Toekomst van werk

De manier waarop we werken heeft de afgelopen jaren een enorme transformatie doorgemaakt. Zo is hybride werken niet meer weg te denken en kunnen we tegenwoordig werken op kantoor, thuis en zelfs (met mensen) aan de andere kant van de wereld. Voldoening halen uit ons werk is ook belangrijker geworden. Tegelijkertijd wordt eenvoudig werk steeds vaker geautomatiseerd. Maak je klaar voor de toekomst van werk en boek een lezing van een van onze inspirerende sprekers.

Themapagina Toekomst van Werk

Maak je klaar voor de toekomst van werk

Hybride werken, automatiseringen, generatie Z, AI, duurzaamheid, quiet quitting, the gig economy: slechts een fractie van de onderwerpen waar je aan moet denken bij toekomstgericht werken. Steeds meer eenvoudig werk wordt geautomatiseerd en dus wordt er van organisaties verwacht na te denken over de rollen binnen je organisatie en welke vaardigheden jij en je team nodig gaan hebben. Ook de komst van hybride werken en groei aan freelancers vergt de nodige flexibiliteit van organisaties en medewerkers.

Laat je inspireren door een van onze experts met nieuwe inzichten over de toekomst van werk. Onze sprekers geven lezingen variërend van nieuwe arbeidsmodellen en de invloed van technologie, tot aan remote samenwerken en het aantrekken van de werknemer van de toekomst. Wij helpen je graag de juiste spreker te vinden voor jouw event.