De verbinders

van het Sprekershuys

Dit zijn de verbinders van het Sprekershuys. Klaar om naar je te luisteren, met je mee te denken en om je aan te vullen vanuit de inhoud. Dat doen ze vol enthousiasme en met plezier. Een kwestie van ondervinden. Vele bedrijven gingen je voor. Stel gerust je vraag.

Team Sprekershuys
"Waar een wil is, is een weg!"

Maartje IJzerman

Managing partner. Is van het regelen en organiseren. Krijgt energie van het samenstellen van programma's voor events. Wat ze het leukste vindt? De communicatie in alle vormen en maten. Houdt van luisteren naar muziek. Maar vooral van meezingen, zelfs met commercials. Dit tot ergernis van sommige anderen... Je kunt haar wakker maken voor chips, altijd.

"Je kan niet altijd 6 gooien!"

Vivian Goudkuil

Verbinder. Eigenlijk altijd vrolijk. Communicatief vaardig, sociaal en zeer goed in plannen. Waarom het Sprekershuys? Het contact en schakelen met allerlei verschillende mensen. De ongedwongen sfeer. En niet te vergeten onze kantoorhond Jip! Wordt verder onwijs gelukkig van kaasplankjes (met wijn), vega bitterballen en alles wat met kerst te maken heeft.

"Dream, dare, do."

Suzanne Munter

Verbinder. Een passie voor evenementen in de breedste zin van het woord. De schakel zijn tussen de verschillende partijen, inspireren, het zien 'groeien' van een event in de voorbereidingen en uiteindelijk het event zelf met een tevreden opdrachtgever, daar word ik ontzettend blij van.

"Daag jezelf uit groot te dromen."

Adelitha van der Zee

Verbinder. Is van het snelle schakelen en het behouden van overzicht. Haalt voldoening uit samen succes behalen, complexe vraagstukken oplossen, maar ook van een fijne ochtend wandeling. Luistert graag naar John Mayer, reist stad en land af om Max Verstappen te supporten. En kan je ’s nachts wakker maken voor een verse stroopwafel.

"Never stop learning because life never stops teaching."

Anouk Bienefelt

Marketing manager. Is van strategie & visie. De stip aan de horizon zetten én bereiken. Nieuwe kansen creëren en optimaliseren wat er al is. Samen impact maken. Met het team, met sprekers en onze klanten. Dat is het Sprekershuys. Wordt heel blij van het gouden randje, ook als het gaat om kleine dingen.

"Durf. Gewoon doen joh!"

Claire Clement

Verbinder. Is een echt creatief gezelligheidsdier en heeft hele uiteenlopende passies zoals beauty en fotografie, maar wordt pas écht gelukkig als ze kan bijdragen aan een lach op iemands gezicht. Met haar grootste passie voor de entertainmentbranche, krijgt ze zelf een brede glimlach van meedenken over de juiste invulling van een event of als ze kan ontzorgen!

"Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald."

Crijn Janssen

Ondernemer in hart en nieren. In 2013 medeoprichter van het Sprekershuys als Challenger in de markt. Met enthousiasme en innovatieve ideeën de markt bestormen: daar gaat hij voor. Het mooiste aan het vak? De intensieve relaties die je opbouwt met huysgenoten en klanten. Genieten!

"If you book them they will come."

Isabelle Moree

Office Manager / Boekingsagent. Is van het regelen en structureren. Krijgt energie van contact met mensen en het snel schakelen tussen werkzaamheden. Haalt er voldoening uit dingen vlekkeloos te laten verlopen en vindt een goede werksfeer belangrijk. Houdt erg van films, series & podcasts.

"Be the wonder you seek."

Iris Jager

Verbinder. Is open en eerlijk. Vindt belangstelling in elkaar hebben belangrijk. Houdt van goede communicatie en dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Danst het liefst op latin music, hiphop of reggaeton muziek.

"You're never gonna fly if you're afraid to fall."

Daniëlle van der Schoot

Content marketeer. Veelzijdig, goed met woorden en creatief. Dompelt zichzelf graag onder in verhalen in iedere vorm. Schrijft, fotografeert en filmt wanneer ze kan. Houdt van dromen, duiken, piano spelen en in het diepe springen. Vindt dat je samen de mooiste dingen maakt.

"Push yourself out of your comfort zone."

Christel Loggers

Marketing projectmanager. Is van het regelen en plannen. Krijgt er energie van om alles te coördineren, snel te schakelen en inspirerende teksten te schrijven. Haalt voldoening uit een chaotische dag wetende dat er samen met het team iets goeds is neergezet. Tovert dan ook graag een glimlach op iemands gezicht.

"Als je merkt dat je tot een meerderheid bent gaan horen, is het tijd voor reflectie."

Remco Van Nieuwenhoven

Als mede oprichter ben ik voornamelijk bezig met strategie, marketing en online. Graag denk ik mee over de uitwerking van een event passend in een strategisch kader. Als we met events of lezingen voor onze opdrachtgevers de interactie en binding met een doelgroep kunnen vergroten, ben ik dik tevreden. Je kan mij altijd wakker maken voor een rondje golf met mede oprichter Crijn. We combineren vriendschap, spelvreugde en zakelijke updates, in volstrekt willekeurige volgorde. Ik ben enorm trots op het enthousiaste team van Sprekershuys, in korte tijd is onder leiding van Maartje een bloeiende onderneming ontstaan. Uniek zijn de persoonlijke relaties met onze huysgenoten, waarmee we soms letterlijk lief en leed delen. En alles met oprechte aandacht voor de mensen waar het om draait.

"Creativity is driven by an open mind and lots of coffee."

W.H. Bas van Leerdam

Video Content Producer, creatieveling, koffieleut. Gedreven om een mooi plaatje neer te zetten en een interessant verhaal in beeld te brengen. Technisch onderlegd en altijd op zoek naar verbetering in het werk. Houdt ervan om te spelen met de camera, alleen of met zijn vrienden. Daarnaast is hij een fanatiek gamer, wandelaar en gezelligheidsdier.

"No rain, no flowers."

Shanna van Rooijen

Creative marketeer. Creatief en strategisch tegelijk. Houdt ervan deze skills samen te bundelen en tot een innovatief en impactvol concept te komen. Én deze ook uit te voeren. Wordt gelukkig van versie bloemen, gemberthee en dieren. (Vooral haar eigen hondje.)

"Don’t wish for it, work for it."

Romay Wagenvoort

Junior online campaign marketeer. Optimist en doorzetter. Let op de details. Haalt geluk uit de kleine dingen. Houdt van schrijven, bedenken en communiceren. Start haar werkdag het liefst met een cappuccino. Duidelijke communicatie, een veelzijdig takenpakket en gemotiveerde mensen dragen bij aan haar werkgeluk. Je kunt haar wakker maken voor stedentrips en watermeloen, al is ze meer een avondmens.

"All flourishing is mutual."

Joost van der Velde

Altijd creatief bezig. Naast vormgeving ook behendig met een penseel en zaag. In zijn werk probeert Joost altijd vorm te geven aan de waarden van mensen. Als hij niet aan het creëren is dan kan je hem in de natuur vinden aan het wandelen of ‘s avonds op de dansvloer. Joost houdt veel van tweedehandswinkels en is hier dan ook elke week te vinden als vrijwilliger.