1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Dolf Jansen

Dolf Jansen is cabaretier, schrijver, muzikant en marathonloper. Hij start zijn cabaretcarrière met Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 met succes wanneer hij aan het Leids Cabaret Festival meedoet. Sinds ongeveer tien jaar staat Dolf op de planken met zijn solovoorstellingen . Veelal zijn dit Oudejaarsvoorstellingen. Ook is hij een graag geziene gast bij DWDD en Pauw. Dolf Jansen is creatief. Hij schrijft veel en vaak: columns, gedichten, liedteksten, reisverhalen, interviews en voor diverse televisieprogramma's. Dolf is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid bij het Sprekershuys.

...Dolf Jansen

Over Dolf Jansen

Dolf Jansen is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij start zijn cabaretcarrière met Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 met succes wanneer hij aan het Leids Cabaret Festival meedoet. Daarna volgden vele uitverkochte cabaretprogramma's voor het duo Lebbis en Jansen, waaronder ook oudejaarsprogramma's. Sinds ongeveer tien jaar staat Dolf op de planken met zijn solovoorstellingen. Veelal zijn dit Oudejaarsvoorstellingen. Ook is hij een graag geziene gast bij DWDD en Pauw. Dolf Jansen is creatief. Hij schrijft veel en vaak: columns, gedichten, liedteksten, reisverhalen, interviews en voor diverse televisieprogramma's. Ook maakt hij regelmatig speciale voorstellingen op maat voor bedrijven, congressen en dergelijke, en interviewt hij scherp van tong. Op de radio met zijn eigen muzikale programma 'Afslag Thunderroad' en elke zaterdagmiddag met 'Spijkers met Koppen'. Dolf is een betrokken mens. Hij zet zich in voor Oxfam Novib en WarChild, de HIER!-campagne en het KWF. Dolf Jansen is inzetbaar als spreker, dagvoorzitter, interviewer, cabaretier en columnist. Vaak is hij stukken rustiger dan mensen van hem verwachten, maar de humor ligt altijd ergens op de loer!


Boek Dolf Jansen bij het Sprekershuys!

Dolf Jansen is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid en is expert op het gebied van actualiteit en duurzaamheid. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Dolf Jansen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan
0

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Cabaret

Dolf is de snelste cabaretier denkbaar. Hij doet het liefst veel, heel veel, en alles tegelijk. Dolf weet wat ervoor nodig is om doelen te bereiken. Hoe je je energie in kunt zetten in resultaten. Dit geeft hij de deelnemers mee. Vaak is hij stukken rustiger dan mensen van hem verwachten, maar de humor ligt altijd ergens op de loer! Dolf spreekt over: actualiteiten en alles op het gebied van duurzaamheid, maar vraag gerust naar de mogelijkheden: Dolf maakt sessies op maat!

Dolf als dagvoorzitter

Dolf is maatschappelijk breed geïnteresseerd. Het liefst krijgt hij als dagvoorzitter de vrijheid, zodat hij kan inhaken op de actualiteit. Daarbij betrekt hij het publiek graag. Dolf is te omschrijven als een gevatte dagvoorzitter met een groot improvisatietalent en scherpe humor.

Take Away Comedy – Dolf brengt hoop en vreugd

Bij deze take away comedy zorgt rolf voor een heel groot hart onder de riem van al uw medewerkers en partners! 10-25 minuten satire, speciaal voor uw bedrijf, speciaal voor uw branche, handzaam op beeld aangeleverd. Het is een combinatie van comedy op camera, ontwikkelingen die in elk bedrijf gaande zijn, en peptalk. Waar nodig in een iets rustiger tempo dan u van mij gewend bent.

Hij praat over wat er in organisaties en bedrijven veranderd, en ook anders zal blijven: hybride werken, OV in plaats van leasebak, nieuwe manieren van contact houden en betrokken blijven, meer-menselijk-management. En natuurlijk: hoe overleef je de combinatie van thuiswerken, thuisonderwijs, avondklok en Hugo de Jonge...?

Samen zijn we overal!

Dolf Jansen hekelt dat we het WK in Qatar zomaar laten gebeuren: 'Absolute shitshow'

Dolf Jansen Het Jansen Vaccin

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.