Succes is geen toeval

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

Michael Pilarczyk glimlachend kijkend naar zijkant in blauw pak bij zwarte achtergrond

Masterclass Michael Pilarczyk,

Werken aan persoonlijk succes, dat klinkt als een open deur. Ik bedoel, succes, wie wil dat niet? Mijn eerste inschatting zal later vandaag, bij de masterclass van Michael Pilarczyk, volledig onjuist blijken te zijn. In de dagelijkse praktijk blijkt namelijk dat een overgrote meerderheid van de mensen zich moeizaam door het leven heen worstelt. Waarbij ze angstvallig in hun comfortzone blijven en veranderingen uit de weg gaan. En zelfs de mensen die zeggen actief bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en het nastreven van succes, hebben in veel gevallen geen concreet stappenplan en helder geformuleerd einddoel.

Dit is één van de belangrijkste lessen van de masterclass, zorg voor de juiste mindset, een ambitieus einddoel en een gedetailleerd aanvalsplan. Samen vormt dit de ‘roadmap to success’. Als DJ, ondernemer en auteur heeft Michael Pilarczyk al veel meegemaakt, hij kan de uitdagingen op weg naar succes met talrijke anekdotes illustreren. Dat het geen theoretische verhandeling is maar lessen zijn uit de praktijk, maakt dat de deelnemers de hele dag geboeid naar Michael luisteren.

Met een groep van 12 deelnemers gaat Michael Pilarczyk aan de slag. De deelnemers leren om hun eigen ‘roadmap’ te maken, die gaat leiden naar succes. Onderwerpen als mindset, visualisatie, discipline en doorzettingsvermogen komen aan bod. Alle lessen refereren aan het centrale thema: Succes is geen toeval, succes is mindset. De locatie is een prachtig landgoed, gelegen in een bos. In deze inspirerende omgeving werken de deelnemers aan het toepassen van het gedachtengoed. Ook tijdens het diner delen ze enthousiast de plannen en doelen met elkaar. Iedereen is gemotiveerd om de obstakels te slechten op weg naar het individuele einddoel. Eén van deelnemers omschreef het als volgt: “Ongemerkt ben ik gedurende mijn loopbaan steeds meer in beperkingen gaan denken. Tijdens de masterclass leert Michael je dat er vrijwel geen onmogelijkheden bestaan als je durft te vertrouwen op de magische kracht van mindset. Ik heb nu geen excuses meer en ga mijn doelen behalen!”.

Succes is dus geen open deur, maar vereist een professionele aanpak en veel doorzettingsvermogen. Inmiddels ben ik ook met mijn eigen roadmap aan de slag gegaan. Heb jij ook voldoende ambitie om dromen waar te maken? Kijk voor meer informatie over de Masterclass op www.succesisgeentoeval.nl.