"Waar een wil is, is een weg!"

Maartje Ijzerman

Managing partner. Van het regelen & organiseren. Krijgt energie van het samenstellen van programma's van events. Vind het leukste aan het vak: de communicatie, in alle vormen en maten. Houd van het luisteren, maar vooral van het meezingen met muziek en commercials (tot ergernis van sommige anderen..) Kun je wakker maken voor chips, altijd. En het Sprekershuys? Omdat het staat voor kwaliteit, aandacht, innovatie en ambitie!

"Never stop learning because life never stops teaching."

Anouk Bienefelt

Marketing manager. Nieuwe uitdagingen zijn soms eng, meestal heel leuk en altijd zorgen ze voor ontwikkeling. Jezelf blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel niveau vind ik cruciaal in deze snel veranderende wereld. Met mijn achtergrond in cultuurgeschiedenis en digitale media vormde de branche van het Sprekershuys een nieuwe uitdaging. Spannend, maar zo leuk gebleken. Het werken met én het ontmoeten van zoveel inspirerende mensen, meewerken aan mooie evenementen met actuele en interessante topics, het opdoen van nieuwe levenswijsheden en dat allemaal in de eerste periode van mijn carrière. Wat een mooi vooruitzicht voor wat nog komen gaat!

"Lachen is de kortste afstand tussen mensen. J.F.Kennedy"

Milene Sonnemans

Na het afronden van mijn studie aan de Hogere Hotelschool heb ik werkervaring opgedaan in de hospitality branche en de zakelijke dienstverlening. De rode draad die door mijn opleiding en werkervaring heenloopt is het bij elkaar brengen van vraag en passend aanbod met oog voor kwaliteit en service. Ik ben daarom bij het Sprekershuys helemaal op mijn plek! Naast de praktische vaardigheden die ik hier leer ontwikkel ik ook op persoonlijk valk door de wijsheden van onze Huysgenoten. Wat wil je nog meer in een baan!?

"Leer de leuke dingen uit het leven te halen"

Florentine de Regt

Op 13 mei ben ik begonnen met mijn leerzame stage bij Het Sprekershuys. Ik zit nu in mijn 1e jaar MBO evenmanagement en zocht een stage waarbij ik volledig mee mag werken in het team. Dat heb ik helemaal gevonden bij het Sprekerhuys. Ik word overal bij betrokken, heb vrijheid in mijn stage en mag met allerlei leuke projecten meewerken.

"Just go with the flow"

Melle Meijer

Het Sprekershuys draagt bij aan impact en inspiratie, dat geeft energie. Door mijn functie als content marketeer mag ik onze huysgenoten een podium geven door ze hun verhaal te laten vertellen. Op deze manier krijgt de klant een een goed beeld van ze. Zelf word ik regelmatig door deze huysgenoten enorm geïnspireerd door hun boeiende verhalen. Hier krijg ik ontzettend veel energie van en dat maakt mijn werk zo leuk! Binnen het team ben ik de 'groene' en de veganist, en daar ben ik trots op! Ik kijk ernaar uit om nog meer mooie verhalen te mogen vertellen en impact te maken.

“Your life is as good as your mindset”

Anna Walhof

Momenteel zit ik in het tweede leerjaar van mijn opleiding Commerciële Economie op Mbo Utrecht. Begin dit leerjaar ben ik met veel plezier begonnen aan mijn stage bij het Sprekershuys. Het gezellige en hardwerkende team geeft mij veel energie om nieuwe dingen te leren. Mijn stage heb ik voltooid, maar ik werk nu naast mijn opleiding nog steeds bij het Sprekershuys en zo zet ik mijn taken met betrekking tot online marketing met plezier voort!

"There's no time to be bored in a world as beautifull as this."

Jet De Greeuw

Directiesecretaresse, een manusje-van-alles. Krijgt energie van collega's en klanten ondersteunen. Het leukste van het vak: betrokkenheid, professionaliteit en gezelligheid. Geen dag is hetzelfde! Houd van (salsa) dansen, films kijken, leuke dingen doen en lekker eten.

"Het leven moet je altijd van twee kanten bekijken, dus draai je nog eens om"

Chloe Martens

Creatief brein. Altijd vol met ideeën. Word levendig van in contact zijn met mensen en het ontwikkelen van creatieve concepten. Leukste aan werken bij het Sprekershuys: het blij maken van klanten, maar ook alle toffe creatieve dingen die ik hier mag doen. The perfect combination in ONE job! Vrije tijd wordt graag besteed met vrienden het liefste op een festival. En me time betekent Netflixen en liters thee!

"Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald."

Crijn Janssen

Ondernemen is mijn passie. In 2013 heb ik mede het Sprekershuys opgericht als challenger in de markt. Met enthousiasme en innovatieve ideeën bestormen we de markt. Het mooiste aan het vak is de intensieve relaties die je opbouwt met onze huysgenoten en klanten, daar geniet ik van!

"Als je merkt dat je tot een meerderheid bent gaan horen, is het tijd voor reflectie."

Remco van Nieuwenhoven

Als mede oprichter ben ik voornamelijk bezig met strategie, marketing en online. Graag denk ik mee over de uitwerking van een event passend in een strategisch kader. Als we met events of lezingen voor onze opdrachtgevers de interactie en binding met een doelgroep kunnen vergroten, ben ik dik tevreden. Je kan mij altijd wakker maken voor een rondje golf met mede oprichter Crijn. We combineren vriendschap, spelvreugde en zakelijke updates, in volstrekt willekeurige volgorde. Ik ben enorm trots op het enthousiaste team van Sprekershuys, in korte tijd is onder leiding van Maartje een bloeiende onderneming ontstaan. Uniek zijn de persoonlijke relaties met onze huysgenoten, waarmee we soms letterlijk lief en leed delen. En alles met oprechte aandacht voor de mensen waar het om draait.