Deel dit artikel...

Onze top 15 inspirerende sprekers

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

...5 minuten leestijd

Collage met sprekers

Onze top 15 sprekers die jij wilt boeken voor jouw event!

2021 zit erop! Er zijn in het afgelopen jaar veel sprekers regelmatig in the picture gekomen. Ook dit jaar hebben wij een aantal sprekers op een rij gezet die gegarandeerd een mooie bijdrage kunnen leveren aan jouw evenement. Hier komen ze aan!

Wil je nog meer inspirerende sprekers zien?

Bekijk alle sprekers

Rik Vera

Rik Vera is keynote spreker en auteur en spreekt over o.a. ondernemerschap, leiderschap, marketing en customer journey. Kort geleden heeft hij zijn boek 'The Guide to the Ecosystem Economy' uitgebracht. Hierin helpt hij bedrijven om een slim ecosysteem voor zichzelf te bouwen. Als spreker inspireert Rik Vera organisaties van over de hele wereld met zijn keynote en bereidt hij zijn publiek voor op 'The Day After Tomorrow'.

Rik Vera

Erik Scherder

Erik Scherder is expert op het gebied van neuropsychologie én bewegingswetenschappen. Hij verbindt zijn unieke spreektalent en fijne manier van presenteren aan een grote hoeveelheid kennis. Tijdens zijn lezingen weet hij zijn publiek dan ook van begin tot eind volledig mee te nemen in zijn verhaal.

Erik Scherder

Joel aan 't Goor

Joel aan 't Goor is psycholoog, bedrijfskundige en ondernemer in hart en nieren. Hij heeft namelijk het grootste CEO netwerk van Nederland opgericht. Daarnaast is hij ook keynote speaker en kan hij ontzettend veel ervaring delen over de thema's leiderschap en ondernemerschap.

Joel aan 't Goor

Jimmy Nelson

Bekend van romantische portretten van inheemse volkeren. Dat is Jimmy Nelson. Al meer dan 30 jaar is hij actief in zijn vak. Jimmy raakte geïnspireerd door de inheemse volkeren die hij ontmoette op zijn reizen. Hij kon niet anders dan deze verschillende culturen vastleggen op beeld.

Jimmy Nelson

Margriet Sitskoorn

Spreker Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie en onderzoeker aan de Universiteit van Tilburg. Hoe haal je het maximale uit jezelf met behulp van je brein? Dat is iets wat Margriet jou kan leren. Deze kennis deelt zij ook in columns voor verschillende bladen.

Margriet Sitskoorn

Joost Rigter

Joost Rigter gebruikt het feit dat hij nog maar voor 0,8 procent zicht heeft om anderen te inspireren. Als spreker haalt Joost tijdens een lezing zijn publiek uit de comfortzone waardoor ze de kans krijgen op een ander manier contact te maken, zowel met zichzelf als met anderen

Joost Rigter

Ron Simpson

Ron Simpson is creatief ondernemer en is één van de oprichters van The Avocado Show. Creatieve ideeën bedenken is voor hem een eitje. Daarnaast is hij ook nog erg goed met het adviseren van jonge studenten tot aan billionaire CEO's!

Ron Simpson
 1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Hanna Verboom

Hanna Verboom is spreker, presentatrice, sociaal ondernemer en dagvoorzitter op evenementen. Ze inspireert het publiek graag op het gebied van vrouwelijk leiderschap, sociaal ondernemerschap, mentale gezondheid en duurzaamheid. Tijdens haar lezingen weet ze deze onderwerpen altijd te verpakken in een pakkende boodschap en geeft ze je de tools mee om op elk vlak een verschil te maken. 

Hanna Verboom

Michiel Vos

Amerikaanse politiek is iets wat voor Michiel Vos geen onbekend terrein is. Al 10 jaar ervaart hij dit van dichtbij. Inmiddels heeft hij al een aantal Amerikaanse documentaires op zijn naam staan bij het Amerikaanse HBO. Benieuwd hoe het eraan toegaat in de Amerikaanse politiek? Michiel Vos neemt je erin mee!

Michiel Vos

Typhoon

Typhoon, ook wel bekend als Glenn de Randamie is een schrijver, dichter, acteur, muzikant, performer, docent, coach, entertainer én inspirator. Van onzekere stotteraar bewandelde hij de weg tot een succesvolle en bevlogen artiest die met zijn band op de grootste podia van Nederland en België speelt. samen met het publiek gaat Glenn in op thema’s als leiderschap, samenwerken, groei, vertrouwen, menselijkheid en de kracht van vele ritmes in één geluid.

Typhoon

Max Strom

Zijn TED Talk 'Breathe to Heal' is meer dan 19 miljoen keer bekeken op YouTube. Dan hebben we het natuurlijk over spreker en auteur Max Strom! Niet alleen deelde hij zijn kennis op het gebied van ademhaling in zijn TED Talk, hij schreef ook het boek 'A life worth breathing' over dit onderwerp. Als dynamische spreker heeft Max keynote-adressen gepresenteerd op medische conferenties, welzijn conferenties en veel zakelijke evenementen.

Max Strom

Ruud Gullit

Ruud Gullit is een voormalig voetballer. Van de gouden generatie wel te verstaan. Je kunt hem ook wel herkennen van zijn bijnaam die hij destijds had. Namelijk 'Zwarte Tulp'. Hij heeft in zijn carrière ook regelmatig gecoacht. Het is daarom geen verrassing dat hij ervaring heeft in thema's als leiderschap en teambuilding.

Ruud Gullit

Marc Lammers

Nog een coach, maar dan op het gebied van een andere sport. Marc Lammers is spreker en hét voorbeeld van een moderne coach. In 2008 won hij Olympisch Goud met de Nederlandse hockeydames in Beijing. Hij spreekt enthousiast en vol passie over zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerken en grenzen verleggen.

Marc Lammers

Thijs Launspach

Thijs Launspach is naast spreker ook psycholoog, trainer en bestsellerauteur. Alles weten over stress, burnouts en millenialzaken? Hij kan je dit vertellen! De informatie die hij geeft weet hij op zo'n manier te brengen dat het begrijpelijk is voor iedereen en je niet kunt stoppen met luisteren. Zijn kennis deelt hij ook in boeken als 'Fokking Druk' en 'Het Millenial Manifest'.

Thijs Launspach

Talitha Muusse

Talitha Muusse is niet alleen Millenial Expert, maar ook spreker, dagvoorzitter en ondernemer. Voor advies over duurzaamheid, generaties, leiderschap, talentontwikkeling en samenwerking met de jongere generatie ben je bij haar aan het juiste adres! Met haar lezingen geeft zij jou handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Talitha Muusse

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 12 januari, 09:04
Deel dit artikel...