1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Christian Kromme

Christian Kromme is futurist, spreker en auteur van de bestseller: Humanification. Hij spreekt jaarlijks voor tienduizenden ondernemers, bedrijfsleiders en beleidsmakers over de radicale impact van disruptieve technologieën op mensen en organisaties. Zijn missie is agile organisaties te helpen creëren, met deze nieuwe vorm van werken en organiseren die volledig in lijn is met de natuur. Christian is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Christian Kromme

Over Christian Kromme

Christian Kromme is een expert op het gebied van disruptieve technologie en de schrijver van het boek ‘Humanification Go Digital, Stay Human’, een bestseller op Amazon. In dit boek gaat Christian dieper in op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie. De golven van technologische innovaties die elkaar in steeds sneller tempo opvolgen zijn namelijk geen toeval... Het boek ‘Humanification’ helpt managers, ondernemers en investeerders te anticiperen en navigeren in een extreem snel veranderende wereld vol met disruptieve innovaties en exponentiële technologieën.


Disruptieve innovatie

In 2002 heeft Christian een eigen bureau (Artificial Industry) opgericht waarbij hij innovatieve start-ups faciliteerde voor grote namen als: Randstad, Essent, Endemol, Corio, EyeWorks, Pensioenfonds ABP, Oracle, Philips, Toyota, Auping, Adidas en oa. de Rabobank. Hij heeft als directieadviseur aan de wieg gestaan van meerdere succesvolle ‘disruptieve’ initiatieven, veelal spinouts in compleet verschillende branches, maar altijd gefocusseerd op het snijvlak tussen mens en technologie. Christian en zijn bureau hebben door de jaren heen meerdere nominaties en prijzen ontvangen voor de innovatieve visie en mensgerichte aanpak, waaronder: SHELL LiveWIRE Young Business Award, SAN Award, Gouden Inhaak Award, Broos van Erp prijs en vele andere. Eind 2014 heeft Christian het bureau Artificial Industry verkocht aan een grote multinational en is hij zich meer gaan focussen op het geven van presentaties en workshops omtrent disruptieve innovatie en exponentiële technologieën. Naast het spreken is hij tevens nog betrokken als adviseur en bestuurder bij diverse serieuze disruptieve start-ups.


Ecosystemen en agility

Toekomstgedreven organisaties zullen wendbaar moeten zijn. Bedrijven zullen vloeiender, wendbaarder, dynamischer en flexibeler moeten zijn: het vermogen om te veranderen en zich aan te passen als reactie op nieuwe situaties en omgevingen. Deze nieuwe organisaties zullen worden aangedreven door AI en blockchain, en ze zullen meer open, transparant en gedecentraliseerd zijn. Christian is al meerdere jaren op diep niveau met deze onderwerpen bezig en helpt corporate organisaties te transformeren naar een agile ecposysteem. Hij wil globale impact maken en mensen inspireren met deze nieuwe vorm van werken en organiseren die volledig in lijn is met de natuur.


Spreker

Christian is als internationaal spreker te boeken voor masterclasses, workshops, lezingen en inspiratiesessies. Zijn lezingen gaan over de impact van: disruptieve innovatie, exponentiële technologie, kunstmatige intelligentie en robotisering op ons leven, ons werk en onze samenleving. Ook geeft Christian branchegerichte lezingen over de toekomst van: gezondheidszorg, mobiliteit, onderwijs, organisaties, HR, productie, energie, logistiek, marketing, communicatie, events en vele andere.


Keynotes met impact

Christian staat voor inspirerende keynotes met impact. Door zijn confronterende stijl kan hij zijn boodschap helder en energiek overbrengen. Daarbij biedt hij waardevolle en praktische inzichten aan het publiek en gaat hij altijd voor maatwerk presentaties. Omdat hij zelf techondernemer is geweest weet hij dat praktische verhalen en voorbeelden van grote waarde zijn. Zo krijgt het publiek een inspirerend, helder en praktisch verhaal over onderwerpen die er echt toe doen. Christian is een ervaren techondernemer en spreker op het gebied van disruptieve innovatie. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je aan de hand van uiteenlopende trends en voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een massale macht verschuiving richting de consument.


Boek Christian Kromme bij het Sprekershuys!

Christian Kromme is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van technologie, innovatie, digitale disruptie en leiderschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Christian Kromme boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Ecosystemen, Innovatie, Robotics, Technologie, Lean, ChatGPT, Deep Learning, AI, AI-ethiek, Online trends, Machine Learning, User Experience, Data Analyse

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

€4500

Sessies

Christian Kromme Lezing: Go Digital, Stay Human

Deze keynote daagt mensen en organisaties uit om exponentieel te denken en te handelen, en helpt zo technologische en disruptieve bedreigingen om te zetten in disruptieve kansen.

Onze wereld verandert in een exponentieel tempo! Een grote vloedgolf van digitale transformatie komt snel op ons af. Veel organisaties beschouwen deze golf als een bedreiging en ervaren stress, maar er zijn ook organisaties die deze golf als een kans zien. Disruptieve organisaties denken en gedragen zich als surfers. Zij weten precies waar en wanneer ze op de golf van exponentiële technologie moeten springen om de kracht van de golf te benutten om exponentiële snelheid te maken.

De Humanification keynote daagt mensen en organisaties uit om te denken als een surfer. Dit helpt om technologische en disruptieve bedreigingen om te zetten in disruptieve kansen.

Christian Kromme Lezing: Future-proof Mindset

Deze keynote helpt je een holistisch toekomstperspectief te ontwikkelen op de ontwikkeling van leiderschap, bewustzijn, technologie, organisaties en werk.

Mindset is alles! In deze keynote leert de internationaal bekende futurist Christian Kromme u stap voor stap de eenvoudige strategieën om je mindset Future-Proof te maken. Na het volgen van deze keynote zul je in staat zijn om te anticiperen en te surfen op toekomstige golven van verandering. Je hebt een toekomstbestendige mindset en ziet de golven van verandering als kansen in plaats van bedreigingen. U zult in staat zijn om met vertrouwen te handelen en te navigeren in tijden van extreme onzekerheid.

The Future of AI

AI is at the forefront of a creative revolution to transform nearly every aspect of our lives and work. From entertainment to healthcare, manufacturing to education, AI can unlock new levels of creativity and productivity. This keynote is an exciting opportunity to explore the diverse ways in which AI will shape our future and drive this creative revolution.


In this keynote, we will explore how Generative AI is making it easier for people to unleash their full creative potential and revolutionizing the way we approach content creation. Discover how your organization can harness the power of Generative AI to bring your creative vision to life.


Get ready to have your mind opened to new possibilities and join Christian Kromme for a keynote that will challenge the status quo and provide disruptive insights. Book now to learn more about how Christian can help your organization achieve its goals.

Think big, start small
...
Lang geleden werkten mensen hun leven lang bij dezelfde baas. Deden hetzelfde werk. Geleidelijk aan veranderde dat en gingen mensen van baan veranderen. In deze tijd moeten mensen niet alleen van baan veranderen maar ook van beroep veranderen. Veel beroepen zullen verdwijnen, veel bedrijven zullen ophouden te bestaan. Alles als gevolg van de increasing technology. Christian kan bedrijven en mensen helpen hun voordeel te doen met de increasing technology en zo een dreiging te veranderen in een uitdaging. Immers iedere verandering biedt oneindig veel kansen.
Vanad Group
...
Christian Kromme legt op een heldere, geïnspireerde manier uit hoe de exponentiële groei van digitale rekenkracht voor onvoorziene technologische, economische en culturele veranderingen gaat zorgen. Iedere organisatie met de ambitie om over vijf jaar nog relevant te zijn doet er goed aan zijn verhaal serieus te nemen.'
Monnik
...
‘Christian is een gepassioneerd spreker die op een verbluffende en inspirerende wijze laat zien wat er in onze samenleving gaande is, wat er in de toekomst staat te gebeuren en hoe wij hier mee om moeten gaan. Zeer motiverend!'
Cisco Systems
...
We hebben er goed aan gedaan Christian uit te nodigen. Op sommige momenten tijdens de presentatie kon je een speld horen vallen! Er is nog nooit zo indringend de noodzaak van surfen op de nieuwe ontwikkelingen verteld. Als iemand mij om voorbeelden van een goede spreker vraagt, zal ik Christian zeker noemen!
Rien van Burg, Politieacademie
...
Christian ademt innovatie. Vol passie en kennis weet hij zijn publiek uit te dagen om voorbij de iPhone te kijken. De grootste veranderingen op technologisch gebied gaan nog komen, je kan er maar beter op voorbereid zijn!'
NIVEL
...
But for me the highlight was an exceptional performance by Christian Kromme with his personal story and his take on AI. It wasn't just insightful and moving. In my 30 years of being a public speaker at more than 1000 events, it was one of the most professionally designed and executed sessions I have experienced.
Morris Pentel - CEO Customer Experience Services Ltd @ Genesys G-Summit

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.