1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & hoogleraar IC geneeskunde

Diederik Gommers

Diederik Gommers is hoogleraar IC geneeskunde, intensivist, voorzitter van de Nederlandse Vereniging Intensive Care en spreker. Tijdens de coronacrisis in Nederland nam Gommers als specialist deel aan het Outbreak Management Team. Hij adviseerde het kabinet over de volksgezondheidsmaatregelen om de verspreiding van Covid-19 terug te dringen. Diederik werd al snel een bekende persoonlijkheid door zijn optredens in talkshows en interviews in de landelijke pers, waarin hij spreekt over dit onderwerp. Hij is expert op het gebied van zorg, wetenschap en leiderschap. Diederik Gommers is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Diederik Gommers

Over Diederik Gommers

Diederik Gommers groeit op in Udenhout. Na het behalen van zijn VWO diploma in 1982 studeert hij geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Gent. Later vervolgt hij zijn studie aan de Erasmus universiteit Rotterdam waar hij zijn doctoraalexamen richting anesthesiologie behaalt en in 1994 zijn studie afsluit met zijn artsexamen. Aan het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam wordt Diederik Gommers opgeleid tot intensivist. In 2014 wordt hij benoemd tot bijzonder hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als leeropdracht intensivecaregeneeskunde.


Hoogleraar IC geneeskunde

Vandaag de dag is Diederik Gommers werkzaam als intensivist en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care. Tijdens de coronacrisis adviseerde hij het kabinet en sprak hij in de media om uitleg te geven over het dreigende beddentekort op de IC’s in Nederland. Hij is nog steeds een graag gezien gast in televisieprogramma's om zijn oordeel te geven over tal van onderwerpen. Diederik Gommers is een opvallende persoonlijkheid door zijn eerlijkheid en betrokkenheid.


Diederik als spreker

In zijn lezingen spreekt Diederik Gommers over crisismanagement, media, leiderschap en het maken van belangrijke keuzes. Hij is expert op het gebied van opereren onder extreme omstandigheden. Diederik Gommers staat bekend om zijn verbindende factor. In de media valt hij op door zijn heldere taal, enorme kennis en sympathieke uitstraling. 


Boek Diederik Gommers bij het Sprekershuys!

Diederik Gommers is te boeken als spreker en panellid in zijn lezingen spreekt hij over crisismanagement, gezondheidszorg, opereren onder extreme omstandigheden en crisiscommunicatie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Diederik Gommers boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Healthcare, Leiderschap, Wetenschap, Extreme omstandigheden, Omgaan met tegenslagen, Teamwork, Crisiscommunicatie

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Diederik Gommers Lezing

In zijn lezingen spreekt Diederik Gommers over crisismanagement, media, leiderschap en het maken van belangrijke keuzes. Hij is expert op het gebied van opereren onder extreme omstandigheden, gezondheidszorg en crisiscommunicatie. Diederik Gommers staat bekend om zijn verbindende factor. In de media valt hij op door zijn heldere taal, enorme kennis en sympathieke uitstraling.

Door zijn ervaring met televisie is Diederik in te zetten voor zowel fysieke, als online evenementen.

Diederik Gommers over zijn liefde voor de stad Rotterdam, het Erasmus MC en Feyenoord: 'Hier heb ...

Het is onverantwoord dat de Nederlandse zorg niet verduurzaamt, vindt Diederik Gommers

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.