Vakgebied

Innovatie
Toekomst
Singularity
Technologische trends
Mobiel internet
Gezondheid (zorg)
Creatieve Industrie

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Strategie
Innovatie & Trends
Technologie en ICT

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Voortkomend uit de interactie van technologie, strategie, innovatie, organisatie en digitalisering en gericht op technologische, organisatorische en persoonlijke transformatie / innovatie, heeft Yuri sinds 2008 leiders en organisaties wereldwijd geholpen om exponentieel denken en doen te omarmen. Onder hen 4 van de 30 grootste organisaties in de wereld.


Schrijver

Als co-auteur van het veelgeprezen best verkopende (een van de top 10 meest verkochte zakenboeken aller tijden) zakenboek "Exponential Organisations" (2014), heeft hij invloed op bedrijven, agentschappen, startups, overheden, gemeenschappen en doelgerichte organisaties. Hoe? Via events, keynotes, workshops, trainingen, transformatieprogramma's en executive coaching.


Singularity

Yuri is de initiatiefnemer van Singularity University Benelux, de eerste spin-out wereldwijd buiten het hoofdkantoor in de VS (sinds 2010).


Ondernemer

Yuri is sinds 2018 lid van de Future Councils for the World Economic Forum (Davos). Belangrijkste onderwerpen: Quantum Technologies, Digital Platforms & Ecosystems en de implicaties ervan.


Hij is ook mede-oprichter van Conscious Learning Tribe en The Unconference, een nieuw wereldwijd online mediaplatform dat zich richt op zowel bewustzijn als ecologische en sociale inclusiviteit in een post-Corona-wereld om de planeet te genezen.


Hij is medeoprichter van 'De Buitenboordmotor', een nieuwe open source-oplossing voor sociale cohesie en de toekomst van werk door 1,3 miljoen Nederlanders de komende 10 jaar systematisch bij te scholen.


Yuri adviseert ook verschillende regeringen en ministers van Volksgezondheid over het omgaan met de Covid19-pandemie, o.a. via het BreakOutTeam-initiatief.

Hij is ook een professionele DJ met een visie en doel met betrekking tot alle bovengenoemde initiatieven en ecosystemen.


Boek Yuri van Geest bij het Sprekershuys!

Yuri van Geest is te boeken als spreker en is gespecialiseerd in de onderwerpen visieontwikkeling, innovatie, toekomst en singularity. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Yuri van Geest boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Work is love made visible
Yuri van Geest inhuren als spreker bij het Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer