1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Iris Hond

Iris Hond is opgeleid tot concertpianiste en kreeg haar eerste platencontract nog voordat ze haar masterdiploma haalde. Iris geeft inspirerende lezingen op persoonlijke evenementen, conferenties en zakelijke evenementen en spreekt over de kracht van kwetsbaarheid. Ze gebruikt haar ervaring als podiumartiest om een unieke, intieme en verbonden ervaring te creëren. De lezingen worden begeleid door live muziek van Iris. Iris Hond is te boeken als spreker, dagvoorzitter en performer bij het Sprekershuys.

...Iris Hond

Over Iris Hond

Iris Hond is een Nederlandse pianist en componist. In 2013 studeerde zij summa cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag . Al op jonge leeftijd won ze internationale prijzen en volgde ze prestigieuze masterclasses.


Iris werd tijdens haar studie bekend als de huispianist in het televisieprogramma De Tiende van Tijl. In 2009 opende zij als soloartiest de twee concerten van de legendarische Diana Ross in het GelreDome in Arnhem. In de jaren die volgde tekende zij een platencontract bij Universal Music en bracht meerdere albums uit. 


In september 2021 gaf Iris Hond als enige solist in de geschiedenis tien achtereenvolgende concerten in de Grote Zaal van het Amsterdamse Concertgebouw.

Naast haar optredens in concertzalen zoals Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, TivoliVredenburg Utrecht en vele andere internationaal toonaangevende concertzalen speelt Iris geregeld op plekken waar normaal gesproken geen klassieke muziek komt, zoals gevangenissen en opvangcentra voor daklozen en vluchtelingen. 


Momenteel werkt Iris aan een nieuw album en de composities voor Broadway show The Pianist. Dit toneelstuk vertelt de geschiedenis van Wladek Spilman en kreeg wereldwijd bekendheid met de gelijknamige film van Roman Polanski. 


Spreker

Wanneer je wil dat het evenement memorabel en inspirerend is en écht raakt, dan moet je Iris Hond als spreker uitnodigen. Iris is beschikbaar om inspirerende lezingen te geven op persoonlijke evenementen, conferenties en zakelijke bijeenkomsten. Ze spreekt over de kracht van kwetsbaarheid en gebruikt haar ervaring als podiumartiest om een unieke, intieme en onderling verbonden ervaring te creëren. De lezingen worden vergezeld door livemuziek van Iris.

Boek Iris Hond bij het Sprekershuys!

Boek Iris Hond bij het Sprekershuys! Iris Hond is te boeken als spreker, dagvoorzitter en performer en is expert op het gebied van muziek, lifestyle en eigenheid. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Iris Hond boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Lifestyle, Kwetsbaarheid, Eigenheid, Muziek, Een nieuwe weg inslaan

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Performer

Tariefindicatie

€7500

Sessies

Muzikaal dialoog On – en offline sessie

In een online sessie nodigt Iris iedereen virtueel uit in haar huis, aan de eettafel en in haar muziekkamer. Op een kleinschalig live event maken we een intieme anderhalve meter opstelling om de vleugel.

Lezing Iris Hond

Wanneer je wil dat het evenement memorabel en inspirerend is en écht raakt, dan moet je Iris Hond als spreker uitnodigen.


Iris raak haar publiek met haar uitdagende en ontroerende levensverhaal. Haar talent en eerlijkheid nemen het publiek mee op reis naar verbetering. De grootte van het publiek maakt niet uit, je zult het voelen alsof Iris direct tegen jou spreekt. Iris reist vanaf jongs af aan. Ze heeft duizenden mensen ontroerd en gemotiveerd. Een ervaring met Iris is er één die je achterlaat met hoop, vreugde en inzicht en respect voor het eigen succes in je leven. Bijkomend is natuurlijk de prachtige muziek die Iris speelt op haar vreugde. Muziek spreekt immers in sommige gevallen nog meer dan woorden!

Muzikaal dialoog Iris Hond

De kracht van het persoonlijk verhaal

Als concertpianiste deelt en speelt Iris Hond haar persoonlijke verhaal. Of ze haar muzikale verhaal nu ten gehore brengt in het theater, een gevangenis of een daklozen opvang: altijd weer brengen deze concerten open gesprekken op gang die inzichten geven, raken, verbinding creëren en de kracht van kwetsbaarheid laten zien.


Ze biedt een speciale online inspiratiesessie voor bedrijven, managers, leidinggevenden en projectteams. Vanaf de eettafel in haar eigen woonkamer daagt Iris Hond haar virtuele gasten uit. Na een keynote speech, afgewisseld met muzikale optredens, gaat ze in gesprek over de kracht van het persoonlijke verhaal en de waarde die het voor jouw heeft, in de rol van leidinggevende, wanneer je dit deelt.

By expressing herself through her voice and music, she inspires people all over the world.

Deepak Chopra

Iris Hond - Quiet (Official Video)

Iris Hond plays Einaudi - Empty Concertgebouw Sessions

...
By expressing herself through her voice and music, she inspires people all over the world.
Deepak Chopra
...
Iris' muziek ontregelt en ontroert. En rammelt aan de hokjesgeest.
Leo Blokhuis
...
One of the most beautiful performances of my music!

Ludovico Einaudi

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.