Vakgebied

Wetenschap
Inspiratie
Cabaret
Humor
Geluk

Thema's

Cabaret & Entertainment
Creativiteit & Inspiratie
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Spreker
Cabaretier
Performer

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Guido geeft een Masterclass geluk. Volgens hem kunnen we het zweverige gedoe allemaal achter ons laten. Geluk heeft namelijk een andere kant: een wetenschappelijke kant, de kant die hij juist wil belichten.

Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger? Guido deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk en volgde Masterclasses over 'geluk‘ aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast sprak hij op TEDx over dit onderwerp.

Maar wat maakt ons nu eigenlijk gelukkig? En hoe kunnen we ons geluk beïnvloeden?

Guido strekt zich niets aan van de geldende regels en opinies. Volgens hem mag iedereen geloven in wat hij of zij wil. Hij gelooft zelf sterk in Darwin. Guido filosofeert, fotografeert, reist, duikt, schrijft en fietst. Naast dat hij veel bezig is met cabaret en zijn eigen theatervoorstellingen, heeft hij een passie voor fotografie, reizen, duiken en schrijven. Daarnaast houdt hij zich veel bezig met filosoferen en fietst hij. Het behoud van de aarde is voor hem belangrijker dan een groeiende economie. Hij eet dan ook vlees nog vis.

Daarnaast heeft hij een eigen stichting: Loens4Life. Met deze stichting haalde hij inmiddels al meer dan €200.000 op voor KWF kankerbestrijding.

Guido Weijers heeft verschillende theatervoorstelling gedaan. Zo toerde hij met Oxymoron (2003), Myosotis (2005), Xipnao (2007), Axestos (2011), V (2015) en Masterclass Geluk (2019) het land door. Deze shows werden uitgezonden bij VARA, SBS, de KRO en RTL4. Daarnaast speelde hij tussen 2006 en 2018 maar liefst negen keer ‘De Oudejaarsconference’.

Guido is te boeken als spreker en geeft een masterclass over geluk. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Leven is makkelijker dan je denkt, maar moeilijker als je denkt.
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer