch te kijken naar de manier waarop ze mensen op een inclusieve manier betrekken. Ze spreekt over de psyche achter werkgeluk en de succesfactoren van diversiteit in teams. Niet lange stijve bedrijfsculturen, maar richting een omgeving waar iedereen de ruimte voelt om zichzelf volledig tot uiting te brengen.


Ondermerschap

Ook vertelt ze over de kracht van unieke bedrijfsconcepten en spreekt over haar ervaring met het omkeren van het bedrijfsmodel van The Drag Agency ten tijde van crisis.


Duurzaamheid, nieuwe rolmodellen en hokjesdenken

Klaar voor een unieke spreker op je event? Ondernemer, verbinder, doorbreker van taboes: Danielle weet mensen een nieuwe kant in zichzelf naar boven te brengen en laat vergeten dat hokjesdenken bestaat. Ze is motivator, aanstichter van een dosis blijdschap en advocate voor happiness als groeifactor voor bedrijven - een blijer mens is een betere wereld. Ze heeft een achtergrond in duurzaamheid en werkte jarenlang met grote en kleine bedrijven aan verduurzaming en communicatie richting consumenten. Verwacht een sessie die energiek en uitdagend is. Een combinatie tussen een good time en verdieping. Danielle’s sessies zijn entertaining, humoristisch, creatief, verrassend en prikkelend.


Boek Danielle Jiskoot bij het Sprekershuys!

Danielle Jiskoot is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, diversiteit & inclusie, mens & maatschappij en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Danielle Jiskoot boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
In a gentle way, you can shake the world
Mahatma Gandhi
Dagvoorzitter Danielle Jiskoot Rutgers Dialoog
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer