Vakgebied

Inspiratie&Creativiteit
Duurzaamheid
Leiderschap
Geluk
People Happiness
HR
Diversiteit & Inclusie,

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Duurzaamheid & Klimaat
Kunst & cultuur
Innovatie & Trends

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Danielle Jiskoot is te boeken als dagvoorzitter en spreker en geeft lezingen over de onderwerpen duurzaamheid, diversiteit, geluk en entertainment. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Klaar voor een unieke spreker op je event?

Ondernemer, verbinder, doorbreker van taboes: Danielle weet mensen een nieuwe kant in zichzelf naar boven te brengen en laat vergeten dat hokjesdenken bestaat. Ze is motivator, aanstichter van een dosis blijdschap en advocate voor happiness als groeifactor voor bedrijven - een blijer mens is een betere wereld. Ze heeft een achtergrond in duurzaamheid en werkte jarenlang met grote en kleine bedrijven aan verduurzaming en communicatie richting consumenten. Eind 2019 richtte ze The Drag Agency op: de eerste agency die dragtalent de vertegenwoordiging geeft die ze verdienen. Ze zoekt naar positieve impact op klimaat en mens en trekt je mee in haar enthousiasme.

Danielle studeerde af van een master Internationale betrekkingen en werkte met projecten om duurzaamheid in Afrika te kick-starten. Ze werkte jarenlang als manager in business development en sprak met talloze corporates over verduurzaming. Daar zag ze echter dat grote verandering vanuit mensen zelf moet komen. De mate van ‘goed doen’ hangt direct samen met de mate van fulfilment die een mens ervaart. Eind 2018 startte Danielle met ondernemen en werkte ze met talloze producten met positieve impact aan hun communicatie. Ze rondde een opleiding ‘The Science of Happiness’ af om bedrijven nog beter te kunnen bijstaan in het vooropstellen van geluk binnen de bedrijfscultuur.

Om taboes te doorbreken in de entertainmentindustrie, richtte Danielle eind 2019 The Drag Agency op. Hiermee was ze de eerste ooit in de Benelux om vertegenwoordiging te geven aan drag performers in binnen- en buitenland. Haar keywords: rebelleren is creëren.

Haar stijl is uniek en haar benadering warm, humoristisch en prikkelend. Verwacht een sessie die out of the box, enthousiast, verbindend en motiverend is. Danielle vraagt je met andere ogen naar de wereld te kijken en de verschillende kleuren te zien die de wereld aanbiedt. Ook spreekt ze over het belang van unieke persoonlijkheden en hoe deze het beste naar boven kunnen worden gehaald.

Lees meer
In a gentle way, you can shake the world
Schermafbeelding 2021 02 05 om 13 11 51
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer