Vakgebied

Ondernemerschap
Politiek
Amerika
Cultuur
Geschiedenis

Thema's

Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Business & Management
Bestuur, Beleid & Politiek
De Amerikaanse verkiezingen
Webinar

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Michiel Vos is te boeken als spreker en dagvoorzitter. Hij spreekt tijdens zijn lezing over De Amerikaanse verkiezingen, business & management, bestuur, beleid &pPolitiek, cultuur engGeschiedenis. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden voor Michiel Vos.

Spreker Michiel Vos

Spreker Michiel Vos is met regelmaat te zien en te horen op de Nederlandse en Belgische televisie en radio. Michiel is te gast geweest bij onder andere EénVandaag (NPO), Met 't Oog op Morgen (NOS), RTL Late Night (RTL), RTL Boulevard (RTL), VRT's Terzake en VRT radio. Daarnaast neemt Michiel Vos met regelmaat deel aan politieke panels vanaf de NASDAQ effectenbeurs op Times Square.

Michiel Vos is documentairemaker bij het Amerikaanse HBO samen met zijn vrouw Alexandra Pelosi. Ze maakten samen de HBO documentaires: The Trials of Ted Haggard, over de gevallen dominee en evangelical leader uit Colorado en Right America Feeling Wronged.

Michiel Vos en Amerikaanse politiek

Ook neemt Michiel Vos je mee achter de schermen tot in het hart van de Amerikaanse politiek. Hij is door zijn regelmatige verblijf in Californië goed ingelicht over Silicon Valley en booming San Francisco. Hij is op de hoogte van de vaak verrassende achtergronden bij de media campagnes van presidentskandidaten, zoals in 2016 bij Donald Trump en Hillary Clinton. Michiel gaat graag in op de innovatieve kracht van de Amerikaanse economie en de kansen voor Nederlandse ondernemers om zaken te doen in de VS.

Lees meer
Michiel Vos is te boeken als spreker en dagvoorzitter
Schermafbeelding 2020 03 17 om 13 29 27
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer