Vakgebied

Internationaal zakendoen
Duurzaam ondernemen
SDG’s en Duurzaamheid
Leiden door verandering en crisis
Economie en accountancy in duurzaamheid
Strategie met de SDG’s
Once upon a Future; hét boek over de huidige crisis

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Creativiteit & Inspiratie
Innovatie & Trends

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Tarief

Vanaf € 3.500

Biografie

Biografie

Leen Zevenbergen is te boeken als spreker, dagvoorzitter en panellid en geeft lezingen over onderwerpen als duurzaam ondernemen, leiderschap, artifical intelligence en innovatie & trends. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Leen Zevenbergen, geboren in 1958 te Spijkenisse, is zijn carrière begonnen als accountant en ging het ondernemerspad op met de oprichting van Bolesian, een onderneming gericht op artifical intelligence voor Nederlandse banken en verzekeraars. Daarna volgde onder andere een directiepositie bij Origin en in 2000 het oprichten van Escador. Ook was hij betrokken bij Made in Schotland en bij het oprichten van de spectaculaire golfbaan The Dutch. Vanaf 2010 was Leen voorzitter van de Raad van Bestuur van het beursgenoteerde Qurius.

Leen Zevenbergen is een zeer ervaren ondernemer en auteur van diverse managementboeken. Het boek ‘En nu laat ik mijn baard staan’ was in 2007 Managementboek van het Jaar. Zijn boek 'Duurzaamheid @ the speed of passion’ gaat over hoe we we ondernemingen transformeren naar een duurzame toekomst, waarbij de drie P’s (People, Planet, Profit) gecombineerd moeten worden met de vierde P van 'Passie'. Het nieuwste boek 'Once Upon a Future', samen geschreven met Ruud Veltenaar, geeft mensen een boeiende handleiding bij het creëren van een betere wereld. Leen kan dan ook zeer inspirerend spreken over duurzaamheid en duurzaam ondernemen.

Lees meer
Without passion, no sustainability
Leen Zevenbergen Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer