Vakgebied

Ondernemerschap
Politiek
Cultuur
Mode
Debat
Techniek & Innovatie

Thema's

Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Business & Management
Kunst & cultuur
Innovatie & Trends
Bestuur, Beleid & Politiek
Webinar

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Eva is eigenaar van Pak je Podium, veelgevraagd dagvoorzitter en eerder bekroond als 'Beste vrouwelijke dagvoorzitter' bij de verkiezing van Dagvoorzitter van het Jaar. Vanwege haar ruime televisie-ervaring is Eva uitermate geschikt voor het presenteren van online events en interactieve livestream shows.


Spreker en auteur

Eva is zelf ook spreker en schrijver van het boek 'In 10 stappen je podium pakken. Presenteer live events als een Pro.' Met haar eigen bedrijf Pak je Podium geeft ze exclusieve begeleidingstrajecten waarin ze de kneepjes van het vak leert aan dagvoorzitters en sprekers (to be).


Dagvoorzitter

Als je een stijlvolle en scherpzinnige dagvoorzitter zoekt, die snel verbanden kan leggen en met humor het (online) publiek bij het onderwerp weet te betrekken, ben je bij Eva aan het goede adres. Met haar begeleiding is er ruimte voor een vrolijke noot, inhoudelijke verdieping, met een duidelijke rode draad. Doordat ze cum laude is afgestudeerd in geschiedenis heeft ze een ruime algemene ontwikkeling. Eva is een echte allrounder en bijt zich moeiteloos in uiteenlopende onderwerpen vast.


Eva deelde het podium met Koning Willem-Alexander en Premier Rutte, maar staat net zo lief in de studio om jouw boodschap met verve over te brengen op het publiek op afstand. Pak je Podium!


Boek Eva Brouwer bij het Sprekershuys!

Eva Brouwer is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentatiecoach, interviewer, panellid en gespreksleider. Zij spreekt over presenteren, ondernemerschap, techniek, innovatie, trends, business, politiek en cultuur. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Eva Brouwer boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Spreker en dagvoorzitter Eva Brouwer is gespecialiseerd in de thema's politiek, cultuur en mode
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer