Vakgebied

Samenwerking
Verbinding
Groei
Verandering
Multicultureel

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Kunst & cultuur

In te huren als

Spreker
Panellid

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Typhoon, alias van Glenn de Randamie, is een schrijver, dichter, acteur, muzikant, performer, docent, coach, entertainer én inspirator. Zijn performances worden gezien als “onweerstaanbaar voor het publiek door zijn natuurlijke charme en groot enthousiasme”. Zijn meest recente album, “Lobi da Basi” (“Liefde is de baas”) is verkozen tot “album van het jaar” 2014 en hij was huisartiest van DWDD. Tijdens de afgelopen Koningsdag stond de Koninklijke Familie samen met heel Zwolle mee te springen bij zijn optreden. Typhoon debuteerde in 2007 met “Tussen licht en lucht”, inmiddels een Nederlandse hiphop klassieker. Zijn langverwachte tweede album, “Lobi da Basi” (“Liefde is de baas”) kwam in juli 2014 uit. Niet alleen slaat het album in als een bom, ook de live optredens worden alom bejubeld als de favoriete live act van dit moment. Typhoon en zijn band waren huisband van “De Wereld Draait Door” en Lobi da Basi werd uitgeroepen tot “album van het jaar” 2014. Tijdens de afgelopen Koningsdag stond de Koninklijke Familie samen met heel Zwolle mee te springen bij zijn optreden. Voor bedrijven geeft Typhoon spoken word-optredens en voordrachten.

Glenn is te boeken als spreker, performer, workshopleider en panellid en geeft lezingen over de onderwerpen verbinding, groei, verandering, samenwerking en multiculturaliteit. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Laat je liefde niet afhangen van een ander
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer