Mens & Maatschappij

Er zijn momenteel veel ontwikkelingen in de wereld die onze samenleving opschudden. Gesprekken over kansenongelijkheid, generatie- en cultuurverschillen, polarisatie, participatie en emancipatie zijn aan de orde van de dag. Hoe ga je als mens en organisatie om met al die veranderingen? Wij helpen je graag bij het vinden van een inspirerende spreker rond het thema mens en maatschappij.

Themapagina Mens & Maatschappij

Sprekers over Mens & Maatschappij inhuren

Aan wat voor soort maatschappij wil jij bijdragen?

De snelheid waarmee onze maatschappij ontwikkeld is ongekend. Thema’s als vermogens- en kansenongelijkheid, polarisatie, de huizenmarkt, generatie Z, de energiecrisis en migratie worden dagelijks uitgelicht in het nieuws en in talkshows. De ontwikkelingen in de wereld en in onze maatschappij zijn ook van invloed op jou en je organisatie. Denk aan omgaan met generatieverschillen, de loonkloof en polarisatie.

Is er een actueel thema in binnen- of buitenland waar je een event over wilt organiseren? Laat je inspireren door een van onze sprekers die een licht kan werpen op relevante ontwikkelingen in de maatschappij. Of boek een dagvoorzitter die op actualiteiten kan inspelen, kritische vragen durft te stellen en een debat over maatschappelijk vraagstukken kan leiden. Wij helpen je graag!

Inspiratie

Mentale (veer)Kracht, Sport- en Prestatiepsychologie

...Meer