Vakgebied

Ondernemerschap
Politiek
Cultuur
Mode
Debat
Techniek & Innovatie

Thema's

Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Business & Management
Kunst & cultuur
Bestuur, Beleid & Politiek
Innovatie & Trends
Webinar

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Eva Brouwer is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, panellid en gespreksleider. Zij spreekt over presenteren, ondernemerschap, techniek, innovatie, trends, business, politiek en cultuur. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.
Levensloop

Eva is eigenaar van Pak je Podium, veelgevraagd dagvoorzitter, spreker en presentatiecoach. Ze startte haar carrière als televisiepresentator en is nu succesvol ondernemer. In haar exclusieve begeleidingstrajecten geeft ze de kneepjes van het vak door aan dagvoorzitters en sprekers (to be)
Presenteren

Het begon allemaal bij de lokale radio. Op haar 16e presenteert Eva een jongerenprogramma op Stadsradio Rotterdam, in haar geboorteplaats. Tijdens haar studie Geschiedenis in Utrecht (die ze cum laude afrondt) presenteert ze als bijbaantje talloze festivals en evenementen. Zo wordt ze ontdekt door de regionale omroep. Ze was het gezicht van RTV Utrecht, waar ze het nieuwsprogramma ‘U Vandaag’ presenteerde. Bij RTV Utrecht presenteerde Eva naast het nieuws ook het programma ‘Reizigers Centraal’, over ontmoetingen op station Utrecht Centraal en is ze te horen op Radio M Utrecht.
Waarom Eva als dagvoorzitter?

Als je een stijlvolle en scherpzinnige dagvoorzitter zoekt, die snel verbanden kan leggen en met humor de zaal bij het onderwerp weet te betrekken, ben je bij Eva aan het goede adres. Met haar begeleiding is er ruimte voor een vrolijke noot, inhoudelijke verdieping en met een duidelijke rode draad. Zij is een echte allrounder en bijt zich moeiteloos in uiteenlopende onderwerpen vast.

Eva deelde het podium met Koning Willem-Alexander en Premier Rutte, maar ook met bankiers, mariniers, artsen, scheikundigen, politici, muzikanten, wetenschappers, koks, modeontwerpers, directeuren, boswachters, ingenieurs... noem maar op.


Zoek je een dagvoorzitter die met flair tot de kern gaat? Ook in het Engels? Boek dan Eva Brouwer voor jouw evenement. Neem hier contact met ons op.

Lees meer
Spreker Eva Brouwer boeken bij het Sprekershuys
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer