Business & Management

Teamwork, leiderschap, strategie en doelen behalen. Belangrijke onderwerpen die aan bod komen als je een bedrijf runt of in een managementpositie zit. Welke managementstijl past bij jou en jouw organisatie? Boek nu een inspirerende lezing van een van onze sprekers en ervaringsdeskundigen voor jouw event.

Themapagina Business & Management

Sprekers over Business & Management inhuren

Dagvoorzitters rond Business & Management boeken

Welke managementstijl past bij jouw organisatie?

Een goede manager moeten kunnen leiden, processen versimpelen, doelen waarborgen en de klant dienen. Maar er is niet één manier om leiding te geven aan je team. Ben jij een coach, visionair of kom je liever democratisch tot beslissingen? Wat je managementstijl ook is, onze sprekers leren je een inspiratie te zijn voor je organisatie. Iemand die het beste naar boven haalt uit zijn medewerkers.

Een succesvolle business die toekomstbestendig is, vraagt om lef, innovatie en wendbaarheid. Je wilt thought leader zijn in jouw branche en zorgen dat de markt niet om je merk heen kan. Onze sprekers inspireren mensen en organisatie met nieuwe visies op onder andere strategie, marketing, branding en sales.

Inspiratie
Menno Lanting in pak bij houten muur

Menno Lanting | Wie leidt de vernieuwing?

Disruptie is deze tijd erg ‘en vogue’; in menig strategieplan staat de roep om vernieuwing om daarmee disruptie door vaak startups te lijf te gaan. In grijze zaaltjes wordt er hard gewerkt om met allerhande modellen te komen tot een innovatief business model.

...Meer