Dagvoorzitters inhuren voor jouw evenement

Wil jij een professionele dagvoorzitter inhuren op jouw event? Het Sprekershuys biedt de beste dagvoorzitters voor elk thema en budget. Met jarenlange expertise, inhoudelijke kennis en een energieke persoonlijkheid, zorgen onze dagvoorzitters ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring achterlaat. Kies hieronder uit onze professionals.

Weet je niet welke dagvoorzitter, gespreksleider of moderator bij je event past? Stuur ons een bericht. Wij adviseren altijd de perfecte match voor jouw doelgroep.

Thema
Expertise
Te boeken als
Geslacht
Budget
...

0 Dagvoorzitter(s) gevonden

Aantal items

13

Wat doet een dagvoorzitter? 

Bij het organiseren van een evenement of zakelijke bijeenkomst, ligt de focus al snel op het kiezen van de sprekers, maar de inzet van een dagvoorzitter is van minstens even grote waarde.

Een dagvoorzitter praat het programma van een evenement aan elkaar. Deze professional zorgt voor een geslaagd evenement. Alles verloopt soepel en volgens plan, zodat jouw doelen moeiteloos worden bereikt.

Tijd bewaken en structuur aanbrengen? Dat behoort tot de belangrijke taken van een dagvoorzitter. Een goede dagvoorzitter neemt je publiek mee door het inhoudelijke programma van je event en kan improviseren bij onvoorziene situaties. Lees meer over de kracht van een dagvoorzitter voor jouw evenement.

Kosten van een dagvoorzitter

Wij hebben de beste dagvoorzitters in huys voor elk onderwerp en type bijeenkomst. De tarieven van onze gespreksleiders variëren per aanvraag. De prijzen zijn afhankelijk van:

 • Specialisme en vakkennis

 • De bekendheid van de dagvoorzitter

 • Type evenement

 • Presentatie skills en ervaring

 • Duur van het event (inclusief voorbereidingstijd)

 • Reis- en verblijfkosten

De prijzen voor een dagvoorzitter lopen uiteen van €1500,- tot €15.000,-.Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgave. We adviseren je over de beste dagvoorzitter voor jouw event en budget.

Waarom jij een dagvoorzitter wil inhuren bij het Sprekershuys

Onze kracht zit hem in ongeëvenaarde kwaliteit en persoonlijke begeleiding van begin tot eind. Klanten beoordelen ons hiervoor gemiddeld met een 9,1.

Meer dan 10.000 organisaties kozen ons om deze redenen:

 • Vakexperts: onze dagvoorzitters beschikken over inhoudelijke kennis en strakke regie van het programma

 • Deskundig: presentatietalent, interactie met publiek en humor om de zaal te binden

 • Toonaangevend: onze gespreksleiders hebben een bewezen trackrecord van succesvolle evenementen

 • Binnen 24 uur een offerte: razendsnelle communicatie, volledig afgestemd op jouw wensen

 • Persoonlijke begeleiding: betrokken begeleiding van voortraject tot eind evaluatie

 • Altijd het beste advies: proactief meedenken voor de beste spreker of dagvoorzitter

 • Transparantie: geen verborgen kosten, volledige duidelijkheid over kosten en marges

Van een groot congres tot een intiem personeelsfeest. Bij het Sprekershuys vind je altijd een passende, professionele dagvoorzitter.

Hoe jij de juiste dagvoorzitter boekt

Wil je dat je congres, seminar of bijeenkomst vlot verloopt met een gespreksleider die het publiek betrekt? Onze professionals zorgen voor een levendig en interactief programma, waarbij de verschillende onderdelen goed op elkaar aansluiten.

Een goede match tussen een dagvoorzitter en het evenement, ontstaat door:

 1. Het doel en thema van het evenement identificeren;

 2. Doelgroep en hun behoeften achterhalen;

 3. De juiste stijl, persoonlijkheid en expertise van de dagvoorzitter.

Voor het inhuren van een dagvoorzitter is het extra belangrijk om te weten wat het doel is van een evenement, want als dat duidelijk is, gaan onze verbinders voor je aan de slag. Een match is dan snel gemaakt. De basis voor een succesvolle dag.

Goede dagvoorzitter gezocht? Bekijk ons gevarieerde aanbod

Bij het Sprekershuys bieden we een uitgebreide selectie aan dagvoorzitters om te boeken, passend bij uiteenlopende thema's, zoals duurzaamheid, AI, leiderschap, diversiteit en nog veel meer. Elke dagvoorzitter heeft zijn of haar eigen unieke stijl en expertise, waardoor we altijd de perfecte match voor jouw evenement kunnen garanderen. Het proces van dagvoorzitters inhuren is bij ons eenvoudig en transparant.

Vraag gerust vrijblijvend advies. Onze verbinders denken actief mee voor de beste dagvoorzitters.

Dagvoorzitterschap

Dagvoorzitterschap combineert entertainment en inhoud. Onze experts weten deze twee elementen met overtuiging te verweven. Ze boeien het publiek met interactie, scherpe vragen en humor, terwijl ze ook over de nodige inhoudelijke kennis beschikken.

Met zo'n moderator als gastheer of gastvrouw wordt elke bijeenkomst, debat of panelgesprek een onvergetelijke belevenis. Geen saaie bijeenkomst, maar een event dat de juiste impact maakt en echte verandering teweegbrengt. Waarom zou je voor minder gaan?

Onze klanten

Inhoudelijk en technisch goed!
...
Wij hebben het Sprekershuys gevraagd de organisatie in handen te nemen van een online seminar dat we op het laatste moment besloten te organiseren. De voorbereiding verliep erg soepel waarbij we konden rekenen op de expertise van het Sprekershuys. Het seminar zelf verliep zowel inhoudelijk als technisch erg goed en wij kijken dan ook met tevredenheid terug op onze samenwerking.
Verbond van Verzekeraars logo
Antoine Reijnders - Verbond van Verzekeraars
Structuur, passie en plezier
...
Wat ik het allerfijnste vind aan samenwerken met het Sprekershuys is hun persoonlijke aandacht. Door onze persoonlijke band en pure verbinding, sta ik als dagvoorzitter op de mooiste events. De professionaliteit van alle medewerkers in combinatie met structuur, passie en plezier in wat ze doen, maakt dat ik al jarenlang prettig met het Sprekershuys samenwerk.
Pauline de wilde met een glimlach
Pauline de Wilde
Denkt volledig mee
...

Ik heb het Sprekershuys benaderd voor het invullen van een keynote presentatie op één van onze conferenties. Het Sprekershuys denkt hierin volledig mee, is goed bereikbaar per e-mail en telefoon en stelt zich flexibel op. Zelfs bij een noodzakelijke 'last minute' aanpassing in ons schema, werd vol begrip gereageerd. Complimenten en van ons de volle score.

Het Polteq logo
Robin Oduber - Manager Technology & Business Development Polteq
Snel, professioneel en meedenkend
...

Sprekershuys is een fijne club mensen waar je altijd van op aan kan. Snel, professioneel en meedenkend.

Renze Klamer in een blauw pak bij blauwe achtergrond
Renze Klamer
Een groot succes!
...
Een groot succes! De sprekers, bekend van radio en tv, sloegen in als een bom. Een mooie verrassing voor onze medewerkers!
Bkwi logo
Dirk Müller - BKWI
Ontzorgen in het proces
...
Goede ervaringen! Prima aanbod van sprekers, schakelen snel, ontzorgen in het proces. Voor herhaling vatbaar!
Het Noordhoflogo
Bob van Opstal - Noordhoff
Altijd vlekkeloos
...
Sprekershuys heeft mij aan de perfecte spreker geholpen. Ik heb een geweldige middag gehad en door de gasten werd ik overladen met complimenten. Maar ook het contact met Sprekershuys is altijd vlekkeloos verlopen.
Jorgen Henseler - Nederland Versie 2.0