Vakgebied

Muziek
Cabaret
Liedjes op maat

Thema's

Cabaret & Entertainment
Webinar

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Barbara is te boeken als cabaretier en spreker. Ze biedt muzikale wrap-ups, muziek en comedy op maat. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkhedenCabaretier Barbara Breedijk

Zoek je een geslaagde afsluiter voor jouw congres, symposium of ander evenement? Comedy op maat, een muzikale wrap-up, is een ideaal middel om het informatieve karakter van je programma te waarborgen en de boodschap te versterken.

Vooraf verdiept Barbara zich in het thema van de bijeenkomst. Dit mag en kan van alles zijn; van bouwkunde tot thuisbeademing, van arbeidsrecht tot hospicezorg en van veenbodemdaling tot hartfalen. Tijdens de bijeenkomst maakt ze een aantekeningen en een tekst.

Aan het eind van de dag slingert ze de gloednieuwe tekst op muzikale wijze de zaal in en vat ze het congres, symposium of ander evenement op een komische, scherpe en relativerende manier samen, om zo naadloos aan te sluiten bij de thema’s en sfeer van die dag. Een zowel inhoudelijke als luchtige afsluiter, waarbij jouw bezoekers neuriënd en bevlogen de zaal verlaten voor de lunch of voor de borrel!

Dit deed ze eerder voor o.a. VUmc, UWV, VGZ, de Jaarbeurs, Fonty’s, Windesheim, Erasmus MC e.a. organisaties.

Barbara Breedijk inhuren voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Don’t give a speech. Put on a show.
Barbara Breedijk video cover
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer