1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Lisa Loeb

Lisa Loeb is een veelzijdig talent: cabaretier, presentator, schrijver en spreker. In de zomer van 2021 won zij De Slimste Mens en brak ze door bij het grote publiek. Als cabaretier heeft Lisa meer dan tien jaar ervaring, met optredens in bijna alle theaters van Nederland en op festivals als Lowlands en Zwarte Cross. Lisa presenteert de komische datingshow FBoy Island op HBO Max. Daarnaast is zij een veelgevraagde columnist voor verschillende media waaronder De Nieuws BV op Radio 1, de talkshow Khalid & Sophie en het modeblad Marie-Claire. Met haar unieke mix van humor, intelligentie en maatschappelijke betrokkenheid weet Lisa Loeb elk evenement tot een groot succes te maken. Lisa Loeb is nu te boeken als spreker, dagvoorzitter en performer bij het Sprekershuys!

...Lisa Loeb

Over Lisa Loeb

Multitalent Lisa Loeb is niet in één hokje te vangen. Ze is presentator, schrijver, cabaretier, columnist, zangeres, opperfeminist en spreker. Van spelen voor uitverkochte theaterzalen tot het presenteren van een grote datingshow: Lisa kan het allemaal.


Theater

Lisa studeerde cum laude af als zangeres aan het Conservatorium van Amsterdam en volgde haar master aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Als cabaretier heeft Lisa meer dan tien jaar ervaring, met optredens in bijna alle theaters van Nederland en op festivals als Lowlands en Zwarte Cross. Voor haar cabaretwerk werd ze drie keer genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Haar meest recente voorstelling Extase, waarin ze haar persoonlijke ervaringen met angst en depressie combineerde met maatschappelijke inzichten, was bijna overal uitverkocht.


De Slimste Mens

In de zomer van 2021 won Lisa De Slimste Mens en brak ze door bij het grote publiek. Sindsdien gaat het hard met Lisa. Keihard. Ze werd direct gevraagd om de komische datingshow FBoy Island te presenteren op HBO Max, en ze ontving de ‘hoogbegaafdenprijs’ Mensa Fonds Impact Award.


TV en columns

Door haar unieke mix van humor en engagement is Lisa een graag geziene gast aan talkshowtafels en in programma’s als De Avondshow met Arjen Lubach, Dit Was Het Nieuws en The Connection. Ze is regelmatig te horen als druktemaker in De Nieuws BV op NPO Radio 1 en schrijft columns voor onder andere AD, Khalid & Sophie en Marie-Claire. En vanaf 18 maart is Lisa elke zaterdagavond op NPO1 te zien als teamcaptain in de nieuwe natuurquiz Freek Vonk’s Saturday Night Safari.


Debuutroman BANG

In november 2022 verscheen Lisa’s langverwachte debuutroman BANG: (lachend) leven met een angststoornis. Het is een openhartig boek waarin Lisa laat zien hoe het is om met een angststoornis te leven: de hilariteit en de ellende ervan. Geen zelfhulpboek, maar de rauwe werkelijkheid. Het boek ontving lovende recensies en belandde meteen in de CPNB Bestseller top 60.


Boek Lisa Loeb bij het Sprekershuys!

Lisa Loeb is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en performer. Ze is een veelzijdig artiest die voor elk evenement een meerwaarde kan bieden. Met haar brede palet aan vaardigheden en ervaring weet ze het publiek te boeien en te inspireren en maakt ze van elk event een groot succes. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Lisa Loeb boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Columns op maat, Mentale gezondheid, Persoonlijke ontwikkeling, Kunst & Cultuur, Humor, Woman empowerment, Liedjes op maat, Fashion, Vrouwelijk ondernemerschap

In te huren als

 • Cabaretier
 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Performer
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lisa Loeb Dagvoorzitterschap

Lisa Loeb is de perfecte dagvoorzitter voor uw evenement. Met haar jarenlange ervaring als cabaretier en presentator weet ze elke zaal moeiteloos mee te krijgen en een prettige sfeer te creëren voor sprekers en publiek. Lisa's grootste wapen is haar mix van humor en kennis, waarmee ze zware onderwerpen luchtiger maakt en een originele draai geeft aan elke presentatie. Maar ze gaat ook de diepte in en is niet bang om kritische vragen te stellen. Lisa's intelligentie en brede interesse maken haar geschikt voor allerlei onderwerpen, van feminisme en inclusiviteit tot politiek, ondernemerschap, media en persoonlijke ontwikkeling. Met Lisa Loeb als dagvoorzitter wordt uw evenement onvergetelijk!

Lisa Loeb performance

Laat Lisa Loeb uw evenement of bijeenkomst op een unieke en creatieve manier afsluiten met op maat gemaakt cabaret, een lied of een column. Met haar jarenlange ervaring als cabaretier, presentator en schrijver weet Lisa het publiek te vermaken en te inspireren. Lisa's creativiteit en gevoel voor humor zorgen voor een onvergetelijke afsluiting van jouw evenement.

Lezing BANG

In deze openhartige en humoristische lezing, gebaseerd op haar boek BANG: (lachend) leven met een angststoornis, deelt Lisa Loeb haar persoonlijke verhaal. Van het moment van diagnose tot het winnen van De Slimste Mens; Lisa vertelt hoe ze zich niet door haar angststoornis laat beperken, maar er juist haar grootste kracht van heeft gemaakt. Ze deelt praktische tips en technieken die haar hebben geholpen om haar dromen waar te maken, en die het publiek ook toe kan passen in hun eigen leven. 


Deze lezing is niet alleen relevant voor mensen die zelf te maken hebben (gehad) met een angststoornis, maar ook voor iedereen die persoonlijke groei en ontwikkeling nastreeft. Lisa biedt een inspirerend en vermakelijk verhaal vol praktische handvatten, waardoor het publiek geïnformeerd én geïnspireerd de zaal uit gaat, en meteen met concrete tools aan de slag kan gaan.

Lezing Vrouwelijk talent in de spotlight

Vrouwen vormen in Nederland de meerderheid, maar zijn nog steeds zwaar ondervertegenwoordigd in de raden van bestuur, de politiek en de media. Daardoor laten we zóveel onbenut talent en potentieel liggen. Tijd voor verandering. Tijd om vrouwelijk talent in de spotlight te zetten! In deze lezing neemt Lisa Loeb je mee op een reis langs de uitdagingen die vrouwen nog steeds tegenkomen. Aan de hand van haar eigen ervaringen en de vooroordelen waarmee zij te maken heeft gehad, laat ze zien wat vrouwen zelf kunnen doen om meer ruimte in te nemen, en hoe organisaties ervoor kunnen zorgen dat er daadwerkelijk ruimte is voor dat vrouwelijke talent.

Lisa Loeb lezing op maat

Lisa Loeb is een veelzijdig spreker die zich graag aanpast aan de specifieke behoeften en interesses van uw publiek. Of het nu gaat om feminisme, mentale gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, of een ander relevant onderwerp, Lisa heeft de expertise en flexibiliteit om een inspirerende en informatieve lezing op maat te maken die aansluit bij uw evenement.


Met haar humoristische stijl weet Lisa de aandacht van het publiek vast te houden en deelt ze haar kennis op een begrijpelijke en toegankelijke manier. Als ervaren spreker is ze goed thuis in verschillende onderwerpen, waaronder diversiteit, leiderschap, kunst en cultuur, creativiteit en activisme.


Lisa kan haar presentatie aanpassen aan verschillende thema's en doelgroepen. Ze denkt graag met u mee om de perfecte lezing voor uw evenement te ontwerpen, of het nu gaat om het delen van persoonlijke ervaringen of het overbrengen van complexe informatie op een begrijpelijke manier. Met Lisa als spreker bent u verzekerd van een boeiende en op maat gemaakte presentatie die uw publiek zal inspireren en informeren.

...
We asked Lisa Loeb to create a custom song for Rocket Recruitment, we are really extremely happy with the result and used the song for a marketing campaign, which our clients found hugely original!
Martijn Smit, owner Rocket Recruitment
...
It takes a lot of courage to talk about your own mental health on a stage with self-deprecation and uncovered honesty."
De Telegraaf
...
"Het vergt veel moed om met de nodige zelfspot en een onverholen eerlijkheid op een podium te vertellen over je eigen geestelijke gezondheid."
De Telegraaf
...
At UMC Utrecht, care continues 24 hours a day. When most of us go to sleep, for a number of employees their night shift starts. During the Labor Night we wanted to put them in the spotlight in a special way. What better way to do that than with a beautiful musical ode written by Lisa Loeb especially for our Heroes of the Night? Every word is touching and even the night custard is sung.
UMC Utrecht
...
"Als een komeet joeg Lisa Loeb door De Slimste Mens en verpulverde haar concurrenten."
Algemeen Dagblad
...
"Wij vroegen aan Lisa Loeb om een lied op maat te maken voor Rocket Recruitment, wij zijn echt enorm blij met het resultaat en hebben het lied ingezet voor een marketingcampagne, die onze klanten enorm origineel vonden!"
Martijn Smit, eigenaar Rocket Recruitment
...
“Wat super gedaan! Lisa Loeb schreef voor ons een lied op maat met een hele leuke insteek en mooie verwijzingen naar ons kantoor. Het voelt echt persoonlijk aan.”
Max Pieter Dijkstra, Corporate Recruiter bij Kennedy Van der Laan
...
Like a comet, Lisa Loeb chased through 'De Slimste Mens' and pulverized her competitors."
Algemeen Dagblad
...
"In het UMC Utrecht gaat de zorg 24 uur per dag door. Wanneer de meesten van ons gaan slapen, start voor een aantal medewerkers hun nachtdienst. Tijdens de Nacht van de Arbeid wilden we hen op een bijzondere manier in het zonnetje zetten. Hoe kan dat beter dan met een mooie muzikale ode die door Lisa Loeb speciaal voor onze Helden van de Nacht is geschreven? Elk woord is raak en zélfs de nachtelijke vla wordt bezongen."
UMC Utrecht
...
Well done!!! Lisa Loeb wrote a custom song for us with a really nice touch and nice references to our office. It feels really personal.
Max Pieter Dijkstra, Corporate Recruiter at Kennedy Van der Laan

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.