Vakgebied

Leiderschap
Coaching
Mindfulness
Psychologie
Millennials
Generatie Y
Stress management

Thema's

Leiderschap
Wetenschap
Lifestyle & Health
Zorg
Innovatie & Trends

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Spreker Thijs Launspach

Spreker Thijs Launspach (1988) is psycholoog, trainer, bestseller auteur en spreker. Met zijn expertise is hij vaak terug te vinden als spreker of panellid op evenementen en conferenties of als tafelgast bij verschillende tv- en radioprogramma’s. Hij weet zijn kennis op een begrijpelijke manier over te brengen waardoor het publiek altijd aan zijn lippen hangt. Door zijn manier van presenteren in combinatie met zijn stem en natuurlijk de zeer interessante inhoud van zijn presentaties houdt Thijs zijn toeschouwers geboeid tot de laatste minuut.


Auteur

Als auteur schreef spreker Thijs Launspach in 2018 de bestseller “Fokking Druk” over stress en burn-out, wat ook de basis vormt voor zijn lezingen over dit onderwerp. Eerder verschenen “Het Millennial Manifest” (2017) en “Quarterlife” (2012) waar hij dieper in de wereld van millennials duikt.


Media

Thijs is vaak te zien en horen in media, onder andere bij EenVandaag, Zomer met Art en Na het Nieuws. Hij gaf eerder lezingen voor partijen als EY, ICM, Thermo Fischer en de HKU. Daarnaast geeft hij diverse HR-conferenties en sprak hij op Lowlands en het Happinez Festival.


Boek Thijs Launspach bij het Sprekershuys!

Thijs Launspach is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider, panellid en gespreksleider. Hij spreekt over onderwerpen zoals leiderschap, stress en burn-out, generatieverschillen (op de arbeidsmarkt), persoonlijk leiderschap, millennials, innovaties en trends. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Thijs Launspach boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Thijs Launspach inhuren als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer