Vakgebied

Creativiteit&Inspiratie
Cabaret en entertainment
Kunst & Cultuur

Thema's

Sport & Motivatie
Lifestyle & Health
Cabaret & Entertainment
Kunst & cultuur
Sales & Klantgerichtheid
Teambuilding
Creativiteit & Inspiratie
Webinar

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Andries studeerde aan de prestigieuze cabaretopleiding van de Koningstheateracademie in Den Bosch. In 2016 won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In 2017 was hij finalist van cabaretfestival Cameretten waar hij de Persoonlijkheidsprijs won.


Andries toert langs de theaters met zijn cabaretvoorstelling “Vlees, vis, wal en schip”, die lovend werd ontvangen door pers en publiek. Daarnaast was hij meerdere seizoenen te zien in het TV-programma Hufterproef en had hij een wekelijkse column op Radio 1.


Als improvisatie-acteur toert hij samen met Stefan Hendrikx als improvisatieduo ‘Beperkt Houdbaar.’ Hierbij spelen zij, begeleid door muzikant Joep Hullegie, volledig geïmproviseerde avondvullende voorstellingen. Met collectief Flunknarf werd Andries in zowel 2018 als 2019 Nederlands Kampioen Improvisatietheater op het NTT. Deze groep is veelgevraagd afsluiter van congressen en symposia met hun geïmproviseerde wrap-up shows.


In 2020 deed Andries mee aan het televisieprogramma De Slimste Mens en was zeven keer op rij de slimste. Momenteel hoor je Andries wekelijks op radio 2 met een improvisatiecomedy-item bij Gijs Staverman.


Luchtig en interactief afsluiten? Cabaretier Andries Tunru vat je webinar of meeting samen in geïmproviseerde sketches, scènes en liedjes.


Boek Andries Tunru bij het Sprekershuys!

Andries Tunru is te boeken als cabaretier, dagvoorzitter en presentator en is expert op het gebied van cabaret & entertainment, kunst & cultuur en creativiteit en inspiratie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Caberatier en dagvoorzitter Andries Tunru boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
‘Fok it. Dan maar zo. Fuck it. We doen het dagelijks’
Andries Tunru Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer