1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & ondernemer

Yuri van Geest

Yuri van Geest is een groots ondernemer en specialist op het gebied van innovatie, toekomst en singularity. Met zijn lezingen weet hij menig publiek wakker te schudden. Centraal hierin staan thema’s als: ‘de snel veranderende wereld van nu’, ‘toekomst van organisaties’, ‘de grenzen van techniek’, ‘groot denken en groot doen’ en ‘combineer innovaties en kom tot waanzinnige nieuwe vindingen’. Hij is onder andere mede-oprichter van Conscious Learning Tribe en The Unconference. Yuri van Geest is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Yuri van Geest

Over Yuri van Geest

Voortkomend uit de interactie van technologie, strategie, innovatie, organisatie en digitalisering en gericht op technologische, organisatorische en persoonlijke transformatie / innovatie, heeft Yuri sinds 2008 leiders en organisaties wereldwijd geholpen om exponentieel denken en doen te omarmen. Onder hen 4 van de 30 grootste organisaties in de wereld.


Schrijver

Als co-auteur van het veelgeprezen best verkopende (een van de top 10 meest verkochte zakenboeken aller tijden) zakenboek "Exponential Organisations" (2014), heeft hij invloed op bedrijven, agentschappen, startups, overheden, gemeenschappen en doelgerichte organisaties. Hoe? Via events, keynotes, workshops, trainingen, transformatieprogramma's en executive coaching.


Singularity

Yuri is de initiatiefnemer van Singularity University Benelux, de eerste spin-out wereldwijd buiten het hoofdkantoor in de VS (sinds 2010).


Ondernemer

Yuri is sinds 2018 lid van de Future Councils for the World Economic Forum (Davos). Belangrijkste onderwerpen: Quantum Technologies, Digital Platforms & Ecosystems en de implicaties ervan.


Hij is ook mede-oprichter van Conscious Learning Tribe en The Unconference, een nieuw wereldwijd online mediaplatform dat zich richt op zowel bewustzijn als ecologische en sociale inclusiviteit in een post-Corona-wereld om de planeet te genezen.

Hij is medeoprichter van 'De Buitenboordmotor', een nieuwe open source-oplossing voor sociale cohesie en de toekomst van werk door 1,3 miljoen Nederlanders de komende 10 jaar systematisch bij te scholen.


Yuri is ook een professionele DJ met een visie en doel met betrekking tot alle bovengenoemde initiatieven en ecosystemen.


Boek Yuri van Geest bij het Sprekershuys!

Yuri van Geest is te boeken als spreker en is expert op het gebied van toekomst, innovatie, singularity, technologische trends en gezondheid. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Yuri van Geest boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Innovatie, Technologische trends, Gezondheid, Toekomst, Singularity, Creatieve industrie

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Yuri van Geest Lezing

Yuri van Geest is een groots ondernemer en spreker op het gebied van innovatie, mobiel internet en ‘Singularity’. Singularity is een verzamelterm van de belangrijkste opkomende technologiën zoals ICT, biotech (DNA profiling, synthetische biologie, stamcellen), neurotech, nanotech, robots, 3D printen, artificial intelligence, nieuwe energie, brain computer interfaces en ruimtevaart. De convergentie van deze technologieën leidt tot fundamentele veranderingen in de wereld. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan concrete toepassingen zoals mobiele DNA tests, de opkomst van zonneenergie, de opkomst van kunstmatige intelligentie: robots die veel werkzaamheden zullen overnemen, maar ook het aansturen van objecten in de echte of virtuele werkelijkheid door middel van hersengolven/activiteit, het uitprinten van hersenactiviteit zoals beelden uit dromen en het 3D printen van fysieke goederen en biologische organismen.

Work is love made visible

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.