Wetenschap

Hoe werkt ons brein? En welke factoren hebben invloed op ons gedrag? Onze experts weten het publiek op een interactieve wijze te informeren over ontwikkelingen in de wetenschap en ze tegelijkertijd op het puntje van hun stoel te krijgen. Kies voor kennis met een pakkende twist bij het Sprekershuys.

Themapagina Wetenschap

Kennis is macht en wetenschap is de sleutel

Wetenschap gaat om vragen stellen. Dingen niet zomaar als waar aannemen, maar erachter proberen te komen hoe het proces van kennisverwerving ons kan helpen om de maatschappij een stukje te verbeteren.

Onze experts hebben zichzelf bewezen op het gebied van de wetenschap en delen hun expertise tijdens lezingen over o.a. gedragswetenschap, ons brein, natuurkunde, sterrenkunde en filosofie.

Het publiek krijgt nieuwe inzichten over de wereld om zich heen, de toekomst van de wetenschap en hoe we onze kennis als maatschappij in kunnen zetten voor een betere samenleving. Op zoek naar een inspirerende spreker die op jouw event inhoudelijke onderwerpen rondom wetenschap kan overbrengen aan het publiek? Het Sprekershuys helpt je graag!