Vakgebied

Ondernemerschap
De mediawereld
Onconventioneel zakendoen
Geldzaken
Internationaal zakendoen
Vrouwelijk ondernemerschap
Vertrouwen op je intuïtie
Haal het beste uit je leven
Ambitie en adviezen voor (startende) ondernemers
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Economie & Financien

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Annemarie van Gaal is één van de meest succesvolle en bekendste zakenvrouwen van Nederland. Zij is investeerder in binnen en buitenland. Annemarie startte in Rusland, samen met zakenpartner Derk Sauer, uitgeverij Independent Media op. Dit werd de grootste uitgeverij van Rusland, met bladen als Cosmopolitan, Playboy en Marie Claire en dagbladen als The Moscow Times en Vedomosti. In 2000 verkocht ze haar bedrijf en besloot terug te gaan naar Nederland waar ze sindsdien een aantal bedrijven heeft opgezet en geleid. Annemarie is bekend van verschillende tvprogramma’s zoals ‘Dragon Den’, ‘Ten einde Raad’ en de succesvolle RTLprogramma’s ‘Een dubbeltje op zijn kant’ en ‘Divorce Hotel’. Ze was zeven jaar lang een beeldbepalende columnist voor het Financieele Dagblad. Sinds 2016 is ze opiniecolumnist voor De Telegraaf. Ook is ze auteur van de bestsellers ‘Succes’, ‘Ambitie’ (tevens tot Ondernemersboek van het Jaar gekozen), ‘Exit’, ‘Slim Verzekerd’ en ‘Financiële Workout’. Annemarie weet haar publiek te verrassen met bijzondere invalshoeken op het ondernemerschap, waarbij lef en innovatie een grote rol spelen. Ze is een bevlogen spreker die met humor en zelfspot haar verhaal vertelt en het gehele publiek kan meenemen en een onvergetelijke dag kan bezorgen. Annemarie laat haar publiek niet alleen ‘outofthebox’ denken, maar levert ook verbluffende inzichten om nieuwe omzetkansen te ontdekken. Vanuit het niets en onder zware omstandigheden heeft Annemarie in Rusland de uitgeverij Independent Media opgestart. Ze vertelt over hoe het overleven leidde tot een gigantisch succes, maar ook over hoe u de kansen kan pakken onder uitzichtloze omstandigheden. Hoe tegenslagen kunnen leiden tot doorbraakinnovaties. Annemarie inspireert en raakt haar publiek. Altijd.


Boek Annemarie van Gaal bij het Sprekershuys!

Annemarie van Gaal is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en panellid en is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals leiderschap, mens & maatschappij, ondernemerschap, business & management, strategie en economie & financiën. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Annemarie van Gaal boeken voor jouw evenement? Neem hiercontact met ons op!

Lees meer
Succes ligt niet op de gebaande paden van opleiding en ervaring, maar daarbuiten.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer