Dagvoorzitters inhuren voor jouw evenement

Ben je op zoek naar een professionele dagvoorzitter? Dan ben je bij het Sprekershuys aan het juiste adres! We hebben een breed aanbod van dagvoorzitters die je zakelijke evenement, congres of bedrijfsbijeenkomst naar een hoger niveau tillen. Welke dagvoorzitter het beste past hangt af van het doel van je event, thema’s en de sprekers. Een goede dagvoorzitter bekrachtigt het inhoudelijke programma door de juiste vragen te stellen, enthousiasmeert het publiek en draagt bij aan het behalen van je doelstelling. Wil je een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Thema
Expertise
Te boeken als
Geslacht
Budget
...

0 Dagvoorzitter(s) gevonden

Aantal items

13

De taak van een dagvoorzitter

Bij het organiseren van een evenement of zakelijke bijeenkomst, ligt de focus al snel op het kiezen van de sprekers, maar de inzet van een dagvoorzitter is van minstens zo grote waarde! Deze professional faciliteert en leidt de gesprekken, zorgt voor een vloeiend verloop en helpt de doelen van het evenement te realiseren. Hij of zij bewaakt bovendien de tijd en zorgt voor orde en structuur. Een goede dagvoorzitter neemt je publiek mee door het inhoudelijke programma van je event en kan improviseren bij onvoorziene situaties. Lees meer over de kracht van een dagvoorzitter voor jouw evenement.

Dagvoorzitters boeken bij Sprekershuys

Voor het inhuren van een dagvoorzitter is het extra belangrijk te weten wat het doel is van een evenement. Want als dat duidelijk is, gaan onze verbinders voor je aan de slag. Een match is dan snel gemaakt. De basis voor een succesvolle dag!

Bij het Sprekershuys bieden we een uitgebreide selectie aan dagvoorzitters om te boeken, passend bij uiteenlopende thema's zoals duurzaamheid, AI, leiderschap, diversiteit en nog veel meer. Elke dagvoorzitter heeft zijn of haar eigen unieke stijl en expertise, waardoor we altijd de perfecte match voor jouw evenement kunnen garanderen. Het proces van dagvoorzitters inhuren is bij ons eenvoudig en transparant.

Inhoudelijk en technisch goed!
...
Wij hebben het Sprekershuys gevraagd de organisatie in handen te nemen van een online seminar dat we op het laatste moment besloten te organiseren. De voorbereiding verliep erg soepel waarbij we konden rekenen op de expertise van het Sprekershuys. Het seminar zelf verliep zowel inhoudelijk als technisch erg goed en wij kijken dan ook met tevredenheid terug op onze samenwerking.
Verbond van Verzekeraars logo
Antoine Reijnders - Verbond van Verzekeraars
Structuur, passie en plezier
...
Wat ik het allerfijnste vind aan samenwerken met het Sprekershuys is hun persoonlijke aandacht. Door onze persoonlijke band en pure verbinding, sta ik als dagvoorzitter op de mooiste events. De professionaliteit van alle medewerkers in combinatie met structuur, passie en plezier in wat ze doen, maakt dat ik al jarenlang prettig met het Sprekershuys samenwerk.
Pauline de wilde met een glimlach
Pauline de Wilde
Denkt volledig mee
...

Ik heb het Sprekershuys benaderd voor het invullen van een keynote presentatie op één van onze conferenties. Het Sprekershuys denkt hierin volledig mee, is goed bereikbaar per e-mail en telefoon en stelt zich flexibel op. Zelfs bij een noodzakelijke 'last minute' aanpassing in ons schema, werd vol begrip gereageerd. Complimenten en van ons de volle score.

Het Polteq logo
Robin Oduber - Manager Technology & Business Development Polteq
Snel, professioneel en meedenkend
...

Sprekershuys is een fijne club mensen waar je altijd van op aan kan. Snel, professioneel en meedenkend.

Renze Klamer in een blauw pak bij blauwe achtergrond
Renze Klamer
Een groot succes!
...
Een groot succes! De sprekers, bekend van radio en tv, sloegen in als een bom. Een mooie verrassing voor onze medewerkers!
Bkwi logo
Dirk Müller - BKWI
Ontzorgen in het proces
...
Goede ervaringen! Prima aanbod van sprekers, schakelen snel, ontzorgen in het proces. Voor herhaling vatbaar!
Het Noordhoflogo
Bob van Opstal - Noordhoff
Altijd vlekkeloos
...
Sprekershuys heeft mij aan de perfecte spreker geholpen. Ik heb een geweldige middag gehad en door de gasten werd ik overladen met complimenten. Maar ook het contact met Sprekershuys is altijd vlekkeloos verlopen.
Jorgen Henseler - Nederland Versie 2.0