"Waar een wil is, is een weg!"

Maartje Ijzerman

Managing partner. Is van het regelen en organiseren. Krijgt energie van het samenstellen van programma's voor events. Wat ze het leukste vindt? De communicatie in alle vormen en maten. Houdt van luisteren naar muziek. Maar vooral van meezingen, zelfs met commercials. Dit tot ergernis van sommige anderen... Je kunt haar wakker maken voor chips, altijd.

"Never stop learning because life never stops teaching."

Anouk Bienefelt

Marketing manager. Is van strategie & visie. De stip aan de horizon zetten én bereiken. Nieuwe kansen creëren en optimaliseren wat er is al is. Samen impact maken. Met het team, met sprekers en onze klanten. Dat is het Sprekershuys. Wordt heel blij van het gouden randje, ook als het gaat om kleine dingen.

"Dream, dare, do."

Suzanne Munter

Verbinder. Een passie voor evenementen in de breedste zin van het woord. De schakel zijn tussen de verschillende partijen, inspireren, het zien 'groeien' van een event in de voorbereidingen en uiteindelijk het event zelf met een tevreden opdrachtgever, daar word ik ontzettend blij van.

"Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald."

Crijn Janssen

Ondernemen in hart en nieren. In 2013 medeoprichter van het Sprekershuys als Challenger in de markt. Met enthousiasme en innovatieve ideeën de markt bestormen: daar gaat hij voor. Het mooiste aan het vak? De intensieve relaties die je opbouwt met huysgenoten en klanten. Genieten!

"Je kan niet altijd 6 gooien!"

Vivian Goudkuil

Verbinder. Eigenlijk altijd vrolijk. Communicatief vaardig, sociaal en zeer goed in plannen. Waarom het Sprekershuys? Het contact en schakelen met allerlei verschillende mensen. De ongedwongen sfeer. En niet te vergeten onze kantoorhond Jip! Wordt verder onwijs gelukkig van kaasplankjes (met wijn), vega bitterballen en alles wat met kerst te maken heeft.

"Als je merkt dat je tot een meerderheid bent gaan horen, is het tijd voor reflectie."

Remco van Nieuwenhoven

Als mede oprichter ben ik voornamelijk bezig met strategie, marketing en online. Graag denk ik mee over de uitwerking van een event passend in een strategisch kader. Als we met events of lezingen voor onze opdrachtgevers de interactie en binding met een doelgroep kunnen vergroten, ben ik dik tevreden. Je kan mij altijd wakker maken voor een rondje golf met mede oprichter Crijn. We combineren vriendschap, spelvreugde en zakelijke updates, in volstrekt willekeurige volgorde. Ik ben enorm trots op het enthousiaste team van Sprekershuys, in korte tijd is onder leiding van Maartje een bloeiende onderneming ontstaan. Uniek zijn de persoonlijke relaties met onze huysgenoten, waarmee we soms letterlijk lief en leed delen. En alles met oprechte aandacht voor de mensen waar het om draait.

“Freedom began on the day the first sheep wandered away from the herd.”

Owen Wolvers

Creatieveling. In het design-werkveld, maar ook daarbuiten. Haalt voldoening uit het vinden van een passende oplossing voor een probleem. Is begonnen bij het Sprekershuys vanwege de huiselijke sfeer en de fijne mensen. Speelt graag (eigen stukken) op de piano, houdt van theater en is dol op de muziek van vroeger. Wil ooit nog een boek schrijven.

"You're never gonna fly if you're afraid to fall."

Daniëlle van der Schoot

Content marketeer. Veelzijdig, goed met woorden en creatief. Dompelt zichzelf graag onder in verhalen in iedere vorm. Schrijft, fotografeert en filmt wanneer ze kan. Houdt van dromen, duiken, piano spelen en in het diepe springen. Vindt dat je samen de mooiste dingen maakt.

"Durf. Gewoon doen joh!"

Claire Clement

Verbinder. Is een echt creatief gezelligheidsdier en heeft hele uiteenlopende passies zoals beauty en fotografie, maar wordt pas echt gelukkig als ze kan bijdragen aan een lach op iemands gezicht. Met haar grootste passie voor de entertainmentbranche, krijgt ze zelf een brede glimlach van meedenken over de juiste invulling van een event of als ze kan ontzorgen!