Technologie & Innovatie

Innoveren? Daar heb je lef voor nodig. Met elke nieuwe trend en ontwikkeling worden er twee keuzes aangeboden: inspelen of afwachten. Onze sprekers ontrafelen de nieuwste digitale ontwikkelingen en weten ze te verbinden aan groeikansen voor jouw bedrijf. Wil jij jouw bedrijf voorbereiden op de toekomst? En een spreker innovatie huren voor jouw event? Boek jouw technologie- en innovatie-expert bij het Sprekershuys!

Themapagina Technologie & Innovatie

Sprekers over Technologie & Innovatie inhuren

De verbinding creëren tussen digitale innovatie en jouw bedrijf

De technologische wereld ontwikkelt zich continu. Dagelijks lossen nieuwe algoritmes de problemen van gisteren op en maken ze oude manieren van doen efficiënter. Hoe digitale innovatie past binnen jouw bedrijf? Onze sprekers helpen je graag met het vinden van de juiste oplossingen. Ze geven je de tools om één van de belangrijkste spelers in de toekomst te worden en om aan de hand van digitale innovatie nieuwe oplossingen voor jouw klanten te vinden.

Ze denken met je mee, vinden passende ontwikkelingen die verbinding creëren binnen jouw team en van KPI’s behaalde doelstellingen maken. Daar heb je wel lef voor nodig; de moed om innovatie niet vanuit angst, maar mogelijkheden te bekijken. Benieuwd naar de kansen die digitale innovatie jouw bedrijf te bieden heeft? Boek dan een spreker innovatie die jou die mogelijkheden laat zien.

Inspiratie
Remy Gieling met een andere spreker met een tekst ernaast

Nieuws...10 minuten leestijd

De mogelijkheden en schaduwkanten van ChatGPT

Zijn de zorgen om AI terecht? Wij vroegen huysgenoten futuroloog Christian Kromme en AI-expert Remy Gieling naar de mogelijkheden én schaduwkanten van ChatGPT.

...Meer