1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & televisiepresentatrice

Rachel Rosier

Rachel Rosier is een Nederlands televisiepresentatrice en programmamaker voor de Evangelische Omroep. Ze kreeg landelijke bekendheid als gezicht van het testprogramma Checkpoint, dat wordt uitgezonden op Zapp, NPO 3. Als presentatrice en dagvoorzitter zorgt ze voor interactie met het publiek en creëert ze een open sfeer waarbij er gedeeld mag worden. Rachel is te boeken bij het Sprekershuys.

...Rachel Rosier

Over Rachel Rosier

Als dagvoorzitter maakt Rachel een interactieve sessie van jouw event. Ze stelt kritische vragen, zorgt voor een prettige sfeer en weet de zaal te verbinden. Of het nou op het gebied van journalistiek, entertainment, televisie of media is, Rachel zorgt dat het publiek de zaal vol nieuwe inzichten verlaat. 


Van presentatrice tot programmamaker 

Rachel ontdekte haar passie voor journalistiek al op jonge leeftijd. Na het behalen van de opleiding journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede start ze in 2011 bij de EO. Daar ging ze aan de slag als redacteur en werkte ze onder andere aan programma’s zoals Bestemming Onbekend en Checkpoint op NPO zapp. Ze combineert haar werk graag met haar journalistieke achtergrond door lastige vraagstukken in haar programma’s te belichten. Zo presenteerde ze in 2020 het programma Alleenzaam om eenzaamheid onder jongeren bespreekbaar te maken en helpt ze negen kandidaten in HuizenFixers aan een woning door middel van out of the box woonoplossingen. Naast haar programma’s maakt ze ook impact als columniste voor het christelijke magazine voor vrouwen Eva. Ze spreekt open over haar ervaringen en inspireert anderen om sterk in hun geloof te staan. 


Rachel Rosier als dagvoorzitter

Als dagvoorzitter maakt ze van het thema van jouw event een uitnodigende sessie. Ze stelt kritische vragen, maar weet de zaal ook door middel van interactie te verbinden. Ze maakt ruimte voor sprekers om te inspireren en geeft ook de zaal de kans om hun verhalen te delen of vragen te stellen. Zo ontstaat er een energieke uitwisseling van nieuwe inzichten.


Boek Rachel Rosier bij het Sprekershuys!

Rachel Rosier is te boeken dagvoorzitter en presentator en is expert op het gebied van journalistiek, entertainment, televisie en media. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Rachel Rosier boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Entertainment, Journalistiek, TV/Media, Televisie

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

€3500

Sessies

Dagvoorzitter Rachel Rosier

Rachel Rosier is een Nederlands televisiepresentatrice en programmamaker voor de Evangelische Omroep. Ze werkt mee aan verschillende programma's, zowel voor als achter de schermen, maar is voornamelijk bekend als gezicht van het testprogramma Checkpoint, dat wordt uitgezonden op Zapp, NPO 3. Dat de media in haar bloed zat, werd al gauw duidelijk. Haar ouders, Victor en Christa Rosier, waren beide werkzaam in de media. Al op jonge leeftijd had Rachel interesse in het vakgebied van haar ouders. Zo schreef ze artikelen voor het lokale Huizerse weekblad en werkte ze in haar vrije tijd mee op de redactie van de EO, voor het kinderprogramma BlinQ. 


Als dagvoorzitter weet ze van thema’s zoals journalistiek, entertainment, televisie en media een uitnodigende sessie te maken. Daarbij stelt ze kritische vragen en weet ze de rode draad van jouw event te bewaken. Ze verbindt de zaal en geeft ze de kans om hun verhalen of vragen te delen. Ze maakt ook ruimte voor sprekers om te inspireren, zo ontstaat er een energieke uitwisseling van nieuwe inzichten.Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.