1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Iris Hond

Iris hond is opgeleid tot concertpianiste en kreeg haar eerste platencontract nog voordat ze haar masterdiploma haalde. Na jaren van CD producties en internationale klassieke concerten besloot ze met iets nieuws te beginnen. In 2016 bracht ze ‘Dear World’ uit, een album met haar eigen verhalende composities. Ook gaf ze concerten in o.a. ziekenhuizen, psychiatrische inrichtingen en gevangenissen. Iris verovert de harten van het publiek met haar optredens. De vorm van het optreden kan heel divers zijn. Iris Hond is te boeken als spreker, dagvoorzitter en performer bij het Sprekershuys.

...Iris Hond

Over Iris Hond

Iris Hond verovert de harten van het publiek met haar optredens. De vorm van het optreden kan heel divers zijn en moet kloppen bij het evenement en het doel. Dat kan variëren van een klassiek pianorecital als intermezzo van een diner, tot een groots opgezette opening met allerlei disciplines. Uiteraard deelt ze graag ook haar eigen bijzondere muziek, waarmee ze iets unieks naar het event brengt. Ook combinaties met andere artiesten zijn zeker bespreekbaar.

Concertpianiste Iris Hond besloot, na jaren van grote internationale klassieke concerten en CDproducties, een nieuwe weg in te slaan. De afgelopen drie jaar werkte ze met de legendarische componist/producer Patrick Leonard (Madonna/Elton John/Pink Floyd/Leonard Cohen) aan een album met haar eigen verhalende composities: ‘Dear World’, dat in september 2016 is uitgebracht. De carrière van concertpianiste Iris Hond is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Nog voordat ze summa cum laude haar masterdiploma behaalde, kreeg ze haar eerste platencontract aangeboden bij Decca. Zij soleerde met grote orkesten en trad wereldwijd op als pianiste. Maar zij voelt zich ook thuis buiten de gebaande paden: Met haar ‘vliegende vleugel’, een vleugel op wielen, bracht Iris, van Amsterdam tot aan New York, mensen op straat in vervoering met haar pianospel. Door deze manier van leven bracht Iris een groot deel van haar tijd op straat door en raakte ze bevriend met vele daklozen. Vriendschappen die tot op de dag van vandaag zijn blijven bestaan. Begaan met het leven van minderbedeelden, gaf Iris ook concerten in o.a. ziekenhuizen, psychiatrische inrichtingen en gevangenissen. Andere bijzondere uitstapjes die zij maakte zijn bijvoorbeeld de opening van de shows van Diana Ross in de Gelredome, een optreden met DJ Fedde Legrand in de Ziggodome en samenwerkingen met bijvoorbeeld Ali B. Ook is Iris Hond een graag geziene gast op televisie: ze was de huispianiste in het AVRO programma ‘De Tiende Van Tijl’, zit regelmatig aan tafel bij DWDD, en is talentcoach bij het programma SUPERKIDS op RTL4.


Boek Iris Hond bij het Sprekershuys!

Boek Iris Hond bij het Sprekershuys! Iris Hond is te boeken als spreker, dagvoorzitter en performer en is expert op het gebied van muziek, lifestyle en eigenheid. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Iris Hond boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Lifestyle, Eigenheid, Muziek, Een nieuwe weg inslaan

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Performer

Tariefindicatie

€7500

Sessies

Muzikaal dialoog On – en offline sessie

In een online sessie nodigt Iris iedereen virtueel uit in haar huis, aan de eettafel en in haar muziekkamer. Op een kleinschalig live event maken we een intieme anderhalve meter opstelling om de vleugel.

Lezing Iris Hond

Wanneer je wil dat het evenement memorabel en inspirerend is en écht raakt, dan moet je Iris Hond als spreker uitnodigen.

Iris raak haar publiek met haar uitdagende en ontroerende levensverhaal. Haar talent en eerlijkheid nemen het publiek mee op reis naar verbetering. De grootte van het publiek maakt niet uit, je zult het voelen alsof Iris direct tegen jou spreekt. Iris reist vanaf jongs af aan. Ze heeft duizenden mensen ontroerd en gemotiveerd. Een ervaring met Iris is er één die je achterlaat met hoop, vreugde en inzicht en respect voor het eigen succes in je leven. Bijkomend is natuurlijk de prachtige muziek die Iris speelt op haar vreugde. Muziek spreekt immers in sommige gevallen nog meer dan woorden!

Muzikaal dialoog Iris Hond

De kracht van het persoonlijk verhaal

Als concertpianiste deelt en speelt Iris Hond haar persoonlijke verhaal. Of ze haar muzikale verhaal nu ten gehore brengt in het theater, een gevangenis of een daklozen opvang: altijd weer brengen deze concerten open gesprekken op gang die inzichten geven, raken, verbinding creëren en de kracht van kwetsbaarheid laten zien.


Ze biedt een speciale online inspiratiesessie voor bedrijven, managers, leidinggevenden en projectteams. Vanaf de eettafel in haar eigen woonkamer daagt Iris Hond haar virtuele gasten uit. Na een keynote speech, afgewisseld met muzikale optredens, gaat ze in gesprek over de kracht van het persoonlijke verhaal en de waarde die het voor jouw heeft, in de rol van leidinggevende, wanneer je dit deelt.

Dear world

Iris Hond - Quiet (Official Video)

Iris Hond plays Einaudi - Empty Concertgebouw Sessions

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.