1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Caberatier & acteur

Ton Kas

Ton Kas is naast acteur ook stand-upcomedian, cabaretier, schrijver en regisseur. Hij ontwikkelde zijn talent voor het theater op de toneelacademie en richtte in 1984 het gezelschap Kas & De Wolf op. Daarna stond hij met zijn solovoorstelling als moppentapper op het podium. Ton gebruikt meelijkwekkende tragiek als basis voor zijn grappen en slaagt daarin als geen ander. Hij neemt het publiek mee in zijn dagelijks leven en vult de zaal gegarandeerd met schatergelach. Hij is expert op het gebied van cabaret & entertainment. Ton Kas is te boeken als cabaretier bij het Sprekershuys.

...Ton Kas

Over Ton Kas

Ton Kas weet ieder publiek met zijn droge humor en hilarische anekdotes aan het lachen te krijgen. Hij is open, melig en zorgt voor interactie met de zaal. Met Ton Kas op het podium heb je gegarandeerd een onvergetelijk event en een lachend publiek.


Achtergrond

Ton Kas, geboren in 1959, is een rasechte Amsterdammer. Op de kleuterschool is hij al een entertainer, maar ook een jongen van de straat. Hij is rebels en ontdekt de wereld op zijn eigen manier. Na de middelbare school en vijftig bijbaantjes in één jaar is de maat vol. Ton Kas wil een andere weg in en kiest voor de toneelacademie.


Film en theater

Na de toneelacademie wordt het theater voer voor een nieuw perspectief. Samen met Willem de Wolf richt hij in 1984 het gezelschap Kas & De Wolf op om ‘antitheater’ te maken. Twintig jaar lang bewegen zij zich in de theaterwereld met hun eigen gezelschap. Wanneer het gezelschap ten einde loopt, start Ton met het opbouwen van zijn oeuvre in de filmwereld. Hij ontwikkelt zich steeds meer als acteur en schrijft en regisseert daarnaast ook.

De dynamische carrière van Ton lijkt compleet. Maar niets is minder waar. Hij wil opnieuw het toneel onveilig maken. Dit keer met een solovoorstelling als moppentapper. Hij wil de kick voelen van de meligheid. Hij wil meelijwekkende tragiek gebruiken als basis voor zijn grappen en slaagt daarin als geen ander. Ton Kas is de aangewezen persoon om als cynische zwartkijker de zalen te vullen met schatergelach!


Ton Kas als cabaretier

Ton Kas praat op een Amsterdamse manier over zijn sores en weet het publiek met zijn droge humor aan het lachen te krijgen. Hij weet tijdens zijn voorstelling een hilarisch beeld te schetsen van zijn dagelijks leven en zijn liefdesleven. Hij is melig, neerslachtig, hilarisch en hij kan moppen tappen als de beste.


Boek Ton Kas bij het Sprekershuys!

Ton Kas is te boeken als caberatier bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van cabaret & entertainment. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Ton Kas boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Thema's

Expertise

Acteren, Regisseren, Theater, Komedie

In te huren als

 • Cabaretier

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Cabaretvoorstelling Ton Kas

De grappen van Ton Kas zijn zeer droog en de shows die hij maakt zijn politiek incorrect. Op een Amsterdamse manier praat hij over zijn sores. Hij is melig, neerslachtig, hilarisch en hij kan moppen tappen als de beste. Tijdens zijn voorstelling vertelt Ton aan de hand van een verhaallijn moppen terwijl het publiek lacht. In zijn shows heeft hij het vaak over zijn dagelijks leven en zijn liefdesleven.

Moppen tappen met Ton Kas - 26-3-2018

Ton Kas over de Politie

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.