Sales & Klantgerichtheid

Wil je van je klanten fans maken? Onderscheid je van je concurrenten door te transformeren naar een klantgerichte organisatie. Met een goede klantbeleving kun je het verschil maken voor jouw klanten en organisatie. Boek jouw expert op het gebied van sales en klantgerichtheid bij het Sprekershuys.

Themapagina Sales & Klantgerichtheid

Het belang van klantgerichtheid

De wens van de klant verandert met de tijd, maar de principes van klantgerichtheid blijven vrijwel hetzelfde. Een tevreden klant bereik je met luisteren naar het probleem, zijn wensen centraal stellen en je klant als geen ander kennen. De klant is namelijk koning en heeft de macht om de koopkracht van andere (toekomstige) klanten te beïnvloeden.

Een sterke, klantgerichte strategie is dus ook van invloed op het aantal sales dat je binnenhaalt. Wij verbinden je graag met inspirerende sprekers die jou laten zien hoe je met klantgerichtheid jouw doelen kunt bereiken. Dit kun je meenemen als bedrijf maar ook toepassen in je carrière als sales associate.

Inspiratie
Sydney Brouwer presenteert lopend in blauw pak

Wat is klantgerichtheid? – Sydney Brouwer

Huysgenoot Sydney Brouwer is specialist en spreker op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving. Hij staat wekelijks op het podium om zijn kennis en enthousiasme over het vakgebied te delen. Ook helpt hij bedrijven bij het bouwen van een klantgerichte cultuur.

...Meer