1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Cabaretier & spreker

Barbara Breedijk

Barbara Breedijk is cabaretier en biedt muzikale wrap-ups, muziek en comedy op maat. Vooraf verdiept Barbara zich in het thema van de bijeenkomst. Dit mag en kan van alles zijn. Aan het eind van de dag slingert ze de gloednieuwe tekst op muzikale wijze de zaal in en vat ze het congres, symposium of ander evenement op een komische, scherpe en relativerende manier samen, om zo naadloos aan te sluiten bij de thema’s en sfeer van die dag. Barbara Breedijk is te boeken als spreker en cabaretier bij het Sprekershuys.

...Barbara Breedijk

Over Barbara Breedijk

Zoek je een geslaagde afsluiter voor jouw congres, symposium of ander evenement? Comedy op maat, een muzikale wrap-up, is een ideaal middel om het informatieve karakter van je programma te waarborgen en de boodschap te versterken.

Vooraf verdiept Barbara zich in het thema van de bijeenkomst. Dit mag en kan van alles zijn; van bouwkunde tot thuisbeademing, van arbeidsrecht tot hospicezorg en van veenbodemdaling tot hartfalen. Tijdens de bijeenkomst maakt ze een aantekeningen en een tekst.


Aan het eind van de dag slingert ze de gloednieuwe tekst op muzikale wijze de zaal in en vat ze het congres, symposium of ander evenement op een komische, scherpe en relativerende manier samen, om zo naadloos aan te sluiten bij de thema’s en sfeer van die dag. Een zowel inhoudelijke als luchtige afsluiter, waarbij jouw bezoekers neuriënd en bevlogen de zaal verlaten voor de lunch of voor de borrel!

Dit deed ze eerder voor o.a. VUmc, UWV, VGZ, de Jaarbeurs, Fonty’s, Windesheim, Erasmus MC e.a. organisaties.


Boek Barbara Breedijk bij het Sprekershuys!

Barbara Breedijk is te boeken als spreker en cabaretier en is expert op het gebied van muziek, entertainment en cabaret. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Barbara Breedijk boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Muziek, Liedjes op maat, Cabaret

In te huren als

 • Cabaretier
 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Barbara Breedijk als performer

Organiseer jij een congres, symposium of ander evenement voor jouw bedrijf of organisatie? En zoek je een geslaagde afsluiter voor deze dag? Barbara garant voor een komisch en dynamisch slot!

Lezing Barbera Breedijk

De onorthodoxe blonde krullenbol; Barbara Breedijk wordt vaak benaderd, om symposia, congressen e.a. evenementen op muzikale wijze samen te vatten. ‘Barbara staat garant voor een dynamisch slot. In notime weet ze de inhoud te vangen, de scherpe randjes te vertalen in positieve ‘reminders’, mensen mee te krijgen en je met de melodie in je hoofd naar huis te laten keren. Wat ons betreft de ideale afsluiter die inhoud, vorm, verbinding en humor bij elkaar brengt!’

Comedy op maat (online)

Kleinkunstenaar Barbara Breedijk levert een muzikale bijdrage op jouw online event, organisatie of als persoonlijk cadeau in de vorm van een video of via live stream. Barbara kan zowel een persoonlijk lied als een comedy lied op maat leveren. Van tevoren verdiept Barbara zich in het bedrijf en/of in de onderwerpen van het online event. A.d.h.v. telefonische interviews schrijft zij een aanstekelijke tekst, zet het op originele muziek. Vervolgens zet ik een camera voor mijn neus neer, twee goede lichtlampen, druk op record en zing het lied op maat, vol overgave in mijn huiskamer.

Don’t give a speech. Put on a show.
...
Briljante samenvatting, het optreden van Barbara is erg in de smaak gevallen, we hebben enorm gelachen!
Albert Arp CEO van de Jaarbeurs, over de lancering van de nieuwe branding
...
Absoluut een aanrader! Op het European College of Gerodontology kreeg Barbara zelfs de Japanners dansend op de stoelen! En voor zover ik heb begrepen is dat zeer bijzonder.
Dr. Gert Jan van der Putten, specialist Ouderengeneeskunde
...
To the point, grappig en scherp
Pieter Rop, senior adviseur Leiderschap bij Rijnconsult, over een teambijeenkomst van zorginstelling Rivas
...
Beestachtige liedteksten met fijnzinnige vondsten en gevatte humor!
Cabaret Concours Vlaanderen

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.