Vakgebied

Leiderschap
Teamwork
Opereren onder extreme omstandigheden
Healthcare
Wetenschap
Omgaan met tegenslag
Crisiscommunicatie

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Wetenschap
Lifestyle & Health
Zorg
Bestuur, Beleid & Politiek

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Diederik Gommers groeit op in Udenhout. Na het behalen van zijn VWO diploma in 1982 studeert hij geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Gent. Later vervolgt hij zijn studie aan de Erasmus universiteit Rotterdam waar hij zijn doctoraalexamen richting anesthesiologie behaalt en in 1994 zijn studie afsluit met zijn artsexamen. Aan het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam wordt Diederik Gommers opgeleid tot intensivist. In 2014 wordt hij benoemd tot bijzonder hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als leeropdracht intensivecaregeneeskunde.


Hoogleraar IC geneeskunde

Vandaag de dag is Diederik Gommers werkzaam als intensivist, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, adviseert hij het kabinet en spreekt hij in de media om uitleg te geven over het dreigende beddentekort op de IC’s in Nederland. Diederik Gommers is een opvallende persoonlijkheid door zijn eerlijkheid en betrokkenheid. Zijn spaarzame vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw Johanna en hun drie kinderen Sophie, Luc en Freek.


Boek Diederik Gommers bij het Sprekershuys!

Diederik Gommers is te boeken als spreker en panellid in zijn lezingen spreekt hij over crisismanagement, gezondheidszorg, opereren onder extreme omstandigheden en crisiscommunicatie.Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Diederik Gommers boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Diederik Gommers Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer