1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Ruim 10 jaar eventpartner
 3. ...
  Altijd de best mogelijke match
 4. ...
  Offerte binnen 24 uur

Welkom bij ons thuys

Al meer dan 10 jaar creëren we samen events met impact

Sprekershuys is hét sprekersbureau waar het draait om aandacht, betrokkenheid, inhoud en impact. Met kennis en enthousiasme verbinden we sprekers en dagvoorzitters al meer dan 10 jaar aan zakelijke evenementen. Maar dat niet alleen. Je ervaart onze meerwaarde ook in het meedenken over event concepting, contentstrategie en over het communicatietraject. Want met het complete plaatje creëer je pas echt impact. Logisch dus dat onze sprekers en opdrachtgevers zich welkom voelen in ons huys. Jij binnenkort ook?

Sprekershuys 10 jaar

Wij geloven in de kracht van een goed verhaal. Een verhaal dat mensen inspireert, iets nieuws leert en aanzet tot verandering. Daarom vind je bij Sprekershuys de beste sprekers, presentatoren en dagvoorzitters voor jouw evenement. Met aandacht voor je verhaal en doelstellingen zoeken wij naar de beste match voor jouw evenement.

De kracht van een goed verhaal

Sander Schimmelpenninck in gesprek met Maartje Ijzerman op een bank bij tafel en plant
...

Jouw verhaal, onze aandacht!

Al enig idee hoe je jouw corporate boodschap over de bühne gaat brengen? Jouw verhaal heeft onze aandacht. Het is de opmaat naar resultaat waarin we samen op zoek gaan naar unieke inhoud gekoppeld aan die sprekers, dagvoorzitters en performers die - net als wij - oog hebben voor jouw doelstellingen.

Evenementen
Inspirerend van toon en relevant in betekenis. Samen zorgen we voor impact.

Full focus op jouw wensen

We zijn experts in luisteren, inleven, doorvragen en meedenken. We hebben hiervoor alle aandacht voor jou en het event. Op die manier maken we verschil. Uiteraard geldt dit ook voor onze huysgenoten! Het is een samenspel waarmee we tot de beste matches komen. Waarmee we je volgende event tot een succes gaan maken. Hier zijn we verbinders voor geworden.

In co-creatie met jou realiseren we een impactvol event. Laat je bezoekers de deur uitgaan met een lach, maar vooral met hun hoofden vol inspiratie en motivatie om iets groots te doen of juist iets kleins te veranderen. Het begint met een doordacht plan waarin alles klopt: van de eerste aankondiging tot en met het laatste fotomoment. Laten we samen impact creëren met een permanent karakter.

Team Sprekershuys

Waarom het Sprekershuys?

 • Al ruim 10 jaar dragen we bij aan events met impact
 • Hoge mate van betrokkenheid bij het begeleiden, plaatsen en profileren van sprekers en dagvoorzitters
 • Focus op kwaliteit en inhoud; bij sprekers en bij het beoordelen van de aanvragen
 • Aandacht voor het voor- en natraject van een event
 • Het ontdekken en managen van (aanstormende) talenten
 • Faciliteren van interactie door inzet van moderne mediatechnologie en internet
 • Het organiseren van workshops en masterclasses door experts en toptalenten (op aanvraag)
 • Omdat we samenwerken met de beste partners in de branche: Event Inspiration, MHB, G14, enz.
 • Passie voor het vak!
Heel fijn om mee te schakelen!
...

Gefeliciteerd met jullie 10-jarig jubileum! In 10 jaar tijd hebben jullie een uitgebreid netwerk aan diverse sprekers en dagvoorzitters weten te bouwen, hierdoor is het heel fijn om met jullie te schakelen!

Logo van Brownys Event Productions
Remco van Zaal - Brownys Productions BV
Een fijne club professionals
...
Het Sprekershuys is een fijne club professionals die altijd weer superleuke klanten en events weten te vinden voor een spreker als ik. Een energieke, verfrissende, enthousiaste club mensen waarmee het altijd leuk samenwerken is.
Ynzo van Zanten poserend in witte blouse bij kleuren achtergrond
Ynzo van Zanten
Denken mee en geven goed advies
...

Wij boeken al vele jaren diverse sprekers bij Sprekershuys. Zij denken graag met je mee voor een passende spreker en geven goed advies. Ook de administratieve afhandeling loopt soepel, dat is fijn. Gefeliciteerd met jullie 10-jarig bestaan en ga zo door!

Logo Royal Flora Holland
Simone van Tol - Royal Flora Holland
Het schaap met de vijf poten
...
Het runnen van een sprekersbureau is niet eenvoudig: hoe vind je immers voor iedere vraag de perfecte spreker? Dat vraagt intuïtie, kennis van zaken, vernuft, kritisch denken en creativiteit. Het Sprekershuys is deze schaap met de vijf poten. Geen wonder dat ze al tien jaar op rij knetterhard groeien zónder de kwaliteit en persoonlijke benadering uit het oog te verliezen. Deze aanpak van toppers zoals Vivian, Adelitha, Isabelle en Suzanne maakt dat we iedere dag weer met veel plezier met ze samenwerken.
Remy Gieling in pak kijkend naar de camera.
Remy Gieling
Betrouwbaar en erg persoonlijk
...
Ik werk al jaren samen met het Sprekershuys en ben super tevreden! Ze zijn niet alleen betrouwbaar en transparant, maar ook erg persoonlijk in hun aanpak. Echt een fijne club om als spreker mee samen te werken. Aanrader!
Christian Kromme starend naar voren met een lichte glimlach.
Christian Kromme
Toffe talks en vette stages
...
Ik werk al jaren met heel veel plezier met het Sprekershuys. Ze regelen hele goede boekingen, toffe talks, vette stages, ze betalen op tijd, alles wordt van A tot Z gefixt, en ze komen met nieuwe ideeën. Helemaal blij en tevreden. Alles wat een spreker wil.
Ron Simpon met een rood-zwarte achtergrond kijkend naar de camera.
Ron Simpson
Een heel vast, trouw en betrokken team
...

Ik ben heel blij met de samenwerking met Sprekershuys. Het is een heel vast, trouw en betrokken team, ze denken goed mee en waar ze vooral in uitblinken is het schakelen tussen de klant en spreker om de optimale match te creëren.

Kim Lammers lachend met mond dicht bij grijze achtergrond
Kim Lammers
Voortvarendheid nooit minder geworden
...

Het Sprekershuys was het eerste sprekersbureau dat mij benaderde en hun voortvarendheid is nooit minder geworden. Het team helpt me bij veel meer dan alleen boekingen en met Crijn heb ik niet alleen een goede manager, maar ook een attente en ondernemende sparringpartner, die overal kansen ziet.

Sander Schimmelpenninck met een met een groene jas kijkend naar voren
Sander Schimmelpenninck
Connect. That's what we do at Sprekershuys.

Aandacht

Impact

Inhoud

Kwaliteit

Waar we voor staan

What’s in it for them? Als je relevant bent in je boodschap, hangt jouw doelgroep aan je lippen. Buiten kijf staat onze drang naar het leveren van inhoud en kwaliteit. Des te strenger zijn we in de selectieprocedure van onze huysgenoten. Welkom zijn sprekers en dagvoorzitters die varen op jarenlange ervaring, die verrassende inzichten geven waar de wereld op zit te wachten. Trots zijn we op onze aanstormende talenten met verhalen die verteld móeten worden. We hebben het allemaal in huys voor je.

 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Creatieve (online) concepten
 • Offerte binnen 24 uur
 • Eigen Content Studio
Marijke Roskam aan het spreken op een podium voor publiek in een zaal
Thijs Launspach zittend op een stoel aan het spreken op podium met blauwe en rode gloed achter zich

WE WERKEN MET DEZE PARTNERS

Event Inspiration logo
Momice logo
You Agency logo
MHB logo
Mentimeter logo
G14 logo
High Profile Events logo
Right to Play logo
Logo van De Fabrique
Event Inspiration logo
Momice logo
You Agency logo
MHB logo
Mentimeter logo
G14 logo
High Profile Events logo
Right to Play logo
Logo van De Fabrique
Event Inspiration logo
Momice logo
You Agency logo
MHB logo
Mentimeter logo
G14 logo
High Profile Events logo
Right to Play logo
Logo van De Fabrique