Vakgebied

Samenwerking
Verbinding
Groei
Verandering
Multicultureel

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Kunst & cultuur

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Typhoon, alias van Glenn de Randamie, is een schrijver, dichter, acteur, muzikant, performer, docent, coach, entertainer én inspirator.

De universele kracht van flow en verbinding

In de inspirational speech gaat muzikant en woordkunstenaar Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon, samen met het publiek in op thema’s als leiderschap, samenwerken, groei, vertrouwen, menselijkheid en de kracht van vele ritmes in één geluid.

Hij vertelt over de weg die hij bewandelde als onzekere stotteraar uit een klein dorp naar een succesvolle en bevlogen artiest die met zijn band op de grootste podia van Nederland en België speelt. Over de keuzes die hij maakte op een fundament van eigenheid, ambitie, instinct en brutaliteit. Een verhaal over de zoektocht naar verbinding en de wens om mensen bij elkaar te brengen, ook in tijden van crisis en onrust.

Aan de hand van inspirerende anekdotes en onverwachte invalshoeken daagt Typhoon professionals uit om (opnieuw) na te denken over succesformules van samenwerken.

Optioneel: De inspirational speech van Typhoon kan gecombineerd worden met een klein akoestisch optreden met saxofonist en gitarist.

Boek Typhoon bij het Sprekershuys!

Typhoon is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van samenwerking, verbinding en groei. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Typhoon boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Laat je liefde niet afhangen van een ander
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer