HRM

Benieuwd naar hoe je de verbinding legt tussen werknemer en bedrijf? Naar manieren om nieuw talent aan te trekken en te helpen in hun ontwikkeling? Het Sprekershuys heeft inspirerende sprekers die je helpen om van jouw HR-afdeling je grootste kracht te maken. Hoe? Door middel van lezingen met praktische inzichten op het gebied van strategie, talentmanagement en werving.

HRM Thema-pagina

Sprekers over HRM inhuren

De kracht van HRM

Human Resource Management (HRM) is belangrijk. Het gaat om personeelsplanning, verzuimregistratie en talentontwikkeling, zaken die het verschil kunnen maken in hoe je het werk als werknemer ervaart. Als bedrijf is de HR-afdeling namelijk het visitekaartje voor jouw brand. Een HR-afdeling die als positief wordt ervaren geeft namelijk het signaal af dat het een fijne werkplek is, en dat trekt talenten aan.

Maar hoe zorg je ervoor dat human resources het verband legt tussen werknemer en werkgever, en talenten aantrekt die jouw bedrijf naar het volgende niveau brengen? Het gaat om strategie, werkgeluk voorop stellen en nieuwe manieren vinden om te verbinden met (toekomstige) collega’s. Onze sprekers leren je dit en meer, zodat je de zaal verlaat met een stappenplan die jouw HR-afdeling versterkt. Ben je klaar voor impact? Dan ben je bij het Sprekershuys aan het juiste adres.

Inspiratie
Vrouw glimlachend naar telefoon en laptop

Geluk op werk: de do’s en don’ts voor het bereiken van werktevredenheid voor iedereen

Danielle Jiskoot spit het belang van geluk op de werkvloer uit en deelt manieren om (echt) meer werkgeluk te krijgen.

...Meer