1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Kasper van Kooten

Kasper van Kooten is een geboren entertainer. Dat kon ook niet anders: hij komt uit één van de meest creatieve families van Nederland. Kasper is bekend acteur, ervaren cabaretier, zeer muzikaal en een geboren verhalenverteller. Hij is, net als zijn vader, een satiricus: iemand die op komische wijze de tijdgeest en actuele gebeurtenissen aan de kaak stelt. In zijn lezingen inspireert hij met een unieke kijk op alledaagse situaties. Kasper van Kooten is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en panellid bij het Sprekershuys.

...Kasper van Kooten

Thema's

Cabaret, Mens & Maatschappij, Ondernemerschap, Lifestyle & Health, Kunst & Cultuur

Vakgebied

Entertainment, Muziek, Cabaret

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Over Kasper van Kooten

Kasper van Kooten (inderdaad: de enige echte zoon van) is bekend acteur & cabaretier. In de theaters al jarenlang als cabaretier te zien met zijn eigen voorstellingen (o.a. Jackie Fontanel en Bonte Avond, allebei uitgezonden op tv) en als acteur in film en op televisie in o.a. All Stars, Moordvrouw, Oogappels, De K van Karlijn, Beste Kijkers en Ventoux.

Kasper heeft twee romans op zijn naam staan, een internationale Emmy Award (voor All Stars), diverse nominaties voor zijn theaterprogramma’s, en niet te vergeten een Zilveren Harp voor zijn muziek. Hij bracht meerdere Nederlandstalige albums uit en drumde bij Acda en de Munnik.

Kasper is, net als zijn vader, een satiricus: iemand die op komische wijze de tijdgeest en actuele gebeurtenissen aan de kaak stelt. Maar net zo makkelijk zingt hij een prachtig lied over uit elkaar gaan of een hit uit de jaren 80.

Van Kooten’s sterke punt in het theater wordt vaak omschreven als “een geboren verhalenverteller”, iemand die zijn eigen ervaringen en observaties moeiteloos koppelt aan actualiteit en verschillende omgevingen waarin hij optreedt. Een zaal in Emmen reageert weer anders dan een bedrijf in Terneuzen, maar juist in dit verschil schept Kasper het meeste genoegen: mensen op hun gemak stellen en vermaken met inzichten die ze zelf misschien nog niet hadden bedacht. Hierbij gebruikt hij zijn haast onuitputtelijke arsenaal aan stem-imitaties, conferences, muziek en verhalen.

Van Kooten is boven alles creatief ONDERNEMER: iemand die al jarenlang nieuwe concepten ontwikkeld, van tv-formats tot evenementen. Zijn laatste kunststukje op dit gebied is De Fuifkar, een rijdend podium waarmee hij en zijn band overal kunnen komen om de mensen een mooie middag/avond te bezorgen.

In februari 2022 komt zijn nieuwste boek uit, over zijn liefde voor spelen in een band.Boek Kasper van Kooten bij het Sprekershuys!

Kasper van Kooten is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en panellid en is expert op het gebied van muziek, cabaret en entertainment. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Kasper van Kooten boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!


(Foto: Linda Stullic)

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Dagvoorzitter Kasper van Kooten

Kasper van Kooten is een gedroomde dagvoorzitter omdat hij scherp en gevat is en op de goede momenten lucht en humor brengt. Ook kan hij de gewenste focus creëren en een evenement met plezier in goede banen leiden. Daarnaast is het mogelijk om een geestige speech, column of lied op maat van hem te ontvangen. Een dagvoorzitter met humor en zeer ruime ervaring op gebied van samenwerken, leiden, creatief denken en improviseren als daarom gevraagd wordt!

Cabaret & lezing Kasper van Kooten

Spreker en cabaretier Kasper van Kooten zit vol energie en heeft een brede interesse en ervaring. Door zijn enorme bandbreedte is hij de ideale partner voor een zakelijk evenement. Het is namelijk mogelijk om hem in te zetten als cabaretier die de happening opluistert met een half uur durend, op maat gesneden optreden vol geestige verhalen, rake typeringen en flitsende interactie. Wat te denken van een vlammende Johan Derksen imitatie, of een Hugo de Jonge speech op maat? De speeches kunnen gaan over succes, creativiteit, leiderschap, samenwerking, humor en actualiteit. Desgewenst met een mooi muzikaal intermezzo! Proef hier van een voorbeeld:

...
Muziekspektakel Kasper van Kooten

Kasper kan met zijn eigen Danspaleis Van Kooten de knallende afsluiting van een feest of evenement verzorgen! Een unique selling point voor deze creative duizendpoot. Danspaleis is een daverend muziekspektakel met volledige band waarbij de grootste danshits uit de jaren 70, 80 en 90 in nieuwe jasjes worden gestoken. Dansbaarheid gegarandeerd!

...
FUIFKAR

Een rijdende podiumwagen (aanhanger) die hélemaal volgebouwd is met techniek (geluidsinstallatie, lichtinstallatie en instrumenten) die OVERAL kan staan waar een rechte ondergrond is van 4 bij 2 meter en één aansluiting voor stroom. ALLES zit verder al in de wagen.

Vanuit deze FUIFKAR verzorgt Kasper op alle denkbare buitenlocaties muzikale optredens met Danspaleis van Kooten (onze ode jaren 80).

Denk bij ‘alle denkbare buitenlocaties’ aan: opening pand, heidagen, evenementen, huwelijk, bedrijfsuitjes, festival of zakelijk congres of borrel. Onze wagen is op grote locaties als bijvoorbeeld Ahoy’, Afas of de Brabanthallen zelfs in zijn geheel naar binnen te rijden.

Vanuit de Fuifkar wilt Kasper naast de vaste muzikale optredens ook veel meer entertainment gaan brengen zoals:


 • DJ die meereist
 • Comedy optredens (stand-up, op maat eventueel)
 • Parodieën. Bijvoorbeeld mijn imitatie van Johan Derksen die LIVE commentaar bij sportwedstrijden geeft
 • Trouw-ceremonies waarbij wij de muziek, de speech, het entertainment en zélfs de wettelijke voltrekking kunnen verzorgen vanuit de kar. Een POP-UP viering. Of DRIVE-IN feestje!

www.fuifkar.nl

...
Doorgaan tot het tegendeel bewezen is
...

Kasper van Kooten & Broken Brass Ensemble - De Stemfunk - RTL LATE NIGHT

...

Kasper van Kooten | Moeders

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.