Sprekershuys logo

Vakgebied

Communicatie
Storytelling
Haal het beste uit je leven
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Werkgeluk
Organisatievernieuwing
Taal
Samenwerken
Diversiteit
HR

Thema's

Mens & Maatschappij
Communicatie & Media
Zorg
Teambuilding
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Irma Sluis geeft trainingen en workshops over diversiteit, inclusiviteit en toegankelijkheid. Als tolk kreeg ze nationale bekendheid door het tolken van de persconferenties over de coronacrisis naar Nederlandse Gebarentaal.Nederlandse Gebarentaal

Haar gebaren gaan viral en ze wordt overladen met positieve reacties. Graag zet zij haar populariteit in om meer aandacht te vragen voor de dovengemeenschap. In haar lezingen en workshops geeft zij daarom nadrukkelijk een podium aan doven en slechthorenden.

Irma Sluis groeit op in Den Haag in een horend gezin. Na het behalen van haar bachelor tolk Nederlandse Gebarentaal in Utrecht studeert ze verder aan de Heriot-Watt Universiteit in Edinburgh. Zij werkt als tolk voor conferenties, in het academisch onderwijs en in televisieprogramma's. Sinds 2005 tolkt zij onder meer het ochtendjournaal voor de NOS.


Trainingen en workshops

Naast haar werk als tolk geeft Irma Sluis regelmatig trainingen en workshops over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en toegankelijkheid. Zij doet dit samen met doven of slechthorenden om deze thema’s op een praktische manier inzichtelijk te maken. Zo hoopt ze ertoe bij te dragen dat de twee werelden (doof en horend) elkaar beter leren begrijpen.


Boek Irma Sluis bij het Sprekershuys!

Irma Sluis is te boeken als spreker en trainer bij het Sprekershuys. Ze spreekt over onderwerpen als diversiteit, storytelling en toegankelijkheid. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.Spreker en trainer Irma Sluis boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Irma Sluis Sprekershuys 2
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer