1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Ynzo van Zanten

Ynzo van Zanten inspireert graag mensen op het gebied van duurzaam ondernemen, merkbeleving, betekenisvolle marketing en het creëren van fijne organisatieculturen en weet zijn boodschap goed over te brengen door zijn humor en enthousiasme! Hij heeft als Head van People&Culture, Chief Evangelist bij Tony’s Chocolonely, en een van de grondleggers van het populaire smoothiemerk Innocent Drinks veel ervaring daarin opgebouwd. Hij kan motiveren om een verandering te kunnen maken in iets wat je belangrijk vindt, in elke situatie! Ynzo is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys

...Ynzo van Zanten

Over Ynzo van Zanten

Ynzo van Zanten is een enthousiasteling die overal nieuwe ideeën ziet. Hij begon bij het bedrijf Innocent Drinks als country manager Benelux, dat toen nog een klein bedrijf was. Bij Innocent Drinks leerde hij al veel over betekenisvolle marketing. Na zijn succes bij Innocent Drinks ging Ynzo bij Tony’s Chocolonely als Head of People & Culture en als Chief Evangelis aan de slag. Hij zag daar veel enorme kansen om een positief verschil te kunnen maken door zijn opmerkelijke ideeën die de meeste organisaties nooit in zouden voeren, zoals het geven van duizend euro aan elke werknemer die in verwachting is van kinderen en tweeduizend aan elk werknemerskoppel in verwachting, of dat elke werknemer die bij Tony Chocolonely de deur uitgaat mag zoveel chocola meenemen als dat hij kan dragen. 


Purpose

Ynzo wist Tony’s chocolonely meer betekenis te geven en om die betekenis door te geven aan de klanten, zoals bijvoorbeeld de ongelijk verdeelde chocoladerepen die de ongelijkheid in de cacaoindustrie symboliseert. Veel bedrijven willen een ‘purpose’, maar hoe doe je dat op de juiste manier? En hoe geef je die ‘purpose’ weer? Ynzo weet je te inspireren om daarachter te komen en de kans te grijpen om je bedrijf een echte ‘purpose’ te geven en zichtbaar te maken aan de klant.


Ynzo als spreker

Ynzo prikkelt het publiek door zijn enthousiasme. Je wordt helemaal meegenomen in zijn verhaal alsof hij een persoonlijk gesprek met je aan het voeren is. De onderwerpen waar hij het over heeft zijn complex, maar door zijn persoonlijke ervaringen als voorbeeld te geven worden ze glashelder. Hij weet het publiek wakker te maken en te inspireren om een positief verschil te maken! Voor Ynzo is niets of niemand daar te klein voor.

Boek Ynzo van Zanten bij het Sprekershuys!

Ynzo van Zanten is te boeken als spreker, dagvoorzitter, panellid en presentator en is expert op het gebied van (duurzaam) ondernemerschap, leiderschap, duurzaamheid en social entrepreneurship. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Ynzo van Zanten boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Social Entrepreneurship, People Happiness, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€3750

Sessies

Ynzo van Zanten als dagvoorzitter

Ynzo van Zanten is een succesvolle ondernemer op het gebied van duurzame ondernemingen. Naast spreken over duurzaam ondernemerschap, social entrepreneurship en People Happiness is Ynzo ook te boeken als dagvoorzitter. Ynzo is een ondernemende man met een vriendelijke uitstraling. Hij weet de dag op een vlotte en stimulerende manier aan elkaar te praten.

Ynzo van Zanten - Betekenisvol ondernemerschap

Als succesvolle ondernemer of manager weet je dat duurzaamheid veel kanten heeft. Duurzamer, schoner en socialer werken zit hem vaak in kleine dingen beter doen. Ynzo van Zanten spreekt over economische trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Over de zin en onzin rondom duurzaamheid. Hij prikkelt de toeschouwer met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, en uiteraard vanuit zijn ervaring bij Tony’s Chocolonely. Zijn energieke manier van presenteren, of zoals hij zelf zegt ‘bedrijfstoepasbare druktemakerij’, zet je aan om je eigen bijdrage aan positieve verandering te leveren, hoe klein of hoe groot dan ook. Want volgens hem is niemand te klein om een verschil te maken.

Duurzaamheid is één papiertje meer oprapen dan je in je leven op de grond gooit.

Het verhaal van een ongewone chocoladereep | Ynzo van Zanten

Raising the Bar, a world without slavery in any chocolate | Ynzo van Zanten

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.