Vakgebied

Ondernemen
Strategie
Verandermanagement
Maatschappij
Bestuur, Beleid en Politiek
Technologie & ICT
Business & Management

Thema's

Business & Management
Strategie
Bestuur, Beleid & Politiek
Verandermanagement

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Gina studeerde af met een dubbele master aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar bachelor Kunstmatige Intelligentie specialiseerde ze zich tijdens haar master in Forensic Intelligence en startte ze een tweede master: Forensic Science. Bij Fox-IT werkte ze al digitaal forensisch onderzoeker, developer en trainer. Na 7 jaar heeft ze de overstap gemaakt naar de Nederlandse Politie en werkt ze sinds september 2019 voor het nieuw opgestarte Cybercrime Team van de eenheid Den Haag.

In 2020 werd Gina door het Financieel Dagblad gekozen als jong talent. In 2018, 2019 en 2020 werd ze genoemd in de Opzij Top 100 meest invloedrijke vrouwen in de categorie Top 10 Tech. Het jaar ervoor werd ze genoemd in “Inspiring Fifty: The Netherlands 2017”, de 50 meest inspirerende vrouwen in technologie. Gina motiveert jonge meiden graag om te gaan werken in tech. Ze verschijnt dan ook regelmatig in bladen zoals de Viva, LINDA.meiden en de Vogue.

De missie van Gina is om de online wereld een beetje veiliger te maken door bewustwording voor cybercriminaliteit te vergroten en te leren hoe je jezelf kunt beschermen tegen digitale dieven. Ze vertelt dan ook graag en aanstekelijk over haar werk en wordt regelmatig gevraagd om te spreken over digitale veiligheid en weerbaarheid, cybercrime, cybersecurity, digitaal forensisch onderzoek en Artificial Intelligence.


Gina Doekhie boeken bij het Sprekershuys!

Gina Doekhie is te boeken als spreker, panellid en presentator bij het Sprekershuys en is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals business & management, strategie, bestuur, beleid & politiek en verandermanagement. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Gina Doekhie boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Spreker Gina Doekhie is expert op het gebied van business & management, strategie, bestuur, beleid & politiek en verandermanagement.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer