"Waar een wil is, is een weg!"

Maartje Ijzerman

Managing partner. Is van het regelen en organiseren. Krijgt energie van het samenstellen van programma's voor events. Wat ze het leukste vind? De communicatie in alle vormen en maten. Houdt van luisteren naar muziek. Maar vooral van meezingen, zelfs met commercials. Dit tot ergernis van sommige anderen...Je kunt haar wakker maken voor chips, altijd.

"Never stop learning because life never stops teaching."

Anouk Bienefelt

Marketing manager. Is van strategie & visie. De stip aan de horizon zetten én bereiken. Nieuwe kansen creëren en optimaliseren wat er is al is. Samen impact maken. Met het team, met sprekers en onze klanten. Dat is het Sprekershuys. Wordt heel blij van het gouden randje, ook als het gaat om kleine dingen.

"'A  winner is a dreamer who never gives up" Nelson Mandela

Robin Stevens

Verbinder met een creatieve geest. Heeft een achtergrond in de televisie- en danswereld. In welke baan dan ook, de rode draad is altijd: mensen samenbrengen, elkaar inspireren en verhalen vertellen. Missie: de juiste mensen op de juiste plek. Alleen dan krijgt talent de kans optimaal te groeien en te presteren.
Houdt van: New York, zon en chocolade.

"Just go with the flow"

Melle Meijer

Contentmarketeer. In brede zin. Bedenken, uitvoeren en inspireren. Het vertellen van verhalen en alles met creativiteit. Haalt de meeste inspiratie uit de verhalen van onze sprekers. Vandaar het Sprekershuys! Houdt van sport (kijken), kletsen over vooral belangrijke dingen, borrelen, (plantaardig) eten, series kijken en anderen helpen.

"Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald."

Crijn Janssen

Ondernemen in hart en nieren. In 2013 medeoprichter van het Sprekershuys als Challenger in de markt. Met enthousiasme en innovatieve ideeën de markt bestormen: daar gaat hij voor. Het mooiste aan het vak? De intensieve relaties die je opbouwt met huysgenoten en klanten. Genieten!

Je kan niet altijd 6 gooien!

Vivian Goudkuil

Verbinder en Office manager. Eigenlijk altijd vrolijk. Soms een beetje dromerig. Communicatief vaardig, sociaal en perfectionistisch. Waarom het Sprekershuys? Het contact en schakelen met allerlei verschillende mensen. De ongedwongen sfeer. En niet te vergeten onze kantoorhond Jip! Wordt verder onwijs gelukkig van kaasplankjes (met wijn), vega bitterballen, Kerst en dieren.

"Als je merkt dat je tot een meerderheid bent gaan horen, is het tijd voor reflectie."

Remco van Nieuwenhoven

Als mede oprichter ben ik voornamelijk bezig met strategie, marketing en online. Graag denk ik mee over de uitwerking van een event passend in een strategisch kader. Als we met events of lezingen voor onze opdrachtgevers de interactie en binding met een doelgroep kunnen vergroten, ben ik dik tevreden. Je kan mij altijd wakker maken voor een rondje golf met mede oprichter Crijn. We combineren vriendschap, spelvreugde en zakelijke updates, in volstrekt willekeurige volgorde. Ik ben enorm trots op het enthousiaste team van Sprekershuys, in korte tijd is onder leiding van Maartje een bloeiende onderneming ontstaan. Uniek zijn de persoonlijke relaties met onze huysgenoten, waarmee we soms letterlijk lief en leed delen. En alles met oprechte aandacht voor de mensen waar het om draait.

Dream, dare, do

Suzanne Munter

Verbinder. Een passie voor evenementen in de breedste zin van het woord. De schakel zijn tussen de verschillende partijen, inspireren, het zien 'groeien' van een event in de voorbereidingen en uiteindelijk het event zelf met een tevreden opdrachtgever, daar word ik ontzettend blij van.