1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & moderator

Dionne Stax

Dionne is journaliste, presentatrice en programmamaker voor Omroep Max, waar ze de kijkcijfer-hit Van Onschatbare Waarde presenteert. Daarnaast presenteert ze presenteert ook het nieuwe programma ARIA, Droomhuis Gezocht en het programma Operatie Live. Als ervaren presentatrice is ze scherp maar toch toegankelijk, en weet ze precies hoe je een boodschap overbrengt aan het publiek. Ongeacht het onderwerp weet ze er telkens voor te zorgen dat de zaal aandachtig luistert. Ze stelt vragen die de diepte in gaan en deelt graag inzichten die het publiek een nieuwe kijk geven op de wereld om hen heen. Dionne Stax is te boeken als dagvoorzitter en moderator bij het Sprekershuys.

...Dionne Stax

Over Dionne Stax

Dionne Stax: journaliste met pit, toegankelijke presentatrice en maatschappelijke programmamaker. Van financiën tot mens & maatschappij: Ze maakt van elk onderwerp een sessie vol inspiratie, kennis en diepgang. Dionne weet de rode draad van jouw event te bewaken zonder de inhoud te verliezen, en daarom is zij als dagvoorzitter onmisbaar op jouw evenement.


Media

Dionne is presentatrice en programmamaker voor Omroep Max, waar ze de kijkcijfer-hit Van Onschatbare Waarde presenteert, maar ook het nieuwe programma ARIA, Droomhuis Gezocht en Operatie Live. Ook is ze te zien als gezicht van DNA Onbekend en Dionne Dichtbij (AVROTROS). Allemaal te zien op NPO 1. Stax werd bekend als nieuwslezeres bij de NOS, waar ze ook de verkiezingsuitslagen voor haar rekening nam. Voor de NTR maakte ze de serie Lady Di & Dionne. Ze presenteerde twee keer het Gouden Televizier-Ring gala en de shows Sta op tegen Kanker en Herinneringen voor Leven.


Dagvoorzitter

Vanwege haar ruime ervaring in media als presentatrice is Dionne een veelzijdige dagvoorzitter die met verschillende onderwerpen overweg kan. Zo heeft ze een expertise in ondernemerschap, mens en maatschappij, communicatie en media, innovatie, economie en financiën. Als dagvoorzitter is ze een verbinder. Ze koppelt het thema van jouw event aan nieuwe inzichten voor het publiek en de pakkende verhalen van de gastsprekers. Ze bewaakt de rode draad van het event zonder de inhoud te verliezen, en dat maakt haar geliefd als dagvoorzitter.


Boek Dionne Stax bij het Sprekershuys!

Dionne Stax is te boeken als dagvoorzitter en moderator. Ze is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals ondernemerschap, mens en maatschappij, communicatie en media, innovatie, economie en financiën. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Dionne Stax boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Innovatie, Trends, Communicatie, Storytelling, Ondernemen, Social Media, Televisie

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Dionne Stax Dagvoorzitterschap

Dionne Stax is een ervaren presentatrice, dagvoorzitter, en programmamaker. Ze is bekend van diverse programma's, zoals Onschatbare Waarde, ARIA, Droomhuis Gezocht en DNA Onbekend. Voor de NTR maakte ze de serie Lady Di & Dionne. Ze presenteerde twee keer het Gouden Televizier-Ring gala en de shows Sta op tegen Kanker en Herinneringen voor Leven. Wat je van haar als dagvoorzitter kunt verwachten? Eerlijkheid, diepgang en verbinding. Van financiën tot mens & maatschappij: Ze maakt van elk onderwerp een energieke sessie. Dionne weet de rode draad van jouw event te bewaken zonder de inhoud te verliezen, en daarom is zij als dagvoorzitter onmisbaar op jouw evenement.

‘Oke Stax, en nu moet je’ - RTL LATE NIGHT

DIONNE STAX ONTSPOORT tijdens AFSCHEID NOS journaal

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.