1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & muzikant

Typhoon - Glenn de Randamie

Typhoon is een schrijver, dichter, acteur, muzikant, performer, docent, coach, entertainer én inspirator. In zijn lezingen gaat hij samen met zijn publiek op in thema’s als leiderschap, samenwerken, groei, vertrouwen, menselijkheid en de kracht van vele ritmes in één geluid. Hij vertelt over de weg die hij bewandelde als onzekere stotteraar uit een klein dorp naar een succesvolle en bevlogen artiest die met zijn band op de grootste podia van Nederland en België speelt. Typhoon is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Typhoon - Glenn de Randamie

Over Typhoon - Glenn de Randamie

Typhoon, alias van Glenn de Randamie, is een schrijver, dichter, acteur, muzikant, performer, docent, coach, entertainer én inspirator.


De universele kracht van flow en verbinding

In de inspirational speech gaat muzikant en woordkunstenaar Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon, samen met het publiek in op thema’s als leiderschap, samenwerken, groei, vertrouwen, menselijkheid en de kracht van vele ritmes in één geluid.


Typhoon zijn verhaal

Hij vertelt over de weg die hij bewandelde als onzekere stotteraar uit een klein dorp naar een succesvolle en bevlogen artiest die met zijn band op de grootste podia van Nederland en België speelt. Over de keuzes die hij maakte op een fundament van eigenheid, ambitie, instinct en brutaliteit. Een verhaal over de zoektocht naar verbinding en de wens om mensen bij elkaar te brengen, ook in tijden van crisis en onrust.


Typhoon als spreker

Aan de hand van inspirerende anekdotes en onverwachte invalshoeken daagt Typhoon professionals uit om (opnieuw) na te denken over succesformules van samenwerken.

Optioneel: De inspirational speech van Typhoon kan gecombineerd worden met een klein akoestisch optreden met saxofonist en gitarist.


Boek Typhoon bij het Sprekershuys!

Typhoon is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van samenwerking, verbinding en groei. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Typhoon boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Groei, Verbinding, Verandering, Multicultureel

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Typhoon

Voor bedrijven geeft Typhoon spoken wordoptredens en voordrachten. Als “inspirational speaker” deelt hij zijn bijzondere verhaal: de verandering van een stotterend jochie tot een vastberaden en succesvolle woordkunstenaar, een “gamechanger”, vol positiviteit en gedrevenheid. Een verhaal over beslissingen en keuzes die hij heeft gemaakt op een fundament van eigenheid, ambitie, instinct, brutaliteit en de wens om mensen bij elkaar te brengen. Typhoon staat voor echtheid. Typhoon prikkelt professionals om na te denken over hun eigen verhaal, hierover in gesprek te gaan en te delen. Aan de hand van achtergrondverhalen van rapteksten, anekdotes en gesprekken gaat hij samen met professionals op zoek naar inspiratie en toepasbare succesformules van beleidsvoering binnen een bedrijf.

Performer Typhoon

In de performance van Typhoon worden bijzondere teksten op maat gemaakt. Op een subtiele manier wordt hier de nadruk gelegd op de thematiek die voor uw bedrijf of evenement van toepassing is, zoals bijvoorbeeld leiderschap, overgave, loslaten of samenwerken. Uiteraard wordt de rap vervolgens uitgevoerd onder professionele begeleiding. Typhoon zijn performances worden gezien als “onweerstaanbaar voor het publiek door zijn natuurlijke charme en groot enthousiasme”.

Workshop Typhoon

In workshops onder leiding van Typhoon worden bijzondere teksten op maat gemaakt. Op een subtiele manier wordt hier de nadruk gelegd op de thematiek die voor uw bedrijf of evenement van toepassing is, zoals bijvoorbeeld leiderschap, overgave, loslaten of samenwerken. En uiteraard wordt de rap vervolgens uitgevoerd onder professionele begeleiding.

Thuis bij Typhoon On – en offline sessie

In een online sessie nodigt Glenn zijn virtuele gasten uit in zijn huis, aan de eettafel. Op een kleinschalig live event maken we een intieme anderhalve meter opstelling. De sessies zijn ook te combineren met muzikale intermezzo’s.

Panellid Typhoon

Typhoon die van een stotterend jochie is omgetoverd tot vastberaden woordenkunstenaar heeft door de afgelopen jaren heen talloos ervaring opgedaan. Naast dat Typhoon bekend is van zijn raps/ muziek en optredens is hij ook een graag geziene spreker, performer of panellid op events. Typhoon schuift graag bij je aan tafel of op de bank als deelnemer van het panel. Typhoon zijn kennis ligt bij de onderwerpen: Verbinding, groei, verandering, samenwerking en multicultureel.

Thuis bij Typhoon Online inspiratiesessie

Typhoon (Glenn de Randamie) verwelkomt organisaties, in een online sessie aan de keukentafel, om te praten over inclusie & diversiteit en succesvolle manieren van samenwerken.


In een interactieve keynote neemt Typhoon zijn virtuele gasten mee in de zoektocht naar verbinding en perspectief. Met als doel om mensen bij elkaar te brengen. Ook in tijden van crisis, afstand en onrust. Met inspirerende reisverhalen en levendige anekdotes en ondersteund met spoken word voordrachten en muzikale optredens vanuit zijn eigen boerderij.


De digitale setting geeft veel ruimte voor interactie en vragen, waardoor bijzondere gesprekken ontstaan tussen Typhoon en zijn gasten. De sessies worden dan ook vaak als inspirerend, puur, toegankelijk en waardevol gezien.

Laat je liefde niet afhangen van een ander

De Verwondering - Glenn de Randamie (Typhoon) Spoken Word

Thuiskomen in jezelf - Typhoon / Glenn de Randamie

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.