Boek een ervaren dagvoorzitter voor jouw event

Dagvoorzitter gezocht? Dan ben je bij het Sprekershuys aan het juiste adres! Dagvoorzitters zijn onmisbaar op ieder event. Een dagvoorzitter neemt je publiek mee door het inhoudelijke programma en tilt je event naar een hoger niveau. Voor het inhuren van een dagvoorzitter is het extra belangrijk te weten wat het doel is van een event. Want als dat duidelijk is, gaan onze Verbinders voor je aan de slag. Een match is dan snel gemaakt. De basis voor een succesvolle dag!

Thema
Expertise
Te boeken als
Geslacht
Budget
...

0 Dagvoorzitter(s) gevonden

Aantal items

13

Een scherpe dagvoorzitter inhuren om jouw boodschap over te brengen, doe je het beste bij Sprekershuys.

Bij het organiseren van een evenement of zakelijke bijeenkomst, ligt de focus al snel op het kiezen van de sprekers, maar de inzet van een dagvoorzitter is van minstens zo grote waarde! Een dagvoorzitter behoudt de rode draad gedurende het evenement en bewaakt het format. Hij of zij bewaakt bovendien de tijd en zorgt voor orde en structuur. Een goede dagvoorzitter neemt je publiek mee door het inhoudelijke programma van je event en kan improviseren bij onvoorziene situaties. 

Hij of zij is vaak het visitekaartje van jouw event en zorgt voor herkenbaarheid door het programma heen. Wij denken graag persoonlijk met je mee over het inhuren van een dagvoorzitter die een meerwaarde kan geven aan jouw online, hybride of fysiek event. Of het nu gaat om een congres, teambuildingsdag of bedrijfspresentatie. Zodra bekend is wat je boodschap is, gaan we met aandacht voor jouw visie en doelstellingen op zoek naar de beste dagvoorzitter voor jouw event. Lees meer over de kracht van een dagvoorzitter voor jouw event.

Inhoudelijk en technisch goed!
...
Wij hebben het Sprekershuys gevraagd de organisatie in handen te nemen van een online seminar dat we op het laatste moment besloten te organiseren. De voorbereiding verliep erg soepel waarbij we konden rekenen op de expertise van het Sprekershuys. Het seminar zelf verliep zowel inhoudelijk als technisch erg goed en wij kijken dan ook met tevredenheid terug op onze samenwerking.
Antoine Reijnders - Verbond van Verzekeraars
Structuur, passie en plezier
...
Wat ik het allerfijnste vind aan samenwerken met het Sprekershuys is hun persoonlijke aandacht. Door onze persoonlijke band en pure verbinding, sta ik als dagvoorzitter op de mooiste events. De professionaliteit van alle medewerkers in combinatie met structuur, passie en plezier in wat ze doen, maakt dat ik al jarenlang prettig met het Sprekershuys samenwerk.
Pauline de Wilde
Denkt volledig mee
...

Ik heb het Sprekershuys benaderd voor het invullen van een keynote presentatie op één van onze conferenties. Het Sprekershuys denkt hierin volledig mee, is goed bereikbaar per e-mail en telefoon en stelt zich flexibel op. Zelfs bij een noodzakelijke 'last minute' aanpassing in ons schema, werd vol begrip gereageerd. Complimenten en van ons de volle score.

Robin Oduber - Manager Technology & Business Development Polteq
Snel, professioneel en meedenkend
...

Sprekershuys is een fijne club mensen waar je altijd van op aan kan. Snel, professioneel en meedenkend.

Renze Klamer
Een groot succes!
...
Een groot succes! De sprekers, bekend van radio en tv, sloegen in als een bom. Een mooie verrassing voor onze medewerkers!
Dirk Müller - BKWI
Ontzorgen in het proces
...
Goede ervaringen! Prima aanbod van sprekers, schakelen snel, ontzorgen in het proces. Voor herhaling vatbaar!
Bob van Opstal - Noordhoff
Altijd vlekkeloos
...
Sprekershuys heeft mij aan de perfecte spreker geholpen. Ik heb een geweldige middag gehad en door de gasten werd ik overladen met complimenten. Maar ook het contact met Sprekershuys is altijd vlekkeloos verlopen.
Jorgen Henseler - Nederland Versie 2.0