Ondernemerschap

Ondernemen is een vak. Onze sprekers leren je graag het geheim achter een succesvolle onderneming en hoe je als medewerker binnen een organisatie toch ondernemend kunt zijn. Boek een expert bij het Sprekershuys en leer de kneepjes van het vak.

Themapagina Ondernemerschap

Sprekers over Ondernemerschap inhuren

Dagvoorzitters over Ondernemerschap inhuren

Er schuilt een ondernemer in ons allemaal

Om te ondernemen heb je visie nodig en de moed om dingen net even vanuit een andere hoek te bekijken. Dit kun je in het bedrijfsleven toepassen door je proactief en ondernemend te gedragen, of om van jouw idee een succesvolle onderneming te maken. Er schuilt namelijk een ondernemer in ons allemaal. Bij het Sprekershuys helpen we je graag aan een spreker die dat naar voren weet te halen, die de geheimen van het vak onthult en je stapsgewijs laat zien waar je kunt beginnen.

Want jouw ideeën en visie hebben de potentie om anderen te helpen. Onze sprekers geven je graag een kijkje in de mindset van een ondernemer, leren je hoe je van obstakels een zakelijke kans maakt en delen hoe jij impact kunt maken. Je hebt het in je, en wij zijn graag deel van jouw succesverhaal.

Inspiratie
Grijze achtergrond met tekst "Don't be busy, be productive"

De Dag van de Ondernemer

...Meer