1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Cabaretier & spreker

Max van den Burg

Max van den Burg is cabaretier. In het theater, maar vooral voor bedrijven en organisaties. Je kent zijn gezicht misschien van tv-programma’s zoals BNNVARA’s Rambam, diverse sketchprogramma’s en tv-commercials, maar bovenal is hij een écht podiumbeest, en geeft hij uw event de geslaagde humoristische afsluiting die het verdient. Boek Max van den Burg als cabaretier, spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Max van den Burg

Over Max van den Burg

Geboren en getogen in Eindhoven, is Max van den Burg na een studie communicatie en een studie docent/regie aan de Toneelacadamie Maastricht beland op de plek waar hij thuishoort: Op het podium.


Met één been in het bedrijfsleven en met de ander op het culturele creatieve vlak; daar voelt Max zich thuis. Breed geïnteresseerd, sociaal intelligent, verbaal sterk en even makkelijk in contact met de directie, als met de werkvloer.


Na in 2008 de Publieksprijs gewonnen te hebben op het Camerettenfestival, is Max sinds jaren een veelzijdige cabaretier geworden, die wekelijks zowel in het theater als op de meest uiteenlopende zakelijke events te vinden is.


Podiumpersoonlijkheid

Een ruime ervaring op het podium, maar ook voor én achter de camera, heeft hem een eigen kijk gegeven, op hoe ons gedrag zich zowel verbaal als non-verbaal vertaald naar de ander, of naar een publiek. Hoe wij bewust, maar vaker onbewust, waarnemen, concluderen, communiceren en waar dat goed én niet goed gaat.

Dit weet Max op originele en aanstekelijke wijze vorm te geven, met smaakvolle humor, muzikaliteit en een aansprekende podiumpersoonlijkheid.

Max maakt graag cabaret op maat, maar spreekt ook graag over het belang van creativiteit, humor en verbeelding.

Boek Max van den Burg bij het Sprekershuys!

Max van den Burg is cabaretier en levert maatwerk voor jouw bedrijfsevent. Altijd met flair, humor, muzikaliteit en een aanstekelijke energie gebracht. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Cabaretier Max van den Burg boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Kunst & Cultuur, Humor

In te huren als

 • Cabaretier
 • Spreker
 • Dagvoorzitter

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

De Kracht van Humor

Humor is een fantastisch bindmiddel. Het zorgt voor een positievere werksfeer, minder stress en minder uitval. Maar hoe leidt je dit als organisatie in goede banen en zorg je ervoor dat niemand zich gekwetst of buitengesloten voelt? Waar ligt tegenwoordig de grens? En is een gedragscode alleen genoeg? Cabaretier en spreker Max van den Burg maakt met het publiek de balans op, in een leerzame en leuke sessie, waarbij er zeker ook gelachen mag worden! Eventueel te combineren met humorworkshops.


Cabaret op Maat

Geef cabaretier Max van den Burg een podium, publiek, relevante thema’s en hij zorgt ervoor dat het leuk én interessant wordt. Hij is niets voor niets één van de meest gevraagde maatwerk cabaretiers van Nederland.


Van het UWV tot Shell, van ministeries tot de afvalverwerkingsindustrie; Max weet overal de relevante thema’s te vinden en om te vormen tot stof voor humor en reflectie.

Als buitenstaander, bekijkt hij alles wat met je organisatie, markt of branche te maken heeft, zowel uiterlijk als inhoudelijk, met een frisse tegendraadse blik en daar laat hij zijn

entertainmentskills op los.


Een uitgebreid voorgesprek geeft hem vaak een goed beeld van uw organisatie, wat de cultuur is, wat er speelt en waarover eens goed stoom afgeblazen moet worden. Op basis hiervan schrijft hij een gevarieerde conference die uiteraard voor een lach zorgt, maar ook voor inzicht. Dit kan hij aanvullen met een smaakvolle ‘wrap up’ van de dag maken, waarin hij leuke observaties op jouw event deelt met het publiek, en zijn leukste stukken bestaand cabaretmateriaal, die thematisch aansluiten bij je event en je publiek. Van al deze elementen maakt hij een goed inhoudelijk verhaal, met veel interactie en altijd iets moois muzikaals. Gebracht met een gezonde dosis podiumenergie, zorgt dit voor een geslaagd optreden, waar iedereen op jouw event ontspannen om kan lachen. Na een dag voor inspanning en concentratie, is dit het leukste cadeau, dat je de bezoekers aan je event kunt geven!

Als je alles geeft, kan je niets verliezen

Johan Cruyff

...
Max van den Burg is een gedreven dagvoorzitter - die goed voorbereid - en op soepele wijze zorgt dat een dagprogramma aan elkaar wordt gepraat, met gepaste humor. Door zijn goede communicatieve vaardigheden, weet hij mensen perfect met elkaar te verbinden.
Peter van der Niet, Lucas Onderwijs

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.