1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & psycholoog

Thijs Launspach

Spreker Thijs Launspach is psycholoog, trainer en bestsellerauteur. Hij is stress-expert en expert op het gebied van millennials: hun twijfels, hun mindset en hun uitdagingen op de arbeidsmarkt. Thijs legt je in zijn lezing op een duidelijke en overzichtelijke manier (én met humor!) alles uit wat je moet weten over stress, burn-outs en/of millennialzaken. Met prikkelende opdrachten en interactieve elementen komt de boodschap écht binnen! Hij is expert op het gebied van leiderschap, lifestyle & health en wetenschap. Thijs is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Thijs Launspach

Over Thijs Launspach

Spreker Thijs Launspach (1988) is psycholoog, trainer, bestseller auteur en spreker. Met zijn expertise is hij vaak terug te vinden als spreker of panellid op evenementen en conferenties of als tafelgast bij verschillende tv- en radioprogramma’s. Hij weet zijn kennis op een begrijpelijke manier over te brengen waardoor het publiek altijd aan zijn lippen hangt. Door zijn manier van presenteren in combinatie met zijn stem en natuurlijk de zeer interessante inhoud van zijn presentaties houdt Thijs zijn toeschouwers geboeid tot de laatste minuut.


Auteur

Als auteur schreef spreker Thijs Launspach in 2018 de bestseller Fokking Druk over stress en burn-out, wat ook de basis vormt voor zijn lezingen over dit onderwerp. Eerder verschenen Het Millennial Manifest (2017) en Quarterlife (2012), waar hij dieper in de wereld van millennials duikt.


Media

Thijs is vaak te zien en horen in media, onder andere bij EenVandaag, Zomer met Art en Na het Nieuws. Hij gaf eerder lezingen voor partijen als EY, ICM, Thermo Fischer en de HKU. Daarnaast geeft hij diverse HR-conferenties en sprak hij op Lowlands en het Happinez Festival.


Boek Thijs Launspach bij het Sprekershuys!

Thijs Launspach is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider, panellid en gespreksleider. Hij spreekt over onderwerpen zoals (persoonlijk) leiderschap, stress en burn-out, generatieverschillen (op de arbeidsmarkt), millennials, innovaties en trends. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Thijs Launspach boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Coaching, Leiderschap, Generatie Y, Stressmanagement, Psychologie, Millennials, Generatievraagstukken, Mindfulness

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Keynote Thijs Launspach: Hoe de socials je manipuleren en hoe je ontsnapt aan hun greep

Gebaseerd op zijn boek 'Asociale Media' neemt Thijs je mee in het onderwerp social media. Thijs legt in zijn sessies de impact van sociale media uit, met name op de mentale gezondheid, en hoe je je zich hiervan kunt losmaken. Hij deelt zijn kennis en inzichten om mensen bewust te maken van de manipulatieve aspecten van sociale media en hen handvatten te geven om hiermee om te gaan.

Webinar Thijs Launspach - Mentaal gezond in tijden van crisis

Hoe blijf je mentaal gezond in onzekere tijden? Hoe kun je effectief omgaan met de stress, zorgen en isolatie in coronatijd? Hoe hou je thuiswerken effectief, gezond en leuk? Meer dan ooit is het nodig om te investeren in onze mentale gezondheid, en om onze weerbaarheid te versterken. Weten hoe je op een effectieve manier om kunt gaan met stress en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, dat is daarvoor essentieel. Niet alleen voor onszelf, maar ook zodat ons gezin, onze collega's, onze vrienden en onze gemeenschap op ons kan bouwen.


In dit interactieve webinar deelt psycholoog Thijs Launspach zijn visie op hoe je mentaal gezond kunt worden en blijven in tijden van crisis. Thijs deelt zijn favoriete tips en tricks op het gebied van stress, thuiswerken en voor jezelf zorgen.


In dit webinar leer je:

 • Hoe je stress kunt herkennen en hoe je stressbestendiger wordt
 • Effectieve manieren om snel je stressniveau te laten dalen
 • Welke stappen je kunt zetten om je mentale gezondheid te vergroten (in tijden van crisis)
Lezing Thijs Launspach - Fokking Druk

Hoe voorkom je stress en burn-out? In deze lezing legt Thijs op basis van zijn bestseller 'Fokking Druk, het ultieme anti-stress boek' (2018) uit hoe je zelf de stress in je werk en je leven kunt verminderen, wat het verschil is tussen gezonde en ongezonde stress en hoe je voorkomt dat je in een burn-out terecht komt.

Andere onderwerpen waar Thijs over spreekt zijn: Generatie Z, generatieverschillen op de werkvloer, zelfvertrouwen, effectiviteit, focus en persoonlijk leiderschap. Thijs is ook regelmatig gespreksleider, presentator of host.

Lezing Thijs Launspach - Werken met millennials

In de lezing 'Werken met millennials' - op basis van zijn boek (2019) met dezelfde titel - behandelt Thijs een heet hangijzer: leidinggeven aan de nieuwste generatie op de werkvloer. Hoe laat je de millennials in je team floreren? Hoe voorkom je dat ze opbranden? Wat maakt het leiding geven aan deze groep lastig en hoe kun je de uitdagingen het beste ondervangen? Met deze keynote krijg je de ultieme handleiding in het leiden van millennials.

...
"Thijs is een easy-to-listen-to spreker met kennis van zaken, die afwisselt tussen humor en ernst. Hij presenteert de theorie begrijpelijk en laagdrempelig en combineert dat met de aanzet tot bewustzijn en actie"
MIRIAM WILBRINK, ABN AMRO
...
“Thijs’s lecture at our EY Masterclass hit exactly the right spot! He gave a passionate keynote, and it was great to see the audience responding and engaging. Thijs’s message really resonated with the participants – all millennials. Top marks!
EY MASTERCLASS
...
“Thijs kan in 8 stappen kraakhelder uitleggen hoe je een burn-out kan voorkomen. In het kader van persoonlijk leiderschap in de huidige maatschappij is dit een ontzettend bruikbare gids naar rust.”
BESTUUR SYMPOSIUM, TU DELFT
...
Lekker veel tips en interactie – iedereen was erg enthousiast! (Over de webinar Mentaal gezond in crisistijd.)
Amber Kroef (T-Mobile)
...
“I recommend Thijs Launspach as an international speaker. In fact, just this morning I discussed the content of the presentation he gave with the office of the prime minister!”
SIGRIDUR BJORK THORMAR, REYKJAVIK UNIVERSITY
...
We are pleased we had Thijs as a guest speaker at our company event. Great presentation about Millennials in a company environment, which was both very interesting and entertaining. “
THERMO FISHER
...
Je verhaal was echt een schot in de roos! Opkomst was hoog, en dit aantal bleef veel stabieler dan dat we normaal gesproken zien. Over de webinar Mentaal gezond in crisistijd.)
Lobke Hidding (Mediacom)
...
260 medewerkers en ver boven verwachting. De feedback is zonder uitzondering positief! (Over de webinar Mentaal gezond in crisistijd.)
Femmy de Rijk (AmGen)

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.