Vakgebied

Innovatie
Ondernemerschap
Ondernemende organisaties
Zelfsturing & Autonomie
Vitaliteit & Stress
Vertrouwen
Online trends & Ebusiness

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Innovatie & Trends
Webinar

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Interviewer
Presentator
Panellid

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Als ondernemer pur sang, inspirator en professionele idealist is Arko van Brakel te boeken voor motiverende lezingen, workshops en als dagvoorzitter. Arko zet aan tot actie. Hij leert zijn publiek om talenten, competenties en gedachten op de juiste manier in te zetten en hierdoor adequaat te reageren op innovatie, disruptie en verandering. Zo wordt zijn publiek weerbaar en wendbaar en wordt hun rol in de toekomst gegarandeerd. De wereld is niet maakbaar, je eigen leven, team en organisatie wel.

Ervaring

Na het afronden van zijn studie Marketing Management, kreeg Arko’s carrière als serial entrepreneur een vliegende start als medeoprichter van één van de eerste commerciële internetbedrijven in Nederland, EuroNet Internet. Daarna volgden diverse ondernemingen waaronder de Next Marketeer opleiding, PuntEdu, Jamby, training- en adviesbedrijf Nieuwe Helden, de Baak en internationaal opleidingsbedrijf Semco Style Institute bv, waar hij nog steeds werkzaam is als Chief Inspiration Officer.

Om zijn kennis over ondernemerschap te delen en andere ondernemers te helpen in hun groei werd hij aangesteld tot commissaris bij onder meer Keizer Culinair, A New Spring en Pelosa en zat Arko in de Raad van Advies van ondernemingen als ACE, Nederland ICT en het UWV.

Ook deelde hij zijn expertise in drie boeken: het boek Nieuwe Helden over de ontwikkelingen in de nieuwe economie, het boek Iedereen Ondernemer over een ondernemend leven als sleutel tot succes in de communicatiemaatschappij en het boek Ondernemen met Lef over hoe ondernemen een manier van leven kan zijn.

Never a dull moment met Arko op het podium

Arko gaat energiek, professioneel en authentiek te werk. Empathie en betrokkenheid bij zijn publiek spelen bij Arko een grote rol, want hij wil écht verschil maken. Arko spreekt en motiveert met de juiste intentie, vanuit zijn hart. Door deze betrokkenheid voelt zijn publiek zich snel op hun gemak. Zijn energie werkt aanstekelijk en creëert een dynamische omgeving met actie en interactie. Jarenlang ondernemerschap, met hoge pieken maar ook dalen en het geven van inmiddels duizenden lezingen, maakt Arko een ervaren professional en spreker met kennis en expertise.

Om zijn jarenlange ervaring en geleerde lessen te delen is Arko auteur van diverse boeken, schreef hij verschillende artikelen voor onder andere Sprout, gerelateerd aan ondernemerschap en maakt hij video’s waarin hij kort en krachtig in één minuut zijn expertise deelt.

Kennis

Om zijn jarenlange ervaring en geleerde lessen te delen is Arko auteur van diverse boeken, schreef hij verschillende artikelen voor onder andere Sprout, gerelateerd aan ondernemerschap en maakt hij video’s waarin hij kort en krachtig in één minuut zijn expertise deelt.

Boeken

Nieuwe Helden (2000) door Marcella Bremer en Arko van Brakel: een boek over de belangrijkste ontwikkelingen in de nieuwe economie waar het concept I-dentiteit centraal staat. Een boek voor zowel managers, ondernemers, freelancers als werknemers. Wegens succes uitverkocht.

Iedereen Ondernemer (2012) door Arko van Brakel: hoe kun je succesvol zijn in de communicatiemaatschappij? Een ondernemend leven is de sleutel tot succes. Iedereen ondernemer ging maar liefst .9200 exepmplaren. over de toonbank en is daarmee een Nederlandse bestseller. Wegens succes uitverkocht.

Ondernemen met lef! (2012) door Arko van Brakel: ondernemend zijn houdt niet op bij de deur van je kantoor. Ondernemen is een manier van leven

Lees meer
“Doe alles altijd 100%: Work hard, play hard, rest hard!”
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer