Vakgebied

Politiek
Onderwijs
Zorg
Maatschappelijk welzijn
Bestuur & beleid

Thema's

Leiderschap
Cabaret & Entertainment
Zorg
Innovatie & Trends
Prinsjesdag
Creativiteit & Inspiratie
Bestuur, Beleid & Politiek
Verkiezingen
Persoonlijke ontwikkeling
HRM

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 3.000

Biografie

Biografie

Sabine Uitslag is van 2008 tot 2010 Tweede Kamerlid geweest. Hierna werd ze bestuurder van verschillende zorginstanties en is zij tot 2018 voorzitter geweest van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Ook zet ze zich in om verpleegkundigen een stem te kunnen geven.

Een korte samenvatting van haar hele carrière: Verpleegkundige HBO-v (praktijk Zorg), Docent verpleegkunde en Opleidingsmanager (opleidingen), Gezondheidswetenschapper (wetenschap), Opleidingsmanager (HR) (opleidingen), Directeur (praktijk zorg/bestuur) , Tweede Kamerlid (bestuur), Voorzitter beroepsvereniging (bestuur), Zelfstandig ondernemer SALIJN (ondernemer), Directeur Werkplezier FWG (bestuur), RvT (bestuur).


Boek Sabine Uitslag bij het Sprekershuys!

Sabine is te boeken als dagvoorzitter en spreker en geeft lezingen over alles wat met zorg en welzijn te maken heeft en als dagvoorzitter is Sabine te boeken over de onderwerpen de razendsnelle veranderingen in de zorg; innovaties, autonomie en eigen regie; hoe doe je dat? en de Gelukkige Manager. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Sabine Uitslag boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
"Vanuit oprechte aandacht en liefde is alles mogelijk"
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer