Vakgebied

Innovatie
Toekomst
Singularity
Technologische trends
Mobiel internet
Gezondheid (zorg)
Creatieve Industrie

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Strategie
Innovatie & Trends
Spreker technologie

In te huren als

Spreker

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

In 2008 is Yuri actief betrokken geraakt bij Singularity. In 2010 was hij als eerste Nederlander alumnus van de Singularity University in Silicon Valley. Deze universiteit van NASA en Google, is opgericht door Ray Kurzweil, Larry Page en Peter Diamandis. Vervolgens heeft Yuri het eerste FutureMed programma op dezelfde universiteit afgerond. Het programma legt de focus op de toekomst van de gezondheidszorg. Hij is de oprichter en momenteel de exclusieve officiële ambassadeur van de Singularity University in Nederland. Daarnaast heeft Yuri de Nederlandse Singularity blog opgestart. Yuri is voorts lid van het Topteam Creatieve Industrie binnen het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, onder leiding van minister Verhagen.

Hij weet alles van mobiel internet, widgets, tablets, apps en campagnes af. Hij heeft het succesvolle Mobile Monday, Quantified Self Europe en Quantified Self Amsterdam opgericht. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter Vodafone Mobile Clicks. Ook is Yuri medeoprichter van TEDx Amsterdam en is hij betrokken bij de Lean Startup beweging van Eric Ries. Hij is medeoprichter van het eerste grote Lean Startup event in Nederland. Deze beweging bouwt voort op het denken en werken in Agile, Scrum, Service Design en Design Thinking. Ook heeft deze grootste ondernemer in 2007 een eigen innovatiebureau, Trend8, opgezet, waarbij hij innovatieve projecten voor opdrachtgevers als Adidas Global, Samsung, Philips Global, Google, UPC, Vodafone Group en RWS uitvoert. Hij is de oprichter van ExOxo.co, een corporate transformation agency gebaseerd op het book Exponential Organizations. Daarnaast staat hij op de Radar List 2017 van Thinkers50, een lijst voor de meest invloedrijke auteurs van managementboeken in de wereld.

Yuri is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen Singularity, innovatie en toekomst. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Work is love made visible
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer