1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & zakenvrouw

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal is één van de meest succesvolle en bekendste zakenvrouwen van Nederland. Annemarie weet haar publiek te verrassen met bijzondere invalshoeken op het ondernemerschap, waarbij lef en innovatie een grote rol spelen. Ze is een bevlogen spreker die met humor en zelfspot haar verhaal vertelt, het gehele publiek meeneemt en een onvergetelijke dag bezorgt. Annemarie laat haar publiek niet alleen ‘out of the box’ denken, maar levert ook verbluffende inzichten om nieuwe omzetkansen te ontdekken. Annemarie van Gaal is te boeken als spreker, dagvoorzitter en panellid bij het Sprekershuys!

...Annemarie van Gaal

Over Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal is één van de meest succesvolle en bekendste zakenvrouwen van Nederland. Zij is investeerder in binnen en buitenland. Annemarie startte in Rusland, samen met zakenpartner Derk Sauer, uitgeverij Independent Media op. Dit werd de grootste uitgeverij van Rusland, met bladen als Cosmopolitan, Playboy en Marie Claire en dagbladen als The Moscow Times en Vedomosti.


Een dubbeltje op zijn kant

Ze verkocht haar bedrijf en besloot terug te gaan naar Nederland waar ze sindsdien een aantal bedrijven heeft opgezet en geleid. Annemarie is bekend van verschillende tv-programma’s zoals ‘Dragons' Den’, ‘Ten einde Raad’ en de succesvolle RTL-programma’s ‘Een dubbeltje op zijn kant’ en ‘Divorce Hotel’. Ze was zeven jaar lang een beeldbepalende columnist voor het Financieele Dagblad. Sinds 2016 is ze opiniecolumnist voor De Telegraaf. Ook is ze auteur van de bestsellers ‘Succes’, ‘Ambitie’ (tevens tot Ondernemersboek van het Jaar gekozen), ‘Exit’, ‘Slim Verzekerd’ en ‘Financiële Workout’.


Annemarie van Gaal als spreker

Annemarie weet haar publiek te verrassen met bijzondere invalshoeken op het ondernemerschap, waarbij lef en innovatie een grote rol spelen. Ze is een bevlogen spreker die met humor en zelfspot haar verhaal vertelt, het gehele publiek meeneemt en een onvergetelijke dag kan bezorgen. Annemarie laat haar publiek niet alleen ‘out of the box’ denken, maar levert ook verbluffende inzichten om nieuwe omzetkansen te ontdekken. Vanuit het niets en onder zware omstandigheden heeft Annemarie in Rusland de uitgeverij Independent Media opgestart. Ze vertelt over hoe het overleven leidde tot een gigantisch succes, maar ook over hoe je kansen kan pakken onder uitzichtloze omstandigheden. Hoe tegenslagen kunnen leiden tot doorbraakinnovaties. Annemarie inspireert en raakt haar publiek. Altijd.


Boek Annemarie van Gaal bij het Sprekershuys!

Annemarie van Gaal is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en panellid en is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals leiderschap, mens & maatschappij, ondernemerschap, business & management, strategie en economie & financiën. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Annemarie van Gaal boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

MVO, Onconventioneel zakendoen, Internationaal zakendoen, De mediawereld, Ondernemen, Vrouwelijk ondernemerschap, Haal het beste uit je leven

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Financieel fit

Rijkdom maakt niet gelukkig, maar een financieel gezond leven is wel een voorwaarde om gelukkig te worden. Met veel concrete voorbeelden en adviezen lukt het Annemarie om in deze lezing iedereen interesse in hun geldzaken te laten krijgen. Annemarie geeft tot slot haar tien belangrijkste tips waarmee je duizenden euro’s per jaar bespaart of extra verdient.

Annemarie als dagvoorzitter

Annemarie is naast spreker ook te boeken als dagvoorzitter. Hierbij geeft ze regelmatig mooie inzichten en is ze buitengewoon inspirerend.


Talent

We kijken naar cv’s en selecteren mensen nog te vaak op zaken als opleiding en ervaring of laten ons leiden door iemands uiterlijk. Daarmee verkwanselen we talent en sluiten we kwetsbare groepen uit. Annemarie legt uit hoe je, door te selecteren op zaken als ‘talent’ en ‘commitment’ fantastische resultaten krijgt.

Je Leven in 50 Quotes

Voor Annemarie zijn quotes van grote leermeesters zoals Mandela, Muhammad Ali of Einstein altijd een inspiratiebron geweest: Ze leiden je door moeilijke tijden of geven nét dat duwtje in de rug dat je soms nodig hebt om actie te nemen. Deze lezing zal je nog dagen bijblijven en na afloop ontvang je de box met

’50 Best Quotes on Life’.

Ondernemerschap

Annemarie weet haar publiek te verrassen met bijzondere invalshoeken op het ondernemerschap, waarbij lef en innovatie een grote rol spelen. Ze is een bevlogen spreker die met humor en zelfspot haar verhaal vertelt en het gehele publiek kan meenemen en een onvergetelijke dag kan bezorgen. Annemarie laat haar publiek niet alleen ‘outofthebox’ denken, maar levert ook verbluffende inzichten om nieuwe omzetkansen te ontdekken. Vanuit het niets en onder zware omstandigheden heeft Annemarie in Rusland de uitgeverij Independent Media opgestart. Ze vertelt over hoe het overleven leidde tot een gigantisch succes, maar ook over hoe u de kansen kan pakken onder uitzichtloze omstandigheden. Hoe tegenslagen kunnen leiden tot doorbraakinnovaties. Een lezing van Annemarie is toegankelijk, leerzaam, onderhoudend en inspirerend. Zij praat gepassioneerd over alle aspecten van het ondernemerschap waarbij lef en innovatie altijd een grote rol spelen. Annemarie inspireert en raakt haar publiek. Altijd.

Kansen Grijpen

Overal liggen kansen, maar de mooiste ondernemerskansen liggen vaak buiten de gebaande paden. Door de markt anders te benaderen, je bedrijf anders te organiseren of met andere verdienmodellen te werken, kun je van vrijwel iedere onderneming een succes maken. Annemarie vertelt dit aan de hand van aansprekende voorbeelden en ervaringen uit haar eigen carrière.

Succes ligt niet op de gebaande paden van opleiding en ervaring, maar daarbuiten.

‘Het was mijn droom om hypotheekvrij te leven’ – ondernemer Annemarie van Gaal vertelt

Annemarie van Gaal: ‘Hoe ik aan dit figuur kom? Veel sex.’ || Afl. 18 De stijl van || LINDA

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.