Vakgebied

Wetenschap
Inspiratie
Cabaret
Humor
Geluk

Thema's

Cabaret & Entertainment
Creativiteit & Inspiratie
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Guido Weijers is te boeken als spreker en cabaretier. Hij spreekt over creativiteit & inspiratie en persoonlijk ontwikkelen. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.Spreker en cabaretier Guido Weijers

Spreker Guido Weijers geeft een masterclass Geluk. Volgens hem kunnen we het zweverige gedoe allemaal achter ons laten. Geluk heeft namelijk een andere kant: een wetenschappelijke kant, de kant die spreker Guido Weijers juist wil belichten.Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger? Cabaretier Guido Weijers deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk en volgde Masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast sprak hij op TEDx over geluk.

Maar wat maakt ons nu eigenlijk gelukkig? En hoe kunnen we ons geluk beïnvloeden?

Spreker Guido Weijers trekt zich niets aan van de geldende regels en opinies. Volgens hem mag iedereen geloven in wat hij of zij wil. Hij gelooft zelf sterk in Darwin. Guido Weijers filosofeert, fotografeert, reist, duikt, schrijft en fietst.

Naast dat hij veel bezig is met cabaret en zijn eigen theatervoorstellingen, heeft hij een passie voor fotografie, reizen, duiken en schrijven. Daarnaast houdt hij zich veel bezig met filosoferen en fietst Guido. Het behoud van de aarde is voor hem belangrijker dan een groeiende economie. Hij eet dan ook vlees nog vis.

Daarnaast heeft hij een eigen stichting: Loens4Life. Met deze stichting haalde hij inmiddels al meer dan €200.000 op voor KWF kankerbestrijding.Theatervoorstellingen spreker Guido Weijers

Guido Weijers heeft verschillende theatervoorstelling gedaan. Zo toerde hij met Oxymoron (2003), Myosotis (2005), Xipnao (2007), Axestos (2011), V (2015) en Masterclass Geluk (2019) het land door. Deze shows werden uitgezonden bij VARA, SBS, de KRO en RTL4. Daarnaast speelde hij tussen 2006 en 2018 maar liefst negen keer ‘De Oudejaarsconference’.

Lees meer
Leven is makkelijker dan je denkt, maar moeilijker als je denkt.
Schermafbeelding 2020 03 17 om 11 36 26
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer