Trendwatchers

Innoveren is een must voor bedrijven die relevant willen blijven. Het is alleen onmogelijk om op de hoogte te blijven van alle sociale, technologische en politieke ontwikkelingen in de samenleving… Toch? Niet als het aan de trendwatchers en futuristen van het Sprekershuys ligt.

Thema Trendwatchers - Futuroloog spreker

Trendwatchers inhuren

Ontdek de trends in jouw branche en wek je toekomstvisie tot leven

We leven in een wereld die constant verandert. Hoe blijf je in de toekomst een belangrijke speler in jouw industrie? Door in te spelen op marktontwikkelingen, nieuwe trends en de wensen van jouw klanten en consumenten. Dit kun je doen zonder jouw unieke visie en waarden uit het oog te verliezen. Daarvoor moet je weten wat de trends zijn op het gebied van bijvoorbeeld technologie, ondernemen, kunstmatige intelligentie en milieu en hoe je het best de kansen van die ontwikkelingen kan benutten.

De trendwatchers en futuristen bij het Sprekershuys geven inspirerende lezingen over hoe jij nieuwe trends kunt verbinden aan de toekomstvisie van jouw bedrijf. Ze geven je inzichten in de veranderende markt en delen hoe jij het beste waarde toe kunt voegen aan jouw klanten. Je verlaat de zaal vol inspiratie en bent klaargestoomd om impact te maken.