Aanstormende talenten van 2021

Anouk Bienefelt

Anouk Bienefelt

vier sprekers poserend

Dit zijn de aanstormende huysgenoot talenten van 2021. Bekijk hun sprekersprofiel bij het Sprekershuys!

Aanstormende talenten van 2021

Ook in 2021 blijven we streven naar dé perfecte match om sprekers te verbinden aan evenementen. Op basis van onze kennis en ervaring hebben we een donkerbruin vermoeden welke sprekers komend jaar veel geboekt zullen worden. We noemen ze ook wel: onze aanstormende talenten. We stellen ze graag aan jullie voor.

Ann-Lynn HamelinkAnn-Lynn Hamelink is nieuwslezer en eindredacteur bij RTL Nieuws. Met haar journalistieke achtergrond is ze een ijzersterke dagvoorzitter met veel kennis over ondernemerschap, leiderschap, economie en duurzaamheid.

Bert SlagterBert Slagter is expert in complexiteit. Zijn missie is het inzichtelijk en begrijpelijk maken van complexe zaken. Als lid van het Red Team voorziet hij het kabinet van advies in de aanpak tijdens de coronacrisis. Bert geeft lezingen over de coronapandemie, bitcoin en decentralized finance en vertelt je graag hoe je complexiteit inzichtelijk maakt.

Mark SchadenbergMark Schadenberg is slaapcoach. Goed slapen is de sleutel tot beter presteren. Een inspirerende lezing vol handige tips en tricks waar iedereen – in welke branche werkzaam dan ook – baat bij heeft.

Thijs LaunspachThijs Launspach is psycholoog en weet alles over stress, burn-outs en millenialzaken. Zeker na een uitdagend jaar ligt een burn-out voor veel mensen op de loer. Met prikkelende opdrachten en interactieve elementen komt de boodschap écht binnen.

Danielle JiskootDanielle Jiskoot
is oprichter van de eerste agency voor de dragcommunity. Ze werkte jarenlang als manager in businessdevelopment en sprak met talloze corporates over verduurzaming. Hier ondervond ze hoe belangrijk happiness is als groeifactor voor bedrijven. Danielle is changemaker en spreekt over (werk)geluk, diversiteit en inclusiviteit.

Rachel RosierRachel Rosier is een frisse persoonlijkheid en bekend van diverse kinderprogramma’s op Zapp. Naast haar werk voor de EO staat ze graag op events als presentatrice of dagvoorzitter waarbij ze het geheel op authentieke wijze aan elkaar praat.

Irma SluisIrma Sluis werd een nationale bekendheid door het tolken van de persconferenties tijdens de coronacrisis. Naast haar werk als tolk geeft Irma workshops en trainingen met thema’s als diversiteit, inclusiviteit en toegankelijkheid.

Andries TunruAndries Tunru
is cabaratier en werd twee jaar op rij Nederlands kampioen improvisatietheater. Bij het grote publiek werd hij bekend door zijn deelname aan De Slimste Mens waar hij zeven dagen op rij de winst behaalde. Met zijn succesvolle wrap-up shows is Andries veelgevraagd afsluiter van symposia en congressen.

Wendelien WoutersWendelien Wouters is dagvoorzitter en heeft een passie voor (jeugd)zorg, onderwijs, cultuur en ondernemerschap. Met een geweldig gevoel voor timing en haar oprechte interesse in wat mensen raakt en beweegt weet ze mensen te boeien en is ze een enorme kracht voor (zowel online als fysieke) evenementen.

Victoria KoblenkoVictoria Koblenko is een multitalent. Naast haar werk als actrice en presentatrice is ze spreker, dagvoorzitter en panellid. Victoria heeft zich de afgelopen jaren enorm ingezet voor duurzaamheid. Zo heeft ze een documentaire gemaakt over plastic. Door haar jarenlange ervaring voor de camera is ze een ijzersterke spreker en dagvoorzitter voor online events.

Benieuwd naar een van deze huysgenoten? Neem een kijkje op hun sprekersprofielen!