1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & Cabaretier

Ruud Smulders

Spreker en cabaretier Ruud Smulders weet met zijn hoge energie, eigenzinnige absurde humor en zelfspot als comedian, interviewer, panelgast of improvisator jouw publiek helemaal wakker te schudden. Ruud heeft niet alleen het vermogen om het publiek te laten schateren, maar ook de kunst om een verfijnde en integere toon aan te slaan als het evenement daarom vraagt. Ruud is geen vreemde meer in het landschap. Zo kan je hem kennen van 'Spijkers met Koppen', 'Dit Was Het Nieuws', 'De Vooravond' en zijn eigen talkshow op Comedy Central RRIM. Maar binnenkort ook van jouw event. Ruud Smulders is te boeken als spreker, cabaretier, interviewer en panelgast bij het Sprekershuys.

...Ruud Smulders

Over Ruud Smulders

Cabaretier en stand-up comedian Ruud Smulders breekt door bij het grote publiek met zijn veelbesproken Minuut van Ruud in BNNVARA’s talkshow De Vooravond. Hij is wekelijks te horen bij ‘Spijkers Met Koppen’, scoorde met de best bekeken debuut BRUUD op NPO3, heeft zijn eigen satirische talkshow ‘RRIM’ op Comedy Central en is sinds kort te leading man in Killer Camp op Prime Video.


De blonde jongens en Tim

Ruud is al jaren te zien in het theater. Eerst jaren met zijn fysieke cabaretgroep ‘De Blonde Jongens en Tim’, waarmee hij in 2014 en Gronigner Cabaret Festival won en later zowel solo als in projecten met Silvester Zwaneveld, Emiel van Jong (Schudden) en Guido Weijers.


Elementen

Het zijn precies die elementen (Stand-up comedy, ontregelende interviews en vlijmscherpe columns) waarmee Ruud jouw event komt verrijken.


Boek Ruud Smulders bij het Sprekershuys!

Ruud Smulders is te boeken als spreker, panellid, interviewer en cabaretier. Hij spreekt over onderwerpen zoals Cabaret, Creativiteit & Inspiratie, Entertainment, gezondheidszorg en kunst & cultuur. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en cabaretier Ruud Smulders boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Entertainment, Humor, Cabaret

In te huren als

 • Cabaretier
 • Spreker
 • Interviewer
 • Panellid

Tariefindicatie

€2500

Sessies

Ruud Smulders: De Minuut van Ruud

Laat Ruud je hele evenement meelopen en ervaren. Gaandeweg schrijft hij een column over de dag als ideale wrap-up. Het heet de minuut van Ruud, maar dat is gewoon omdat Ruud niet rijmt op kwartier.

Ruud Smulders: stand-up comedy

De titel zegt het al. Ruud speelt al bijna 20 jaar in het stand-up comedy circuit en weet dus als geen ander een publiek te bespelen. Liver dan live en altijd trefzeker hilarisch. Ruud's hoeveelheid energie doet Jochem Meijer blozen. Snel, groots en zonder rem. DE uitsmijter van ieder event.

Ruud Smulders & Stefan Hendrikx: Improvisatiecomedy

Samen zijn het de sterren van het improvisatieprogramma ‘Alpacas’ en hun hit-podcast Radio Willekeur. Stefan en Ruud gaan in gesprek met het publiek en leren wat zij vonden van het evenement, de inhoud of van het bedrijf zelf. Meer op maat kan je het niet krijgen. Vervolgens weten Stefan en Ruud met die inhoud de meest grappige scènes te improviseren en de te overdragen inhoud iets te laten zijn waar over wordt nagepraat. Zo is het optreden altijd op maat en verfrissend interactief. * met muzikale bergeleiding.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.