1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Danielle Jiskoot

Danielle Jiskoot, changemaker en dé spreker over zelfexpressie, diversiteit en inclusie. Ze richtte in 2019 The Diverse Agency op, het eerste agency voor LGBTQI+ talent in de Benelux, en in 2023 House of Inclusion. Met hoge energie en humor garandeert ze onvergetelijke sessies en brengt ze prikkelende gesprekken op gang over zelfexpressie en hoe we de maatschappij echt inclusief kunnen maken, zodat iedereen zichzelf kan zijn. Ze daagt organisaties uit om meer authenticiteit te laten zien. Danielle deelt ervaringen op het gebied van leiderschap, diversiteit & inclusie, mens & maatschappij en ondernemerschap. Ze werkte samen met bedrijven als EY, Triodos Bank, Ministerie van Buitenlandse Zaken, BDO, Rutgers en vele anderen. Ook verscheen ze in verschillende media zoals De Telegraaf, Financieel Dagblad, 7DTV, NH Nieuws en was ze spreker tijdens TedxAmsterdam Women. Danielle is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Danielle Jiskoot

Over Danielle Jiskoot

Danielle Jiskoot is een energieke, enthousiaste en gedreven spreker die zich specialiseert op thema’s rondom geluk, zelfontwikkeling en inclusie. Haar hoofdonderwerp is zelfexpressie – de ruimte nemen om 100% jezelf te zijn.


The Diverse Agency

Ze is als Founder van The Diverse Agency constant bezig de grenzen op te zoeken tussen de entertainmentsector en het bedrijfsleven en op welke manieren beide werelden van elkaar kunnen leren. Daarnaast brengt ze inspirerende rolmodellen aan het licht en probeert ze met behulp van de queens waarmee ze werkt het conservatieve bedrijfsleven een vrolijk tintje te geven én mensen de ruimte te geven zich op een nieuwe manier te uiten – een die misschien niet altijd denkbaar was op de werkvloer.


De psyche achter werkgeluk

Danielle wil anderen tijdens gesprekken prikkelen om kritisch te kijken naar de manier waarop ze mensen op een inclusieve manier betrekken. Ze gaat daarom in haar lezingen en als dagvoorzitter altijd de interactie aan met het publiek. Ze spreekt over de psyche achter werkgeluk en de succesfactoren van diversiteit in teams. Niet langer stijve bedrijfsculturen, maar richting een omgeving waar iedereen de ruimte voelt om zichzelf volledig tot uiting te brengen. Ook vertelt ze over de kracht van unieke bedrijfsconcepten en spreekt ze over haar ervaring met het omkeren van het bedrijfsmodel van The Diverse Agency ten tijde van crisis. Danielle is onderdeel van MT Sprout Inclusive 30 2024. En was genomineerd voor de Forbes 30 under 30 Arts and Culture Europe in 2021


Diversiteit, inclusie en nieuwe rolmodellen

Klaar voor een unieke spreker op je event? Ondernemer, verbinder, doorbreker van taboes: Danielle laat mensen een nieuwe kant in zichzelf naar boven brengen en helpt je vergeten dat hokjesdenken bestaat. Ze is een motivator, aanstichter van een dosis blijdschap en advocate voor happiness als groeifactor voor bedrijven - een blijer mens is een betere wereld. Ze heeft een achtergrond in duurzaamheid en werkte jarenlang met grote en kleine bedrijven aan verduurzaming en communicatie richting consumenten. Verwacht een sessie die energiek en uitdagend is. Een combinatie tussen een good time en verdieping. Danielles sessies zijn entertaining, humoristisch, creatief, verrassend en prikkelend.


Boek Danielle Jiskoot bij het Sprekershuys!

Danielle Jiskoot is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en deelt ervaringen op het gebied van leiderschap, diversiteit & inclusie, zelfexpressie en werkgeluk. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

De profielfoto van Danielle is gemaakt door David Jagersma.


Spreker Danielle Jiskoot boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, People Happiness, HR, Inclusie, Diversiteit, Geluk, Werkgeluk

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€2250

Sessies

Dagvoorzitterschap Danielle Jiskoot

Danielle is te boeken als dagvoorzitter voor events en workshops. Met haar luchtige en enthousiaste benadering is ze een energieke leider van een sessie. Ze zorgt voor open gesprekken, haalt mensen uit hun comfortzone en brengt de nodige interactie op gang. Op zoek naar een interessante jonge ondernemer voor jouw sessie? Danielle komt je graag bijstaan!

Lezing Danielle Jiskoot

Danielle Jiskoot is oprichter van The Diverse Agency en werkt met tal van initiatieven om inclusie en diversiteit binnen bedrijven en in de maatschappij te vergroten. Tijdens haar lezingen vertelt ze over haar ervaringen als vrouw in het zakenleven en gebrek aan bewegingsvrijheid om zichzelf te zijn. Ze gaat in gesprek over het doorbreken van taboes en het losbreken van hokjesdenken. Ze neemt je mee in de inspiratie die zij als ondernemer kreeg van artiesten en hoe het haar blik op de wereld en het bedrijfsleven heeft gevormd. Ook stipt ze werkgeluk aan en hoe inclusie en diversiteit daar een rol in kunnen spelen binnen je bedrijf. Danielle nodigt je uit op een innovatie reis om het heteronormatieve denken te doorbreken.

https://fd.nl/futures/1358520/bij-dragqueens-zag-ik-het-zelfvertrouwen-dat-bij-mezelf-wegsijpelde

In a gentle way, you can shake the world

Mahatma Gandhi

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.