1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & trainer

Eva Brouwer

Eva Brouwer is een populaire gastspreker op het gebied van overtuigen, leiderschap, presentatie en communicatie. Niet alleen huren veel bedrijven haar in voor een lezing, maar ook verzorgt ze regelmatig workshops voor organisaties in de rol van trainer en is ze veelgevraagd dagvoorzitter. Het motto van Eva is 'Pak je Podium!' Elke dag is er een nieuwe kans om mensen mee te nemen in je verhaal en anderen sneller, effectiever en geloofwaardiger te overtuigen, zodat klanten of collega's meer gemotiveerd zijn en in actie komen. Eva Brouwer is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, trainer en panellid bij het Sprekershuys.

...Eva Brouwer

Over Eva Brouwer

Eva Brouwer is een veelgevraagd spreker, prijswinnend dagvoorzitter en (management)trainer op de terreinen communicatie, invloed, (persoonlijk) leiderschap en (online) presenteren. Met Eva Brouwer heb je geheid grote impact: ze stelt de juiste vragen en is prikkelend met een flinke dosis humor, flair en energie. Eva is de Impactversneller. Ze geeft je een duidelijker verhaal, dat je boeiender vertelt, zodat de ander het beter begrijpt en sneller overtuigd is.


Presentator

Eva spreekt uit ervaring, ze was jarenlang televisiepresentator en dagvoorzitter bij verschillende grote organisaties. Ze stond eerder op het podium bij het seminar van DENKproducties met de beroemde Amerikaanse wetenschapper Robert Cialdini. Met haar motto “niet iedereen zit op jou te wachten, maar sommigen zitten om jou te springen!” helpt ze deelnemers door belemmerende overtuigingen heen, zodat ze de beste versie van zichzelf laten zien. Ze weet tot de kern te komen van de boodschap en hoe je die korter, simpeler en persoonlijker kan overbrengen, zodat er meer verbinding en positieve energie ontstaat.


Hybride tijdperk

Met haar succesvolle bedrijf ‘Pak je Podium’ geeft Eva in-company trainingen bij bedrijven en coacht ze ondernemers om de ambassadeur te zijn van hun eigen bedrijf. Eva's kennis en ervaring van het podium, camera en online marketing komen nu samen in een unieke combinatie van soft skills die in het huidige hybride tijdperk niet mogen ontbreken. Nieuw leiderschap draait om persoonlijke communicatie en presentatie. Jezelf en je expertise op een sympathieke manier laten zien is de sleutel om je medewerkers en klanten te boeien en binden. Vanwege haar ruime televisie-ervaring is Eva uitermate geschikt voor het presenteren van online events en interactieve livestream shows.


Eva Brouwer als auteur

Eva schreef de nummer #1 bestseller op Managementboek 'In 10 stappen online presenteren'. In Coronatijd zag ze dat iedereen de rol van 'televisiepresentator' toebedeeld kreeg, maar ze zag ook hoeveel kansen mensen laten liggen. Met weinig moeite maak je beter gebruik van de camera, krijg je veel meer interactie met je publiek en kun je ze sneller motiveren en tot actie aanzetten.


Boek Eva Brouwer bij het Sprekershuys!

Eva Brouwer is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, trainer en panellid en is expert op het gebied van overtuigen, (persoonlijk) leiderschap, invloed, presenteren en communicatie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Eva Brouwer boeken voor je evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Communicatie, Persoonlijk leiderschap, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Eva Brouwer Lezing: Van Verveling naar Vervoering

Simpele storytelling om makkelijker, duidelijker en boeiender te presenteren.

Hoe vaak zie je niet een presentatie barstensvol informatie waar vervolgens niets van blijft hangen? In deze sessie ontdek je:

- De drie ingredienten die elk verhaal nodig heeft.

- Hoe je je boodschap sneller overbrengt en wat je tijd en miscommunicatie scheelt, waardoor je veel effectiever werkt.

- De grootste valkuilen van een saaie presentatie en hoe jij die handig omzeilt.

- Hoe je van informatiedracht gaat naar inspiratieoverdracht en waardoor jouw luisteraar aan je lippen hangt, veel gemotiveerder is naderhand en enthousiast, zelfs (let op!) als de boodschap negatief is!

- Optioneel: wil je een totaal andere ervaring voor je publiek? Deze workshop kun je ook doen als 'stille disco' met koptelefoons, voor een totaal immersive experience die blijvend impact maakt.


Eva Brouwer als spreker boeken

Het nieuwe hybride! Effectief en inspirerend online en offline presenteren. Wil je graag goed je boodschap overbrengen en je klanten of medewerkers meenemen? En zou je dat ook online willen? Stel je voor. Je zit achter je laptop, je ogen kijken naar de camera. Vanuit je ooghoeken zie je tientallen paren ogen op je gericht. Maar weet je? Je online publiek hangt aan je lippen! Je weet ze te boeien met een goed verhaal, iedereen doet mee, ze moeten lachen en ze zijn overtuigd van je boodschap. Hoe fijn zou dat zijn? Jij kunt ook verbinden met je publiek, ook al ben je niet in dezelfde ruimte. Het is een misverstand dat offline en online presenteren iets totaal anders is.

Steeds meer managers, CEO's en vakmensen moeten mensen online meenemen in hun verhaal. Dat valt niet altijd mee. Vaak komen boodschappen niet empathisch over en gaat het te veel over cijfers en te weinig over mensen. Dat moet anders. Om goed online te presenteren, moet je persoonlijker zijn. Presentatietrainer en auteur van de #1 bestseller op Managementboek Eva Brouwer ziet het vaak misgaan: boodschappen die totaal niet raken. Maar met een paar simpele stappen weet je de luisteraar te boeien en maak je oprechte verbinding. We kunnen wel willen dat iedereen weer naar kantoor komt net als vroeger, maar dat is niet realistisch of duurzaam, als je kijkt naar alle files. Maar kun je ook op afstand mensen motiveren? Dat vraagt om nieuw leiderschap met persoonlijke communicatie en presentatie. Eva Brouwer is een expert op het gebied van storytelling en presenteren en neemt je als spreker mee op een humoristische en praktische reis hoe jij jouw zakelijke verhaal kunt ombuigen naar een inspirerend verhaal, dat mensen AAN zet.

Waarom Eva Brouwer als spreker? Eva Brouwer is succesvol presentatietrainer en auteur van de #1 bestseller op Managementboek 'In 10 stappen online presenteren'. Ze stond eerder op het podium met de beroemde Amerikaanse gedragswetenschapper Robert Cialdini tijdens het populaire seminar van DENK producties 'de Psychologie van het overtuigen'.

Ze was 10 jaar lang televisiepresentator en presenteerde honderden events als dagvoorzitter, onder andere voor grote namen als Philips, PostNL, KVK, Schiphol en voor de overheid. Zo stond ze onder andere naast Koning Willem-Alexander en premier Rutte op het podium. Met haar succesvolle bedrijf ‘Pak je Podium’ geeft ze in-company trainingen bij bedrijven en coacht ze ondernemers om de ambassadeur te zijn van hun eigen bedrijf. Jezelf en je expertise op een sympathieke manier laten zien is de sleutel om je medewerkers en klanten te boeien en binden.

Eva biedt de volgende lezingen of trainingen (ook in het Engels). Als fysieke lezing of in de vorm van een webinar of een professionele talkshow via livestream:

 • Het nieuwe hybride! Effectief en inspirerend online en offline presenteren.
 • Pak je Podium Online Training over online presenteren, storytelling, sales en omgaan met de camera.
 • “No shine without shame”, over hoe je je expertstatus kunt vergroten met het inzetten van je persoonlijke ervaring, kwetsbaarheid en storytelling.
 • Voorbij M/V: waarom sommige vrouwen meer mogen stralen en sommige mannen meer mogen dimmen
Eva Brouwer Lezing: Impactversneller!

Wil je meer mensen meekrijgen in de missie?

Wil je sneller en duidelijker je boodschap vertellen?

Jouw organisatie doet ertoe! Je hebt een missie om het beter of anders te doen. Tijd om de boodschap beter over te brengen en maximale impact te oogsten!

Door deze sessie krijg je:

– Een duidelijker verhaal.

– Dat je boeiender vertelt.

– Zodat de ander het beter begrijpt en sneller overtuigd is.

Bedenk even hoeveel tijd en frustratie het je gaat schelen als je wantrouwen weet weg te nemen en anderen fan worden in plaats van criticaster!

Herken je dit? Je wil jezelf wel laten zien, maar:

– je hebt teveel verschillende rollen of boodschappen en het lukt je niet er één duidelijk verhaal van te maken.

– als je presenteert klinkt het al snel veel te formeel.

– je hebt teveel woorden nodig om je punt te maken.

– je wil niet alleen feiten en processen delen, maar juist inspireren en motiveren!

– je bent nog niet onderscheidend genoeg ten opzichte van anderen.


Na deze lezing:

– kom je sprankelender over

– enthousiasmeer je anderen meer

– zet je je stem en lijf effectiever in om te overtuigen

– laat je je minder leiden door belemmerende overtuigingen

– ontdek je jouw unieke ‘haakje‘ en persoonlijke verhaal dat je onderscheidt van anderen

– kom je eindelijk in actie!

Eva Brouwer Lezing: JOIN THE CLUB!

Inclusievere en diversere organisaties door persoonlijker presenteren.

Diversiteit en Inclusiviteit gaat niet over hoe 'de ander' zich beter thuis kan voelen: die ander zijn we allemaal! Hoewel het op het eerste gezicht niet altijd zo lijkt, is er altijd verbinding te maken tussen mensen van uiteenlopende achtergronden. Dat is de sleutel tot een hecht team en een oprecht groepsgevoel. Die interne verbinding zorgt ervoor dat het verhaal naar buiten toe ook klopt. Je wil authenticiteit en medewerkers die zich thuisvoelen, die trots zijn op de club en die een ambassadeur zijn van de organisatie.

Maar hoe doe je dat? In deze sessie van spreker en toptrainer Eva Brouwer ontdek je:

– Hoe je met 3 simpele storytellingtechnieken meer verbinding krijgt.

– Hoe je meer openheid krijgt in je organisatie door zelf het goede voorbeeld te geven.

– Wat ieders persoonlijke haakje is met de grotere missie van de organisaties.

– Hoe een boodschap die niet perse optimistisch is, toch positief ontvangen wordt en tot meer motivatie leidt.

– Hoe je dit thema op een verfrissende manier kunt benaderen, zonder het heel zwaar te maken.

Eva Brouwer Lezing: SCHITTER OP HET SCHERM!

Met simpele technieken overtuigend online presenteren.

Iedereen moet in het hybride tijdperk ineens de presentatieskills van een televisiepresentator hebben. Helaas ziet het er vaker uit alsof ze als anonieme klokkenluiders in beeld verschijnen. ;)

Hoe zorg je voor soepele, simpele en aantrekkelijke presentaties online voor collega's of klanten?

Pluk dat laaghangend fruit! Want met minimale inspanning, kun je je online presentatie maximaal verbeteren! In deze sessie leer je van toptrainer, voormalig televisiepresentator en bestsellerauteur van #1 managementboek 'In 10 stappen online presenteren' Eva Brouwer:

– Hoe je niet zendt, maar zindert!|

– Hoe je oprechte interactie krijgt, zonder dat je de regie in je presentatie verliest.

– 3 simpele hacks voor een professionelere uitstraling.

– Hoe je omgaat met missers en die ombuigt tot een kans.

– Het geheim van overtuigen met autoriteit en sympathie.

Eva Brouwer Dagvoorzitterschap

“Kijk, jij snapt het!” Altijd fijn als een dagvoorzitter snel de essentie van een bedrijf of instelling oppikt en begrijpt wat het doel is van een evenement. Dat kan Eva Brouwer als geen ander. Ze is intelligent, ad rem en enthousiast en weet met flair en gevoel voor humor onderwerpen toegankelijk uit te leggen, sprekers vlot te bevragen en het publiek erbij te betrekken. Eva is een krachtige persoonlijkheid die met charme en energie door weet te pakken. Een frisse verschijning met humor en kennis van zaken. Naast hosten kan ze als historicus een hoop vertellen over Utrecht, zowel historische feitjes als informatie over nieuwe locaties. De interactie met een live publiek, debat in goede banen leiden, inspelen op spontane gebeurtenissen, kritisch doorvragen, persoonlijk interviewen. Dat is waar haar talent tot zijn recht komt.

DenkTank 44: Eva Brouwer: beter online presenteren

Pak je Podium TV 13 Hoe begin je een presentatie of video?

...
“Je luistert al vanaf moment 1, daarin vallen je al meteen dingen op, die geef je op een heel mooie manier terug. En je koppelt er een tip aan. Zo kan het beter. Ik voel me niet aangevallen, maar echt geholpen. Je bent alert, heel scherp op woorden. Je hebt een heel scherp inzicht waar het pijnpunt zit en meestal wel een oplossing. Je gaf mij ook gelijk een nieuwe invalshoek. Zo had ik het nog niet bekeken.”
Lian, deelnemer Pak je Podium workshop
...
“Dankzij jouw Pak je Podium Event heb ik mij een paar weken geleden aangemeld om op het afscheidsfeest van onze manager een welkomstwoord voor collega’s, ex-collega’s, 50 clienten, hun familie en onze regiodirecteur te doen. Ik had een speech geschreven en geoefend zoals in de voorbereiding van je Event. En het lukte weer! Verder heb ik, door mij in jouw werk te verdiepen, de verdere middag en avond begeleid, de tijd en het programma in de gaten gehouden, andere sprekers aangekondigd en informatie verzameld over wie en hoe. Natuurlijk was ik zenuwachtig, maar ik wist nu dat ik het kon. Zoals je zegt; vlieguren maken, doen, doen, doen. Ik ga geen nee meer zeggen. Ik ben je nog steeds dankbaar!”
Petra – deelnemer Pak je Podium Pitch Event
...
“Jij hebt me echt vertrouwen gegeven om het te DOEN. In mezelf. Een jaar geleden had ik nog nooit een selfiestick in mijn handen gehad en nu ben ik vlogger van Libelle TV! Dank voor jouw vertrouwen in mij.”
Christien Wynia, deelnemer online programma Pak je Podium, presenteren met zelfvertrouwen
...
'Met Eva als presentator werken is een feest. Ze verdiept zich ontzettend goed in de materie, is geordend in haar aanpak, prettig in de omgang en stelt sprekers op hun gemak. Gasten reageren erg enthousiast op haar frisse, ogenschijnlijk losse en spontane manier van aanpak. We werken meer dan graag met haar en verkiezen haar vaak boven bekende presentatoren.'
Nicoline van Straten, LiveHouse
...
'We hebben Eva leren kennen als een sterk inhoudelijke presentatrice, die goed voorbereid en enthousiast te werk gaat. Op een doortastende wijze maakt ze de materie eigen. Haar natuurlijke manier om sprekers op hun gemak te stellen, geeft rust en luchtigheid in een programma. Haar charmante voorkomen maakt het geheel compleet.'
East Side | Live Communicatie en Events

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.