1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Performer & spreker

Guido Weijers

Guido Weijers is onder andere bekend van zijn spetterende oudejaarsconferences. Ook heeft hij meerdere succesvolle soloprogramma’s op zijn naam staan. Guido volgde een Masterclass over geluk aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij ontwierp daarom zijn eigen masterclass geluk. De masterclass Geluk is géén cabaret, maar er mag zeker wel gelachen worden. Hij onderbouwt zijn onderwerp niet met grappen maar met wetenschap. Hij spreekt over creativiteit & inspiratie en persoonlijk ontwikkelen. Guido Weijers is te boeken als spreker en performer bij het Sprekershuys.

...Guido Weijers

Over Guido Weijers

Waar worden we nou echt gelukkiger van? Vergeet alle zelfhulpboeken en guru's. Spreker Guido Weijers geeft jouw publiek de handvatten om zowel op werk als in hun persoonlijke levens keuzes te maken die hen daadwerkelijk gelukkig maken.


Over Spreker Guido Weijers

Guido Weijers filosofeert, fotografeert, reist, duikt, schrijft en fietst.

Naast dat hij veel bezig is met cabaret en zijn eigen theatervoorstellingen, heeft hij een passie voor fotografie, reizen, duiken en schrijven. Daarnaast houdt hij zich veel bezig met filosoferen en fietst Guido. Het behoud van de aarde is voor hem belangrijker dan een groeiende economie. Hij eet dan ook nog vlees en vis.

Daarnaast heeft hij een eigen stichting: Loens4Life. Met deze stichting haalde hij inmiddels al meer dan €200.000 op voor KWF kankerbestrijding.


Lezing

Spreker Guido Weijers geeft een masterclass Geluk. Volgens hem kunnen we het zweverige gedoe allemaal achter ons laten. Geluk heeft namelijk een andere kant: een wetenschappelijke kant, de kant die spreker Guido Weijers juist wil belichten.Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger? Cabaretier Guido Weijers deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk en volgde Masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast sprak hij op TEDx over geluk.

Maar wat maakt ons nu eigenlijk gelukkig? En hoe kunnen we ons geluk beïnvloeden? Spreker Guido Weijers trekt zich niets aan van de geldende regels en opinies. Volgens hem mag iedereen geloven in wat hij of zij wil. Hij gelooft zelf sterk in Darwin.


Theatervoorstellingen spreker Guido Weijers

Guido Weijers heeft verschillende theatervoorstelling gedaan. Zo toerde hij met Oxymoron (2003), Myosotis (2005), Xipnao (2007), Axestos (2011), V (2015) en Masterclass Geluk (2019) het land door. Deze shows werden uitgezonden bij VARA, SBS, de KRO en RTL4. Daarnaast speelde hij tussen 2006 en 2018 maar liefst negen keer ‘De Oudejaarsconference’.


Boek Guido Weijers bij het Sprekershuys!

Guido Weijers is te boeken als spreker en performer en is expert op het gebied van cabaret, entertainment, persoonlijke ontwikkeling, wetenschap en geluk. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Guido Weijers boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Wetenschap, Inspiratie, Humor, Geluk

In te huren als

 • Cabaretier
 • Spreker
 • Performer

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

(Online) lezing Guido Weijers

Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Guido blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger? Weijers volgde Masterclasses over ‘geluk‘ aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk.

Uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen komen voorbij en laten zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Antwoorden op vragen. We beloven geen ‘cabaret’. Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen.

Leven is makkelijker dan je denkt, maar moeilijker als je denkt.

V - Guido Weijers

Eerste resultaten hoopgevend - Guido Weijers

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.