Vakgebied

Innovatie
Sport
Digitaal
Mobiel
Presteren

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Innovatie & Trends
Spreker technologie

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 3.000

Biografie

Biografie

Ben was vroeger professioneel schaatser. Daar leerde hij op het randje van de menselijke mogelijkheden te balanceren. Nu probeert hij hetzelfde te doen in de digitale wereld. Hij doet dat bij Triple IT, waar hij commercieel directeur is. Daarnaast schuift hij regelmatig aan als commentator bij BNR-nieuwsradio en is co-host van de podcast De Technoloog.

Ben van der Burg werd als professioneel schaatser tweede op het wereldkampioenschap van 1990, achter Johann Olav Koss en voor kompaan Bart Veldkamp. Na een blessure ging Ben de Nederlandse Taal- en Letterkunde studeren. Hij begon ook radio- en tv-programma's te maken en columns te schrijven. Vanaf 2000 werkte hij voor Vodafone in Nederland en Japan. Ondertussen deed hij de MBA op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Vanaf 2006 was Ben werkzaam voor WebAds Interactive als product director. Hij hield zich bezig met de manier waarop uitgevers de waarde van hun producties kunnen kapitaliseren.

Vanaf maart 2010 werkt hij bij Triple IT als commercieel directeur. Triple IT is marktleider in mobile streaming services en levert producten en diensten voor alle relevante platformen, waaronder internet, mobiel en IPTV. Ondertussen startte hij de startups Repudo en Slidejockey. Hij schrijft columns voor BNR nieuwsradio, schuift wekelijks aan als commentator bij 'Zakendoen’ en is co-host van de podcast De Technoloog.

Lees meer
The problem with the world is that intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer