Vakgebied

Technologie
Digitale Disruptie
Lean Startup
Innovatie
Online trends & Ebusiness

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Strategie
Innovatie & Trends
Spreker technologie
Webinar

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Christian Kromme is een expert op het gebied van disruptieve technologie en de schrijver van het boek ‘Humanification Go Digital, Stay Human’, een bestseller op Amazon. In dit boek gaat Christian dieper in op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie. De golven van technologische innovaties die elkaar in steeds sneller tempo opvolgen zijn namelijk geen toeval... Het boek ‘Humanification’ helpt managers, ondernemers, en investeerders te anticiperen en navigeren in een extreem snel veranderende wereld vol met disruptieve innovaties en exponentiële technologieën.


Disruptieve innovatie

In 2002 heeft Christian een eigen bureau (Artificial Industry) opgericht waarbij hij innovatieve startups faciliteerde voor grote namen als: Randstad, Essent, Endemol, Corio, EyeWorks, Pensioenfonds ABP, Oracle, Philips, Toyota, Auping, Adidas en oa. de Rabobank. Hij heeft als directieadviseur aan de wieg gestaan van meerdere succesvolle ‘disruptieve’ initiatieven, veelal spinouts in compleet verschillende branches maar altijd gefocusseerd op het snijvlak tussen mens en technologie.Christian en zijn bureau hebben door de jaren heen meerdere nominaties en prijzen ontvangen voor de innovatieve visie en mensgerichte aanpak, waaronder: SHELL LiveWIRE Young Business Award, SAN Award, Gouden Inhaak Award, Broos van Erp prijs en vele andere.Eind 2014 heeft Christian het bureau Artificial Industry verkocht aan een grote multinational en is hij zich meer gaan focussen op het geven van presentaties en workshops omtrent disruptieve innovatie en exponentiële technologieën. Naast het spreken is hij tevens nog betrokken als adviseur en bestuurder bij diverse serieuze disruptieve startups.


Spreker

Christian is als internationaal spreker te boeken voor masterclasses, workshops, lezingen en inspiratiesessies. Zijn lezingen gaan over de impact van: disruptieve innovatie, exponentiële technologie, kunstmatige intelligentie en robotisering op ons leven, ons werk en onze samenleving. Ook geeft Christian branchegerichte lezingen over de toekomst van: gezondheidszorg, mobiliteit, onderwijs, organisaties, HR, productie, energie, logistiek, marketing, communicatie, events en vele andere.


Keynotes met impact

Christian staat voor inspirerende keynotes met impact. Door zijn confronterende stijl kan hij zijn boodschap helder en energiek overbrengen. Daarbij biedt hij waardevolle en praktische inzichten aan het publiek en gaat hij altijd voor maatwerk presentaties. Omdat hij zelf techondernemer is geweest weet hij dat praktische verhalen en voorbeelden van grote waarde zijn. Zo krijgt het publiek een inspirerend, helder en praktisch verhaal over onderwerpen die er echt toe doen. Christian is een ervaren techondernemer en spreker op het gebied van disruptieve innovatie. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je aan de hand van uiteenlopende trends en voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een massale macht verschuiving richting de consument.

Boek Christian Kromme bij het Sprekershuys!

Christian Kromme is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys. Hij geeft lezingen over de onderwerpen technologie, trends en innovatie. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Christian Kromme boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Think big, start small
Spreker Christian Kromme
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer