Vakgebied

Inspiratie&Creativiteit
Innovatie
Ondernemen
Trends

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Strategie
Sales & Klantgerichtheid

In te huren als

Spreker

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 3.500

Biografie

Biografie

Creatief ondernemer, Ron Simpson is één van de oprichters van The Avocado Show. Het is het ongelooflijke verhaal van 2 vrienden uit Amsterdam met een klein restaurantje in De Pijp dat binnen een jaar het gezicht werd van een internationale miljarden industrie.

Ron ontdekte zijn levensfilosofie op zeer jonge leeftijd. Vanaf zijn achttiende creëert hij al award winning internationale campagnes en concepten voor de grootste merken op aarde en heeft hij een reeks aan creatieve marketing, branding en entertainment bedrijven opgericht en verkocht.

Zijn recente onderneming is hij samen met vriend en compagnon Julien Zaal begonnen. The Avocado Show is ‘s werelds eerste avocado restaurant franchise en lifestyle merk, dat de coolste avocado items op aarde cureert en creëert. De aankondiging van het concept ging viral als een celebrity sextape, met meer dan 200 miljoen views op YouTube en 200 duizend fans op social media.

Inmiddels vind je The Avocado Show in allerlei toffe hoofdsteden door Europa, hebben ze een bestseller kookboek, een eigen lijn aan merchandise en zelfs hun eigen avocado fries.

Ron Simpson creëert het liefst ervaringen en producten die je aan iedereen wilt laten zien. Zijn originele en eigenzinnige visie op marketing & branding in combinatie met zijn ongekende begrip en inleving van verschillende doelgroepen maakten Ron al gauw aantrekkelijk voor grote internationale merken als Nike, Red Bull, Porsche en SONY.

Ron Simpson is scherp, gevat, gedreven en direct en deelt al zijn kennis en geheimen over het bedrijfsleven op het podium. Een storyteller die je niet wilt missen!

Ron Simpson is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen ondernemerschap, leiderschap en innovatie. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.'

Lees meer
"I believe you can speak anything into existence."
Ron Simpson Spreker
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer