Sprekershuys logo

Vakgebied

Ondernemen
Creativiteit&Inspiratie
Lifestyle&Health
Cabaret en entertainment
Onderwijs
Maatschappij
Kunst & Cultuur
Zorg
Innovatie & Trends
Persoonlijke ontwikkeling

Thema's

Mens & Maatschappij
Onderwijs
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Cabaret & Entertainment
Zorg
Kunst & cultuur
Innovatie & Trends
Creativiteit & Inspiratie
Persoonlijke ontwikkeling

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 1.950

Biografie

Biografie

Ze studeerde docerend theatermaker aan ArtEZ en schoolde zich in het vak van trainingsacteur. Na haar afstuderen richtte ze de Gelderse Podiumschool On Stage op en maakte daar inmiddels tientallen theaterproducties met jonge mensen over maatschappelijke onderwerpen als loverboys, echtscheiding en schuldproblematiek.


Allround dagvoorzitter

Jarenlang was Wendelien hoofd educatie bij een creatieve broedplaats. Na haar deelname aan ‘Leren Modereren’ ontwikkelde Wendelien zich razendsnel tot allround dagvoorzitter en moderator. Ze is tevens ervaren als host van livestreams en webinairs. Haar interviewvaardigheden trainde ze bij Hanneke Groenteman en Djoeke Veeninga.


Arnhem is haar thuis. Ze woont er met haar grote liefde en twee kinderen in een oude slagerij. Wendelien houdt van sporten, mode, koken, theaterbezoek en uit eten gaan. Ze is graag omringd door vrienden en familie en geniet van (zeldzame) stille momenten.


Boek Wendelien Wouters bij het Sprekershuys!

Wendelien Wouters is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en heeft affiniteit met de onderwerpen mens & maatschappij, onderwijs, ondernemerschap, lifestyle & health, kunst & cultuur, zorg en persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Wendelien Wouters boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
"Give a girl the right shoes and she can conquer the world." - Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
Wendelien Wouters sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer