Vakgebied

Fashion
Vrouwelijk ondernemerschap
Cabaret en entertainment
Woman empowerment
Zingen

Thema's

Mens & Maatschappij
Lifestyle & Health
Cabaret & Entertainment
Kunst & cultuur

Talen

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Lisa Loeb (1989) is cabaretier, zangeres, actrice, componist, opperfeminist, aanstekelijk enthousiast en koningin van de gezichtsuitdrukkingen.


In de zomer van 2021 won ze op spectaculaire wijze De Slimste Mens en brak ze door bij het grote publiek. Daarnaast heeft Lisa een wekelijkse column in het programma Khalid & Sophie op NPO1 én is ze momenteel in de theaters te zien met de cabaretvoorstelling Extase. In maart 2021 werd het nummer ‘Mijn Odyssee’, afkomstig uit de voorstelling, genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied.


Lisa studeerde cum laude af in de richting jazz-zang en volgde haar master aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Daarna was ze acht jaar lang onderdeel van het cabaretduo Matroesjka, waarmee ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival won en in zo’n beetje ieder theater van Nederland stond. Als actrice kun je haar kennen van de Oerol-voorstelling Romeo en Julia. Helaas kun je haar niet kennen van de film Mannenharten 2, want daar is ze bruut uitgeknipt.


Lisa houdt van intellectuele humor, maar kan stiekem ook heel hard lachen om flauwe woordgrappen. Daarom eindigt haar biografie met: Lisa Loeb is schaamteloos, rauw en zingt loebzuiver.

Spreker, dagvoorzitter en performer Lisa Loeb boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer