"Waar een wil is, is een weg!"

Maartje Ijzerman

Na mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht te hebben afgerond kwam het Sprekershuys op mijn pad. Het bezig zijn met creatieve concepten, organiseren, communicatie en het brengen van inspiratie is iets waar ik blij van word. Met regelmaat hoor ik ‘Wauw... Jij doet leuk werk!’. Ik kan volmondig zeggen: ‘Ja, ik heb het leukste werk dat er is!’.

"Never stop learning because life never stops teaching."

Anouk Bienefelt

Nieuwe uitdagingen zijn soms eng, meestal heel leuk en altijd zorgen ze voor ontwikkeling. Jezelf blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel niveau vind ik cruciaal in deze snel veranderende wereld. Met mijn achtergrond in cultuurgeschiedenis en digitale media vormt de branche van het Sprekershuys een nieuwe uitdaging. Spannend en nu al zo leuk. Het werken met én het ontmoeten van zoveel inspirerende mensen, meewerken aan mooie evenementen met actuele en interessante topics, het opdoen van nieuwe levenswijsheden en dat allemaal in de eerste periode van mijn carrière. Wat een mooi vooruitzicht voor wat nog komen gaat!

"Lachen is de kortste afstand tussen mensen. J.F.Kennedy"

Milene Sonnemans

Na het afronden van mijn studie aan de Hogere Hotelschool heb ik werkervaring opgedaan in de hospitality branche en de zakelijke dienstverlening. De rode draad die door mijn opleiding en werkervaring heenloopt is het bij elkaar brengen van vraag en passend aanbod met oog voor kwaliteit en service. Ik ben daarom bij het Sprekershuys helemaal op mijn plek! Naast de praktische vaardigheden die ik hier leer ontwikkel ik ook op persoonlijk valk door de wijsheden van onze Huysgenoten. Wat wil je nog meer in een baan!?

"Leer de leuke dingen uit het leven te halen"

Florentine de Regt

Op 13 mei ben ik begonnen met mijn leerzame stage bij Het Sprekershuys. Ik zit nu in mijn 1e jaar MBO evenmanagement en zocht een stage waarbij ik volledig mee mag werken in het team. Dat heb ik helemaal gevonden bij het Sprekerhuys. Ik word overal bij betrokken, heb vrijheid in mijn stage en mag met allerlei leuke projecten meewerken.

"Just go with the flow"

Melle Meijer

Na het voldoen van mijn afstudeeronderzoek bij het Sprekershuys ben ik er blijven werken. Mijn twee opleidingen komen hier helemaal samen: beeld en communicatie. Daarom word ik heel enthousiast van deze baan! Maar ook de kracht van evenementen, het contact met huysgenoten en klanten én de goede sfeer op kantoor geven mij veel energie.

“Your life is as good as your mindset”

Anna Walhof

Momenteel zit ik in het tweede leerjaar van mijn opleiding Commerciële Economie op Mbo Utrecht. Begin dit leerjaar ben ik met veel plezier begonnen aan mijn stage bij het Sprekershuys. Het gezellige en hardwerkende team geeft mij veel energie om nieuwe dingen te leren. Mijn stage heb ik voltooid, maar ik werk nu naast mijn opleiding nog steeds bij het Sprekershuys en zo zet ik mijn taken met betrekking tot online marketing met plezier voort!

"There's no time to be bored in a world as beautifull as this."

Jet De Greeuw

Binnen de evenementenbranche vind ik het mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan een bijzondere ervaring. Ervoor zorgen dat iedereen tevreden op het evenement terug kan kijken is mijn doel. Een van mijn favoriete evenementen is de Parade. Voornamelijk door de variëteit aan optredens, de gemoedelijke sfeer en de gezelligheid.

"Het leven moet je altijd van twee kanten bekijken, dus draai je nog eens om"

Chloe Martens

Na het afronden van mijn studie Visual Art and Design management aan HKU in Utrecht zocht ik een nieuwe uitdaging. Door een eerdere stage in de eventbranche had ik al kennis gemaakt met het Sprekershuys. Destijds dacht ik: Dit is een tof bedrijf! Hen moet ik in de gaten houden. De functie die ik nu vervul bij het Sprekershuys is precies de uitdaging die ik zoek. Ik kan hier mijn creatieve ei kwijt, ik geniet er heel erg van om met mensen te werken en ik denk graag mee met de klant om de impact van het evenement nog groter te maken! Alles wat ik zoek in een baan vind ik hier bij het Sprekershuys.

"Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald."

Crijn Janssen

Ondernemen is mijn passie. In 2013 heb ik mede het Sprekershuys opgericht als challenger in de markt. Met enthousiasme en innovatieve ideeën bestormen we de markt. Het mooiste aan het vak is de intensieve relaties die je opbouwt met onze huysgenoten en klanten, daar geniet ik van!

"Als je merkt dat je tot een meerderheid bent gaan horen, is het tijd voor reflectie."

Remco van Nieuwenhoven

Vanaf de oprichting in 2013 ben ik betrokken bij deze succesvolle onderneming. Met veel plezier werk ik samen met het team, onder leiding van Maartje, om de snelle groei in goede banen te leiden. Als directeur van internetbureau Orange Juice ben ik verantwoordelijk voor de website en de online marketing. Geweldig om de ontwikkeling van het jonge, enthousiaste team van dichtbij mee te maken.