1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Lars Sørensen

Lars Sørensen is een veelzijdige, energieke duizendpoot. Hij staat bekend als de meest interactieve dagvoorzitter en spreker van Nederland. Hij zet zalen in beweging, verbindt sprekers en deelnemers, inhoud en vorm. Met zijn verhalen over communicatie, meeting design, interactie design, getting things done, het nieuwe ondernemen en nieuwe media verlaat je de zaal met een flinke dosis inspiratie. Lars is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Lars Sørensen

Over Lars Sørensen

Lars Sørensen is een zeer ervaren spreker en presentator die ook te boeken is in een rol als dagvoorzitter. Zijn expertise rijkt van van communicatie, meeting design, en interactie design tot het nieuwe ondernemen, nieuwe media, smart cities, circulaire economie en duurzaamheid. Hij kan het beste uit sprekers, gasten en publiek naar boven halen, door verbindingen tussen inhoud en vorm te leggen en mensen letterlijk in beweging te brengen. Vanwege zijn specialisatie in presentatie en theater, voelt Lars zich ook als een vis in het water tijdens workshops of trainingen.


Dagvoorzitter en interviewer

Lars Sørensen is een gevatte, nieuwsgierige, energieke interviewer. Serieus waar het moet en met humor waar het kan. Weet publiek te betrekken en interactie te creëren via microfoon in de zaal of via de camera tijdens je live stream. Ook als spreker op het gebied van bedrijfscultuur, communicatie, sustainability en de sustainable development goals kan hij een mooie toegevoegde waarde aan je programma leveren. Zijn achtergrond als improvisatieacteur zorgt ervoor dat hij in onverwachte situaties moeiteloos kan schakelen en hierdoor op elk evenement de juiste snaar weet te raken


Eventdesign

Door de afgelopen jaren heen werkte Lars mee aan meer dan 800 events in binnen en buitenland. Van creatief concept tot draaiboek en van interactie tot uitvoering. Of het nu gaat om live events, online televisie of radio Lars is gedreven om vorm, inhoud en doelstelling op de beste manier bij elkaar te laten komen in de uitvoering van je productie.


Boek Lars Sørensen bij het Sprekershuys!

Lars Sørensen is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider en gespreksleider. Hij geeft lezingen over de onderwerpen communicatie, nieuwe media, onderwijs, techniek, innovatie en duurzaamheid. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en spreker Lars Sørensen boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Nieuwe wereld, Mobiliteit, Innovatie, Onderwijs, Communicatie, Techniek, Nieuwe media, Meeting design, Circulaire economie, Smart Cities, Ondernemen, Het nieuwe ondernemen, Interactie design

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lars Sørensen Dagvoorzitterschap

Lars Sørensen is een zeer ervaren spreker en presentator die ook te boeken is in een rol als dagvoorzitter. Zijn achtergrond als improvisatieacteur zorgt ervoor dat hij in onverwachte situaties moeiteloos kan schakelen en hierdoor op elk evenement de juiste snaar weet te raken. Dit maakt hem bij uitstek geschikt voor een dagvoorzitterschap tijdens een congres, seminar of symposium. Vanwege zijn specialisatie in presentatie en theater, voelt deze spreker zich ook als een vis in het water tijdens workshops of trainingen. Zo geeft hij theatertraining aan uiteenlopende doelgroepen en kunnen bedrijven hem inhuren voor een inspirerende improvisatieworkshop. Wat jouw wensen als opdrachtgever ook zijn – deze veelzijdige presentator kan ze bij vrijwel elk evenement verwezenlijken.

Lars Sørensen Lezing

Lars een inspirerende spreker op het gebied van communicatie, meeting design, interactie design, getting things done, het nieuwe ondernemen en nieuwe media. Daarnaast kun je hem inhuren als panellid over onderwerpen zoals techniek, nieuwe wereld, smart cities, circulaire economie en duurzaamheid. Lars wil graag een toegevoegde waarde zijn voor het event en is dan ook graag betrokken bij de inhoud, de sprekers, deskundigen en de gasten. Hij streeft naar verbinding en cohesie tussen deze elementen, aangezien op het snijvlak van interactie de mooiste nieuwe dynamiek ontstaat. Hij kan het beste uit sprekers, gasten en publiek naar boven halen, door verbindingen tussen inhoud en vorm te leggen en mensen letterlijk in beweging te brengen.

Lars Sørensen Lezing: Duurzaamheid

Lars Sørensen maakt zich graag hard als milieuactivist op het podium. Want met elkaar een mooiere wereld maken wie wilt dat nou niet? Aan de hand van de 17 Sustainable Development Goals (SGD) laat Lars zien hoe je samen tot een mooiere wereld kan komen. In deze 17 doelen zijn o.a. opgenomen schoon sanitair en drinkwater voor iedereen, verantwoorde productie en consumptie, duurzame steden en gemeenschappen, etc. Lars vertelt jou en jouw publiek graag hoe je kan starten met een duurzamer leven.

“Wat je niet beleefd hebt, is nooit gebeurd.”

Lars Sørensen Business Vlog met Victor Mids van MindFuck

Lars Sørensen over het organiseren van een sterk event | Sprekers met een missie

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.