1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de best mogelijke match
 3. ...
  Ruim 10 jaar eventpartner
 4. ...
  Offerte binnen 24 uur

Welkom bij ons thuys

Samen creëren we events met impact

Het Sprekershuys is hét sprekersbureau waar het draait om aandacht, betrokkenheid, inhoud en impact. Met kennis en enthousiasme verbinden we sprekers en dagvoorzitters aan zakelijke evenementen. Maar dat niet alleen. Je ervaart onze meerwaarde ook in het meedenken over event concepting, contentstrategie en over het communicatietraject. Want met het complete plaatje creëer je pas echt impact. Logisch dus dat onze sprekers en opdrachtgevers zich welkom voelen in ons huys. Jij binnenkort ook?

De kracht van een goed verhaal

Wij geloven in de kracht van een goed verhaal. Een verhaal dat mensen inspireert, iets nieuws leert en aanzet tot verandering. Daarom vind je bij Sprekershuys de beste sprekers, presentatoren of dagvoorzitters voor jouw event. Met aandacht voor jouw verhaal en doelen, zoeken we naar de beste match voor jouw event.

...

Jouw verhaal, onze aandacht!

Al enig idee hoe je jouw corporate boodschap over de bühne gaat brengen? Jouw verhaal heeft onze aandacht. Het is de opmaat naar resultaat waarin we samen op zoek gaan naar unieke inhoud gekoppeld aan die sprekers, dagvoorzitters en performers die - net als wij - oog hebben voor jouw doelstellingen.

Evenementen
Inspirerend van toon en relevant in betekenis. Samen zorgen we voor impact.

Full focus op jouw wensen

We zijn experts in luisteren, inleven, doorvragen en meedenken. We hebben hiervoor alle aandacht voor jou en het event. Op die manier maken we verschil. Uiteraard geldt dit ook voor onze huysgenoten! Het is een samenspel waarmee we tot de beste matches komen. Waarmee we je volgende event tot een succes gaan maken. Hier zijn we verbinders voor geworden.

In co-creatie met jou realiseren we een impactvol event. Laat je bezoekers de deur uitgaan met een lach, maar vooral met hun hoofden vol inspiratie en motivatie om iets groots te doen of juist iets kleins te veranderen. Het begint met een doordacht plan waarin alles klopt: van de eerste aankondiging tot en met het laatste fotomoment. Laten we samen impact creëren met een permanent karakter.

Team Sprekershuys

Waarom het Sprekershuys?

 • Hoge mate van betrokkenheid bij het begeleiden, plaatsen en profileren van sprekers
 • Focus op kwaliteit en inhoud; bij sprekers en bij het beoordelen van de aanvragen
 • Aandacht voor het voor- en natraject van een event
 • Het ontdekken van aanstormende talenten
 • Faciliteren van interactie door inzet van moderne mediatechnologie en internet
 • Het organiseren van workshops en masterclasses door experts en toptalenten (op aanvraag)
 • Passie voor het vak!
Verbinden. Dat is wat we bij het Sprekershuys doen.

Aandacht

Impact

Inhoud

Kwaliteit

Waar we voor staan

What’s in it for them? Als je relevant bent in je boodschap, hangt jouw doelgroep aan je lippen. Buiten kijf staat onze drang naar het leveren van inhoud en kwaliteit. Des te strenger zijn we in de selectieprocedure van onze huysgenoten. Welkom zijn sprekers en dagvoorzitters die varen op jarenlange ervaring, die verrassende inzichten geven waar de wereld op zit te wachten. Trots zijn we op onze aanstormende talenten met verhalen die verteld móeten worden. We hebben het allemaal in huys voor je.

 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Creatieve (online) concepten
 • Offerte binnen 24 uur
 • Eigen Content Studio

WE WERKEN MET DEZE PARTNERS