Vakgebied

Marketing
Duurzaamheid
Innovatie
Ondernemen
Presentatie
Media
Inspiratie
Presenteren
Pitchen
Leanstartup methode
Technologie startup
Duurzaam ondernemerschap & MVO
Start-ups
De kunst van het overtuigen!
Duurzaam ondernemen
Duurzaam presenteren
Duurzaamheid & Sociaal Ondernemerschap
Sales
ProSociaal & Duurzaam Ondernemerschap
Ondernemen

Thema's

Ondernemerschap
Communicatie & Media
Duurzaamheid & Klimaat
Sales & Klantgerichtheid
Innovatie & Trends
Spreker technologie

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.875

Biografie

Biografie

Jouri Schoemaker is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid en spreekt over de onderwerpen pitchen, presenteren, duurzaam ondernemen, start-ups, ondernemerschap, sales en innovatie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Voor Jouri, Nederlands Kampioen Pitchen en ondernemer, is stap één van elk van zijn ondernemingen 'de pitch'. Zijn filosofie is om zo vroeg mogelijk een idee te pitchen en feedback te vergaren van vrienden, partners en experts. Als ondernemer of ondernemende werknemer ben je degene die zijn hoofd boven het maaiveld durft uit te steken, waarna de experts op jou zullen reageren en jullie samen het concept de juiste richting kunt geven.

Jouri Schoemaker is co-founder van Shakeon (succesvolle internationale hightech start-up), oprichter van Groens Paradijs (een baanbrekend concept voor Nederlandse verzorghuizen), TEDx spreker en initiatiefnemer van het Guinness Book of Records brekende NK Risk. In april 2016 werd hij Nederlands Kampioen Pitchen en sindsdien is hij een veelgevraagd spreker en pitchtrainer voor zowel ondernemers als accountmanagers, journalisten, studenten, marketeers en recruiters. Pitchen is namelijk geen verkooppraatje: de pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog.

Ook heeft Jouri zijn eigen onderneming opgezet: Pieter Pot. Dit is een verpakkingsvrije boodschappen service die jouw boodschappen aan huis bezorgt in glazen potten of schalen. Deze worden opnieuw gevuld zodra ze weer leeg zijn. Daarbij worden ze ook nog eens bezorgd met de bakfiets. Helemaal duurzaam dus!

Lees meer
“Life’s a pitch”
Jouri Schoemaker Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer