1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentator

Mark Wijsman

Mark is een veelgevraagd presentator en interviewer voor live events, bedrijfsfilms en (online) webinars. Hij duikt graag in nieuwe onderwerpen en bezit een vindingrijk observatievermogen, een gezonde dosis zelfspot en een talent voor improvisatie. Scherpzinnig analyseren of juist luchtig begeleiden: Mark kan uitstekend een situatie aanvoelen. Qua thema’s is zijn interesse veelomvattend. Hij is bedreven in onder andere duurzaamheid, communicatie, technologie, innovatie en cultuur. Mark is vloeiend tweetalig en is als presentator zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Mark is te boeken als dagvoorzitter bij Sprekershuys.

...Mark Wijsman

Over Mark Wijsman

Al van jongs af aan is Mark op het podium te vinden en als dagvoorzitter combineert hij zijn oneindige nieuwsgierigheid met spreken voor een publiek. Zijn bevlogen interesse in nieuwe onderwerpen brengt hij graag over naar de luisteraar. Scherpzinnig analyseren of juist luchtig begeleiden, er is altijd ruimte voor verdieping, een kritische vraag of juist een grapje tussendoor.Studie

Mark heeft Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam gestudeerd en werkte een aantal jaren in content marketing, waar hij leerde op een zakelijke manier een boodschap over te brengen. Daarna heeft hij in Kaapstad, New York en Amsterdam zijn creatieve carrière voor en achter de camera ontwikkeld. Ook presenteerde hij in Zuid-Afrika een wekelijkse radioshow en was hij columnist voor verschillende media.Creativiteit

Hij gebruikt nog steeds zijn creativiteit om verhalen te vertellen, onder andere als fotograaf en documentairemaker, maar hij staat grotendeels op het podium of voor de camera als presentator en interviewer. Dankzij zijn jarenlange studio-ervaring is hij ook uitermate geschikt voor online of livestream events en met zijn ondernemende karakter denkt hij graag mee over interactieve manieren om het publiek te betrekken.Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter weet hij met kritische vragen en een grapje tussendoor te verbinden met de zaal. Hij is vindingrijk, analytisch en weet het programma van ieder event luchtig te begeleiden. Van innovatie tot duurzaamheid: Mark voelt de zaal aan en zorgt altijd voor een event vol nieuwe inzichten en observaties.


Boek Mark Wijsman bij het Sprekershuys!

Mark Wijsman is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en gespreksleider. Hij is thuis in veel onderwerpen en is bedreven in onder andere duurzaamheid, technologie, innovatie, communicatie en cultuur. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Mark Wijsman boeken voor jouw evenement? Neem hier contact op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Innovatie & Trends, Maatschappij, Technologie en ICT, Toekomst van werk

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Host TEDx Erasmus University

Voor TEDx Erasmus University heeft Mark als moderator en host het programma mogen maken: van de opening van het thema, de verbindingen tussen de sprekers tot het betrekken van het publiek. Bekijk hieronder een kort fragment van het event.

Dagvoorzitterschap Mark Wijsman

Zowel live als online, op het podium of voor de camera, Mark is van alle markten thuis! Hij is bedreven in onder andere duurzaamheid, technologie, innovatie, communicatie en cultuur. Als dagvoorzitter combineert hij zijn oneindige nieuwsgierigheid met spreken voor een publiek. Mark creëert op ieder podium ruimte voor verdieping, een kritische vraag of juist een grapje tussendoor.

...
“Mark heeft afgelopen vrijdag voor de derde keer een Tomas event voor ons gehost en we hebben zoveel complimenten ontvangen dat ik op mijn to do heb gezet dat ik dat ook nog even moest laten weten. Super enthousiaste reacties en buiten de reacties van onze gasten – die het zelf ook al benoemden naar Mark toe tijdens het evenement, zijn wij ook erg tevreden en blij met de inzet van Mark en zijn kennis die naadloos op het onderwerp aansluit!”
Rolinka Kok, Amsterdam Economic Board
...
“Het event was heel erg geslaagd en we waren enorm blij met Mark. Hij is ontzettend professioneel, goed voorbereid en erg fijn om mee samen te werken!”
Esther Stam, Insight Enterprises Cybersecurity Talkshow
...
“Mark was the host of our session on Digital Rights. It was particularly challenging because guest speakers were calling in from around the world and some had issues with their connections. But Mark with his professionalism and ability to improvise kept a good spontaneous flow to the session despite all the technical glitches. Couldn’t ask for a better host.”
Hounaz Beheshti - RNW Media / World Press Freedom Conference
...
"Mark is inmiddels een bekend gezicht in onze organisatie. Voor zowel interne projecten als voor onze klanten (Randstad, Thuisbezorgd). Een man met vele talenten: een sprankelend optreden als charmante dagvoorzitter, sterk acteerwerk of een vloeiend Engelse voice-over . Door zijn interesse in de inhoud weet hij een live broadcast te dragen. Hij is sterk in 1:1 interviews, gaat op een vrolijke en benaderbare manier interactie aan met kijkers, en weet met humor de show te sturen. Boek hem niet té vaak, want dan heeft hij minder tijd voor ons."
Patricia Vergeer, Creative & MT Member at The Oval Office
...
“Mark heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van ons event. Hij heeft zich in korte tijd heel goed voorbereid en had oog voor alle details die voor ons als opdrachtgever belangrijk zijn. Hij heeft de ideale mix in zich die een goede dagvoorzitter nodig heeft; een rustige uitstraling, focus, duidelijke taal spreken (en moeiteloos over op Engels), vrolijkheid, mensen op hun gemak stellen, aanpassingsvermogen en gepaste humor.“
Nadine Gooijers - Gemeente Breda
...
"Zonder Mark was ons live event nooit zo succesvol verlopen. 2 dagen en 4 lange sessies volledig in het Engels, met steeds wisselende tafelgasten en bovendien een zeer technisch onderwerp. Mark bepaalde ogenschijnlijk moeiteloos het tempo, hield de energie in de tafelgesprekken op pijl en had zich in korte tijd zeer goed voorbereid. Het beviel zo goed dat deze klant snel daarna een nieuwe serie van live sessies heeft gepland met wederom Mark als de host. Een zeer professionele host, een absolute aanrader en daarbij gewoon een heel fijn mens."
Ian Piepenbrock, Gobsmacked Creative Agency

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.