1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & cabaretier

Andries Tunru

Andries Tunru is cabaretier, dagvoorzitter en presentator en is expert op het gebied van cabaret & entertainment, kunst & cultuur en creativiteit en inspiratie. Luchtig en interactief afsluiten? Andries vat je webinar of meeting samen in geïmproviseerde sketches, scènes en liedjes. Ook digitaal! Andries won prijzen op meerdere cabaretfestivals en werd al twee jaar op rij Nederlands Kampioen improvisatietheater. Naast zijn theatertours is hij veelgevraagd artiest bij bedrijven en organisaties. Andries is te boeken als cabaretier en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Andries Tunru

Over Andries Tunru

Andries studeerde aan de prestigieuze cabaretopleiding van de Koningstheateracademie in Den Bosch. In 2016 won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In 2017 was hij finalist van cabaretfestival Cameretten waar hij de Persoonlijkheidsprijs won.


Andries toert langs de theaters met zijn cabaretvoorstelling “Vlees, vis, wal en schip”, die lovend werd ontvangen door pers en publiek. Daarnaast was hij meerdere seizoenen te zien in het TV-programma Hufterproef en had hij een wekelijkse column op Radio 1.


Improvisatie

Als improvisatie-acteur toert hij samen met Stefan Hendrikx als improvisatieduo ‘Beperkt Houdbaar.’ Hierbij spelen zij, begeleid door muzikant Joep Hullegie, volledig geïmproviseerde avondvullende voorstellingen. Met collectief Flunknarf werd Andries in zowel 2018 als 2019 Nederlands Kampioen Improvisatietheater op het NTT. Deze groep is veelgevraagd afsluiter van congressen en symposia met hun geïmproviseerde wrap-up shows.


In 2020 deed Andries mee aan het televisieprogramma De Slimste Mens en was zeven keer op rij de slimste. Momenteel hoor je Andries wekelijks op radio 2 met een improvisatiecomedy-item bij Gijs Staverman.


Luchtig en interactief afsluiten? Cabaretier Andries Tunru vat je webinar of meeting samen in geïmproviseerde sketches, scènes en liedjes.


Boek Andries Tunru bij het Sprekershuys!

Andries Tunru is te boeken als cabaretier, dagvoorzitter en presentator en is expert op het gebied van cabaret & entertainment, kunst & cultuur en creativiteit en inspiratie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Caberatier en dagvoorzitter Andries Tunru boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Humor

In te huren als

 • Cabaretier
 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

€2950

Sessies

Andries Tunru: Flunknarf - Improvisatiecomedy

Op luchtige wijze terugkijken op de inhoud van de dag? Theatrale energizers tussen de gortdroge stof door? Of met humor de diepte in? Alles kan met het improvisatietheater van Flunknarf: Nederlands Kampioen Improvisatietheater 2018 én 2019! Aan de hand van de onderwerpen van de dag improviseren zij scenes, sketches en liedjes waarbij op luchtige en interactieve wijze de inhoud nog snel doorgenomen wordt. Energiek, dynamisch en bovenal: supergrappig!

Andries Tunru: De digitale comedy wrap-up

De digitale comedy wrap-up is de perfecte manier om je webinar of videomeeting af te sluiten. Cabaretier Andries Tunru luistert mee met je sessie en betreedt daarna het digitale podium om zijn eigen twist te geven aan de verschillende onderwerpen.

Op zijn eigen ontwapenende wijze legt hij contact met de deelnemers: met z'n allen via de chat of één-op-één via video. Wat hij hoort en ziet verwerkt hij direct tot volledig geïmproviseerde korte sketches, scenes of desnoods een volledig rijmende freestyle rap. De deelnemers lopen zo op komische wijze nogmaals langs de inhoud van de dag én sluiten af met een lach!

Luchtig en interactief afsluiten? Cabaretier Andries Tunru vat je webinar of meeting samen in geïmproviseerde sketches, scènes en liedjes. Ook digitaal! Messcherp blikt hij terug op de onderwerpen die voor jullie tellen. Een rap over je werkveld? Oneliners over je jaarverslag? Geen probleem, Andries geeft er zijn vliegensvlugge twist aan. Luchtig, dynamisch en vooral: supergrappig!

‘Fok it. Dan maar zo. Fuck it. We doen het dagelijks’

Andries Tunru - Freestyle rap

Andries Tunru - Te lange riem

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.