1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Ynzo van Zanten

Ynzo van Zanten weet hoe je een succesvol merk neerzet en ziet altijd kansen voor toekomstgerichte ondernemers. Hij is ondernemer, auteur, dagvoorzitter, spreker en was jarenlang Head of People&Culture en Chief Evangelist van Tony’s Chocolonely. Voor zijn tijd bij Tony’s was hij verantwoordelijk voor de lancering van het succesvolle merk Innocent Drinks op het Europese continent. Hij spreekt o.a. over duurzaam ondernemerschap en social entrepreneurship. Ynzo van Zanten is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Ynzo van Zanten

Over Ynzo van Zanten

Ynzo van Zanten, auteur, ondernemer, dagvoorzitter, spreker en was jarenlang Head of People&Culture en Chief Evangelist van Tony’s Chocolonely. Hij ziet altijd enorme kansen voor toekomstgerichte ondernemers, ook in tijden van crisis. Het vergt alleen wel collectief slim denken vanuit nieuwe startpunten. Elke organisatie lijkt momenteel wel op de voortrazende ‘purpose’ trein te springen, maar wat betekent dat nou echt voor jou en je organisatie?


Ynzo als spreker

Ynzo spreekt over economische trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Over de zin en onzin rondom duurzaamheid. Over het ‘sociale’ en ‘asociale’ in ondernemerschap. Hij prikkelt de toeschouwer met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, en uiteraard vanuit zijn ervaring bij Tony’s Chocolonely en als één van de grondleggers van Innocent Drinks. Zijn energieke manier van presenteren, of zoals hij zelf zegt ‘bedrijfstoepasbare druktemakerij’, zet je aan om je eigen bijdrage aan positieve verandering te leveren, hoe klein of hoe groot dan ook. Want volgens hem is niemand te klein om een verschil te maken.


Duurzaamheid: uitdagingen en kansen

Duurzaamheid een gril? Lastige linkse hobby? Klimaatdrammen? Think twice: de wereldwijde (milieu)uitdagingen waar we met elkaar voor staan, zijn tegelijkertijd pure noodzaak zowel als een enorme kans. Júist voor toekomstgerichte ondernemers. Het vergt alleen wel collectief slim denken vanuit nieuwe startpunten. Verantwoord zakendoen ligt tegenwoordig aan de basis van elk project of initiatief en is integraal verweven in alles wat we ondernemen. Althans: dat zóu zo moeten zijn! Wij hebben met elkaar de historisch ongeëvenaarde mogelijkheid om ondernemerschap en winstgevendheid totaal op z’n kop te zetten en daarmee een betere leefsituatie voor onszelf en toekomstige generaties te garanderen.


Boek Ynzo van Zanten bij het Sprekershuys!

Ynzo van Zanten is te boeken als spreker, dagvoorzitter, panellid en presentator en is expert op het gebied van (duurzaam) ondernemerschap, leiderschap, duurzaamheid en social entrepreneurship. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Ynzo van Zanten boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Social Entrepreneurship, People Happiness, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€3750

Sessies

Ynzo van Zanten als dagvoorzitter

Ynzo van Zanten is een succesvolle ondernemer op het gebied van duurzame ondernemingen. Naast spreken over duurzaam ondernemerschap, social entrepreneurship en People Happiness is Ynzo ook te boeken als dagvoorzitter. Ynzo is een ondernemende man met een vriendelijke uitstraling. Hij weet de dag op een vlotte en stimulerende manier aan elkaar te praten.

Ynzo van Zanten - Betekenisvol ondernemerschap

Als succesvolle ondernemer of manager weet je dat duurzaamheid veel kanten heeft. Duurzamer, schoner en socialer werken zit hem vaak in kleine dingen beter doen. Ynzo van Zanten spreekt over economische trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Over de zin en onzin rondom duurzaamheid. Hij prikkelt de toeschouwer met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, en uiteraard vanuit zijn ervaring bij Tony’s Chocolonely. Zijn energieke manier van presenteren, of zoals hij zelf zegt ‘bedrijfstoepasbare druktemakerij’, zet je aan om je eigen bijdrage aan positieve verandering te leveren, hoe klein of hoe groot dan ook. Want volgens hem is niemand te klein om een verschil te maken.

Duurzaamheid is één papiertje meer oprapen dan je in je leven op de grond gooit.

Het verhaal van een ongewone chocoladereep | Ynzo van Zanten

Raising the Bar, a world without slavery in any chocolate | Ynzo van Zanten

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.